wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εχω θεμα με τα καθοδικα ματια. Μου βγαζουν κατι λυπημενο και τη βρισκω!!!
Ναι δεν θα παραλειψωεχει χωρισει κιολας...ορμα
εχει χωρισει κιολας...ορμα
Ναι δεν θα παραλειψω
ολα τα ξερεις βλεπω............. μπιανκοοο.... ;) ;) ;) ;)
http://[URL unfurl="true"]www.patrasevents.gr/imgsrv/f/586x391/838442.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μη ξανα αφησεις μουσια δε σου πανε αγιε και τα σκουλαρικια ειναι ασχετα ...
τη βρισκεις και με τα πολυ καθοδικα;Εχω θεμα με τα καθοδικα ματια. Μου βγαζουν κατι λυπημενο και τη βρισκω!!!
τη βρισκεις και με τα πολυ καθοδικα;
μη ξανα αφησεις μουσια δε σου πανε αγιε και τα σκουλαρικια ειναι ασχετα ...
μη ξανα αφησεις μουσια δε σου πανε αγιε
Μην το λες!!! ;)αυτο το μελαγχολικο ομως ...δε σου βγαζει μια αγαπουλιαση??δεν ειναι για hard rock καταστασεις ρε
Μην το λες!!! ;)
Η περούκα όμως με κανει τέλειο ΄ε;
Δεν μ αρεσουν οι μελαγχολικοι, απλα τα ματια που μοιαζουν μελαγχολικα κ αυτο τυχαια το εντοπισα γτ καποια στιγμη παρατηρησα οτι ολοι οι γκομενοι μου ειχαν τετοια ματια. οι αγριοι τυποι ασχετα με το αν ειναι ομορφοι η απλα γοητευτικοι ... ειναιpower γενικα... οι μελαγχολικοι δεν ανεβαζουν πολλες στροφες ..ισως ειναι απλη συμπτωση δε ξερω ρε
τυπισα και στους μελαγχολικους αμα τους βαρεσει η καυλα κατακεφαλα θα σπουλαρει η τουρμπινα. οι αγριοι τυποι ασχετα με το αν ειναι ομορφοι η απλα γοητευτικοι ... ειναιpower γενικα... οι μελαγχολικοι δεν ανεβαζουν πολλες στροφες ..ισως ειναι απλη συμπτωση δε ξερω ρε
Θα μου βαλεις και τα δικα σου?τη βρισκεις και με τα πολυ καθοδικα;
θελω να στη τραβαω οταν θα ειμαι καβαλα...χαχαχα και να λες τραβα μου τα μαλλια και λεγε με τρελοκοτσιδου..
τυπισα και στους μελαγχολικους αμα τους βαρεσει η καυλα κατακεφαλα θα σπουλαρει η τουρμπινα
τυπισα και στους μελαγχολικους αμα τους βαρεσει η καυλα κατακεφαλα θα σπουλαρει η τουρμπινα
Μούρλια!!!
Γιατί δεν έρχεστε να δοκιμάσετε;