Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Σας πουλάει και σας αγοράζει ο the Saint!
Αυτοι απλα δεν ειναι μισογυνιδες αγορι μου σαν και σενα.
Παω να φτιαξω κανενα μαλλι....οταν θα μου ξαναγραψεις ελπιζω να εχεις βρει γυναικα για να ξελαμπικαρεις.
Αντιο!!! (:
Τα λιγοστά θηλυκά του σάιτ πάντως έχουν αγριέψει πολύ τελευταία! Πολλή ειρωνεία και μαγκιά από το σύρμα!
Τυπε για να μαζευτουνε λιγο ,κατσε να βαλω μια photo του Λιλα μπας και καταλαβουνε επιτελους με τι αρσενικα εχουνε να κανουνε :S :S :S
Τυπε για να μαζευτουνε λιγο ,κατσε να βαλω μια photo του Λιλα μπας και καταλαβουνε επιτελους με τι αρσενικα εχουνε να κανουνε :S :S :S
Τα λιγοστά θηλυκά του σάιτ πάντως έχουν αγριέψει πολύ τελευταία! Πολλή ειρωνεία και μαγκιά από το σύρμα!
Εντυπωσιακο οτι ξαφνικα καποιοι ενοχλούνται απο "αυλές" και ομιλούν περι "αυλικών", όταν με περισσή ειρωνία χαρακτήριζαν "ντραμακουινιλίκι" την δικη μου ενοχληση για την "αυλή" (και μαλιστα του αισχίστου είδους) σε αλλο θρεντ.
Ολα εδω πληρωνονται ομως.
Απαγορευετε η δημοσιευση πιεμ
[size=32pt]
alex71 vs TheSaint! [/size]
[size=16pt]From now on you can place your bets [/size]
Tύπε γαμάς μια σταλα?εγω ψηφιζω TheSaint, είναι ευθυς,ετοιμόλογος, λακωνικος και εξυπνος, ο αντίπαλος του απαντα με ότι βρισκει από το google.
βεβαια για αυτό και τον προτιμουν οι "γυναικες" του σαϊτ γιατι οι γυναικες ως γνωστο παντα κοιτανε την επιφανεια,τιμουν τον ορο της Ελλεηνιδας !!!
Tύπε γαμάς μια σταλα?
Κι εγω αν το παρουμε ετσι μια ερωτηση εκανα.Έλα ρε Αλέξανδρε την άποψη του είπε
[size=32pt]
alex71 vs TheSaint! [/size]
[size=16pt]From now on you can place your bets [/size]
Εντυπωσιακο οτι ξαφνικα καποιοι ενοχλούνται απο "αυλές" και ομιλούν περι "αυλικών", όταν με περισσή ειρωνία χαρακτήριζαν "ντραμακουινιλίκι" την δικη μου ενοχληση για την "αυλή" (και μαλιστα του αισχίστου είδους) σε αλλο θρεντ.
Ολα εδω πληρωνονται ομως.
Tύπε γαμάς μια σταλα?