Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 586 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.998

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
οχι αλλο ειπα..... οτι μερικοι με βγαζουν αντρα απο το τροπο που απανταω.... κλωνοι εδω μεσα υπαρχουν πολλοι ασχοληθητε με αυτους...και αφηστε εμενα την ευκολη λεια... ολο στα ευκολα κατηγοειτε.... θα επρεπε να εχετε καταλαβει τους αλλους κλωνους οχι να κατηγορεις εμενα τοσο καιρο... κανουν μπαμ...και εγω τους εχω παρει χαμπαρι

Γράψε χαμηλά στην κοιλίτσα σου το νικ σου
Ευκολακι

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δεν μου αρεσει ο τσαμπουκάς στις γυναικες.
Ειναι απωθητικός

το οτι δε σου αρεσει θα αλαξω χαραχτηρα??? για ποιο λογο???σε ξερω και απο εχθες...? μην παιρνεις σαν τσαμπουκα την απαντηση στα ιδια ντεσιμπελ...και στη τελικη αμα δε σαρεσω μη μου μιλας... δε γινετε να αρεσουμε σε ολους...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.188
Πόντοι
25.467
οχι αλλο ειπα..... οτι μερικοι με βγαζουν αντρα απο το τροπο που απανταω.... κλωνοι εδω μεσα υπαρχουν πολλοι ασχοληθητε με αυτους...και αφηστε εμενα την ευκολη λεια... ολο στα ευκολα κατηγοειτε.... θα επρεπε να εχετε καταλαβει τους αλλους κλωνους οχι να κατηγορεις εμενα τοσο καιρο... κανουν μπαμ...και εγω τους εχω παρει χαμπαρι

Δείτε κυρία,

Εφόσον κατά τα λεγόμενά σας, είστε μόλις διόμιση μήνες μέλος του παρόντος, πώς ξέρετε (και είστε μάλιστα και σίγουρη) για το ποιόν έχουμε και για το ποιόν δεν έχουμε "κ΄ραξει" για κλώνο κατά το παρελθόν;  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.188
Πόντοι
25.467
Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δείτε κυρία,

Εφόσον κατά τα λεγόμενά σας, είστε μόλις διόμιση μήνες μέλος του παρόντος, πώς ξέρετε (και είστε μάλιστα και σίγουρη) για το ποιόν έχουμε και για το ποιόν δεν έχουμε "κ΄ραξει" για κλώνο κατά το παρελθόν;  :)

πολυ αναλυση πεφτει ομως... και μιλανε και ατομα που εχουν κλωναρια και ολοκληρο κηπο... ασχολειθητε με κατι αλλο κυριε saint ... δε θα κατσω να απολογηθω για κατι που δεν υσχιει.... το σαιτ το παρακολουθω χρονια... σου χω πει... εσυ εχεις κολησει να λες τα ιδια συνεχως.. σε καλμαρει να γινεσε επιθετικος σε γυναικες μαλλον... εκει επιβαλεσαι στα σιγουρα....

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Δείτε κυρία,

Στον υπνο σου μας εβλεπες ρε ξανθομπαμπουρα ευνουχε? :birdman:
Φιλικα παντα και με το μπαρντον. :sunglasses:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.188
Πόντοι
25.467

Δεν είπατε άλλο...

Τώρα που πέσατε από μόνη σας στη φάκα είναι που λέτε άλλα αντ΄άλλων.  :)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.328
Πόντοι
506
Καλημέρααα :coffee:

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Θα μας τρελάνετε; Που την είδατε την απαγόρευση;

Μια απλή διαπίστωση έκανα, και τίποτα παραπάνω.  :)

να μην κανεις διαπιστωσεις... δε σου πεφτει λογος ποιον υποστηριζω... και τον υποστηριζω απο το ενα και μοναδικο μου προφιλ..... οχι απο παρακλαδια σαν αλλους....

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
αποχωρω... εμεις δεν ειμαστε συνταξιουχες... σαν καποιους εδω μεσα..εχουμε και υποχρεωσεις.. a be back bitches  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.188
Πόντοι
25.467
να μην κανεις διαπιστωσεις... δε σου πεφτει λογος ποιον υποστηριζω... και τον υποστηριζω απο το ενα και μοναδικο μου προφιλ..... οχι απο παρακλαδια σαν αλλους....

Πρίν με κατηγορούσατε για απαγορεύσεις  (που ούτως ή άλλως δεν έκανα) και τώρα μου θέτετε απαγορεύσεις εσείς;

Πιείτε κάνα καψούλι για  να συγκεντρωθείτε λίγο...  :)

Εγγρ.
26 Νοε 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πρίν με κατηγορούσατε για απαγορεύσεις  (που ούτως ή άλλως δεν έκανα) και τώρα μου θέτετε απαγορεύσεις εσείς;

Πιείτε κάνα καψούλι για  να συγκεντρωθείτε λίγο...  :)

πραγματικα δε πας καλα..... διαβασε τι γραφεις... εχεις και αλτσχαιμερ.... πωωωω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom