alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Α ειχες σκοπο να τα κανεις και περισσοτερες???Μια φορα εχω κανει το καθενα.
Α ειχες σκοπο να τα κανεις και περισσοτερες???Μια φορα εχω κανει το καθενα.
Μια φορα εχω κανει το καθενα.
Μια φορα εχω κανει το καθενα.
Ε καλα κι εσυ τωρα.
Ηχητικα μηνυματα, φωτογραφιες δημοσιως, αβαταρ με αληθινη φωτο, μιλαμε εχεις κάνει οσα δεν εχουν κανει ολες οι αλλες κοπελες του σαιτ μαζι.
Ας μπει στο Μοναχο...ενα τριτο γκολ να εμπαινε ρε τυπε....
Α δεν εχω καμια αμφιβολια επ' αυτου.Δεν με απασχολει τι λενε ..οι ιδιοι που τα λενε ειναι και αυτοι που στελνουν πμ συνεχως!
Ας μπει στο Μοναχο...
Α δεν εχω καμια αμφιβολια επ' αυτου.
Συνηθως τα πικροχολα σχολια σε αυτο το σαιτ σε βαρος γυναικειων μελων, προερχονται απο απορριφθεντες πιεμακηδες.
Ακριβως..οι σκληροι του σαητ στελνουν πιο πολυ απο τους λεγομενους πυρφορουςΑ δεν εχω καμια αμφιβολια επ' αυτου.
Συνηθως τα πικροχολα σχολια σε αυτο το σαιτ σε βαρος γυναικειων μελων, προερχονται απο απορριφθεντες πιεμακηδες.
"πιρφόροι" χαρα μου. Οχι πυρφόροι.Ακριβως..οι σκληροι του σαητ στελνουν πιο πολυ απο τους λεγομενους πυρφορους
Εγω οτι κανω το κανω δημοσια..!
Ακριβως..οι σκληροι του σαητ στελνουν πιο πολυ απο τους λεγομενους πυρφορους
Εγω οτι κανω το κανω δημοσια..!
Ευχαριστω!!!!!μυστικο εχεις ωραια δαχτυλα
Ρε τύπε ποσο καμμένος πρεπει να εισαι, ωστε να βλεπεις μια φωτογραφια με κωλοδαχτυλο και το σχολιο σου να ειναι "πω πω τι ωραιο δαχτυλο"?μυστικο εχεις ωραια δαχτυλα
τον ξεφτιλισες τον πυρφοροΡε τύπε ποσο καμμένος πρεπει να εισαι, ωστε να βλεπεις μια φωτογραφια με κωλοδαχτυλο και το σχολιο σου να ειναι "πω πω τι ωραιο δαχτυλο"?
Και η πιρφορίαση εχει τα ορια της επιτελους.
Ρε τύπε ποσο καμμένος πρεπει να εισαι, ωστε να βλεπεις μια φωτογραφια με κωλοδαχτυλο και το σχολιο σου να ειναι "πω πω τι ωραιο δαχτυλο"?
Και η πιρφορίαση εχει τα ορια της επιτελους.
τον ξεφτιλισες τον πυρφορο