το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
μην παιρνεις θαρρος εσυEktor αληθευει οτι εισαι μια κακιασμενη γυναικουλα?
μην παιρνεις θαρρος εσυEktor αληθευει οτι εισαι μια κακιασμενη γυναικουλα?
ε τωρα καταντας παπαζολης
αν το κανεις για να αποδειξεις στην αλλη τη μυαλοφυγοδικη οτι δεν ειμαι κλωνος σου να το καταλαβωσου κρουω τον κωδωνα του κινδυνου να ξανανεβεις στα ματια μου
Εσυ δεν μου εχεις απαντησει ακομα σε κατι..Καλώς!
Αποφασίστε όμως καποια στιγμή, ποιός από το ζεύγος σας είναι ο "αρσενικός" που θα με γλεντήσει, γιατί με το να αλλάζετε συνέχεια ρόλους με μπερδεύετε.
Ektor αληθευει οτι εισαι μια κακιασμενη γυναικουλα?
τυπε ξανασκεψου το γιατι θα κανει save as και αν τη νευριασεις στο μελλον θα σε κανει φειγ βολαν στο συνταγμαπροτεινω ενα στοιχημα. θα σου στειλω το πουλι μου φωτογραφια μπροστα στην οθονη με το θρεντ. εαν εστω σου φανει μικρο, εγω θα διαγραφω.
εαν σου φανει μεγαλο, θα διαγραφεις εσυ χωρις να γυρισεις με κλωνο. και πριν ρωτησεις ναι εμπιστευομαι οτι δεν θα πεις ψεμματα γιατι δεν θα θες να το κανεις.
τυπε ξανασκεψου το γιατι θα κανει save as και αν τη νευριασεις στο μελλον θα σε κανει φειγ βολαν στο συνταγμα
αγριο πραμα το μυστικο :SMe toys filous s bale stixima.
Εμενα δν μ νοιαζει κ γυναικα να σαι, μη με ξαναπαραθεσεις.
Τέλος και bye.
Me toys filous s bale stixima.
Εμενα δν μ νοιαζει κ γυναικα να σαι, μη με ξαναπαραθεσεις.
Τέλος και bye.
αγριο πραμα το μυστικο :S
Ποιο ειναι το κροσάκι?τελος ο αβραμης. σειρα το κροσακι
Ποιο ειναι το κροσάκι?
αυτα λες και μενεις με το πουλι στο χερι...παρηγορησου με το πουλι στη φωτο γτ αληθινο και ποσο μαλλον το δικο μου δε θα πιασεις ποτε...
τυπε δεν ειναι ο αβραμης :-τελος ο αβραμης. σειρα το κροσακι
το διωξατε το μυστικο
και τι καταλαβατε τωρα
παλι θα την παιξουμε ομαδικως
τυπε οταν μας αδειαζουν τη γωνια οι γκομενες γινονται οι πιο φιλοσοφημενες πορνοσυζητησεις :Sτο διωξατε το μυστικο
και τι καταλαβατε τωρα
παλι θα την παιξουμε ομαδικως
μπορεις να αποφασισεις επιτελους να γαμησεις απο το να χαιδευεσαι με το σαιτ
και συνελθε γενικως γιατι στα πολιτικα θρεντ εχω διαβασει κατι μηνυματα σου υπερ συριζα και εκανα εμετο μπαμιες απο τα ματιαεχω γριπη
κατσε να γινω καλα πρωτα
και συνελθε γενικως γιατι στα πολιτικα θρεντ εχω διαβασει κατι μηνυματα σου υπερ συριζα και εκανα εμετο μπαμιες απο τα ματια
παρατα τα γκομενακια και δες τι συμβαινει γυρω σου