σεξοαστραποβροντο
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τύπε περιμενουμε το ποσταρισμα σου στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο
Τύπε περιμενουμε το ποσταρισμα σου στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο
να πω οτι ησουνα και κανενα τσουτσεκακι μωρη παει κι ερχεται
29 χρονων γαιδουρα που υποτιθεται εχει πηξει το μυαλο σου και μου τη μπαινεις ετσι ολη μερα σημερα;
θα μου πεις κι εγω 32 χρονων γομαρι επρεπε να το ριξω στην πλακα λιγο αλλα μου γυρισε το ματι με το υφακι σου
δε τα πολυμπορω εγω αυτα τα υφακια ειδικα απο γκομενες
τελος παντων επειδη στενοχωρηθηκε ο φιλος μου ο αλεξ απο τα ξεμαλλιασματα, επειδη εχασα μια μερα δουλειας με τις μαλακιες της ζαβαρακατρανεμια, επειδη αυριο ξυπναω στις 7 και επειδη πρεπει να παω να ριξω ενα παχυ χεσιμο σας χαιρετω και σας καληνυχτω
εσυ ζαβαρα απο δω και περα οποτε βλεπεις το πουλι στα περιξ θα μπαινεις μεσα με κοτσο και φουστα κατω απο το γονατο και θα εχεις τα ματια χαμηλα για να μη σε ξαναρχισω στα σκαμπιλια
αντε νυχτα
Εκανες μαλακία ή σε αδικησανε?Μπα εγω δεν έχεσα με χέσανε :S
ξεκολα με το υφακι ..παιζει ρολο και το στυλ ...ετσι παρεξηγουμε και απο φβ και οσοι με ξερουν δε μιλανε οι υπολοιποι λενε μαλακιες ...αν δε ξερεις ενα ατομο μη νευριαζεις ...δεν υπαρχει υφακι..απλα τα λεω μεταξυ αστειου και σοβαρου... σου κανα χαβαλε και το πηρες στραβα και τα εχωνες... ε αμα μου τα χωνουνε τα χωνω και γω... λογικο ειναι...αλλα αμα μου μιλανε ομορφα μου βγαινει η γατουλα... χωρις νυχια
Ε νταξ, τωρα μίλησε ομορφα και συγκαταβατικα. Χαλαρωσε κι εσυ.και συνεχίζει η κατίνα
μην ρίχνεις άλλο κάρβουνο και ότι και να πείς ολοι έχουν καταλάβει τι είσαι
Εκανες μαλακία ή σε αδικησανε?
Για ιδιωτικη επιχειρηση μιλαμε?Οχι τιποτα το τρομερο τυπε αλλα ξερεις τωρα αφορμες ψαχνουν οι προισταμενοι να δειχνουν τη δυναμη τους.
Ειδικα αμα ειναι σουργελο η άλλη έρχεται και κουμπώνει καλά. Της ειπα και εγω μερικα πραγματα βεβαια δεν εμεινα έτσι.
και συνεχίζει η κατίνα
μην ρίχνεις άλλο κάρβουνο και ότι και να πείς ολοι έχουν καταλάβει τι είσαι
γειααα
γειααα
Καλησπερα Μεγαλε Μάγιστρεγειααα
Κ εσυ στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο τύπε
Μπα μαλλον ετυχε να μπεις στην ηρεμια μετα την καταιγιδα.τι εγινε ρε μπηκα και σας διεκοψα την κουβεντα?
ααα μαλισταΜπα μαλλον ετυχε να μπεις στην ηρεμια μετα την καταιγιδα.
Μπα μαλλον ετυχε να μπεις στην ηρεμια μετα την καταιγιδα.
εισαι για ενα πραξικοπιμα ??? χαχαχαχαχ