dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Ο μέγιστος Greek kamaki, aka kman2, πλακώθηκε με τον roosh επειδή, όπως κάνει και εδώ, αντί να μιλά για καμάκι μιλούσε για πουτάνες...
vre vre
Ο μέγιστος Greek kamaki, aka kman2, πλακώθηκε με τον roosh επειδή, όπως κάνει και εδώ, αντί να μιλά για καμάκι μιλούσε για πουτάνες...
Καλησπερα ντόπα ειμαι ο Αλεξανδρος.γυναικα ειμαι χελοοοοουυυ!!!
όταν πάω στο φούρνο και λέω στην παντρεμένη τύπισσα γεια σου στον ενικό μου μιλάει και αυτή στον ενικό,όταν της μιλάω στο πληθυντικό μου απαντάει και αυτή στον πληθυντικό
πιστεύετε υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ μας ?
κατι παιζει σιγουρα
εκπεμπεται στα ιδια μηκη
εχετε καλη χημεια
δες το
πλάκα πλάκα κόβω φλέβα την τύπισα
αλλά είναι παντρεμένη >
Οι Ελληνιδες ειναι τριχωτες και χαμηλοκωλες. Μονο σε Αραβες και Πακιστανους αρεσουν.
Τοσο χαλια γυναικες και με απαιτησεις πριγκηπικες!
Οι Ελληνιδες ειναι τριχωτες και χαμηλοκωλες. Μονο σε Αραβες και Πακιστανους αρεσουν.
Τοσο χαλια γυναικες και με απαιτησεις πριγκηπικες!
μέσα σε ένα σχόλιο συνδύασες ρατσισμό και σεξισμό
ολες περιποιουνται
οχι και τριχωτες
Εδώ θα πρέπει επιτέλους να εξηγήσουμε τον όρο "Ελλεηνίδα"
ο όρος αυτός προκύπτει από τη συνένωση των λέξεων "ελλεεινή" και "Ελληνίδα"
και μαρτυρά πλήρως τις απαράδεκτες γυναίκες που έχει αυτή η χώρα... τοσο σε εμφάνιση αλλά κυρίως σε χαρακτήρα !!!
πάντως οφείλουμε να παραδεχθούμε πως το μάθημα "Ελλεηνίδα" θα πρέπει να διδάσκεται σε όλα τα οικονομικά πανεπιστήμια του κόσμου στον τομέα του μάρκετινγκ... είναι απίστευτο πως έχουν καταφέρει να πουλάν πανάκριβα ένα τόσο άχρηστο και ενοχλητικό προϊόν (τον εαυτό τους)! Γιαυτό μόνο τους αξίζουν συγχαρητήρια, για όλα τα υπόλοιπα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!
Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως στον παγκόσμιο σεξοτουριστικό χάρτη, οι Ελλεηνίδες δεν υπάρχουν κάν! Κανείς άνθρωπος από κανένα σημείο του κόσμου δεν επισκέπτεται την Ελλάδα επειδή εχει ωραίες γυναίκες !! Αντίθετα έρχονται για τον ήλιο, την θάλασσα, τα αρχαία και την κουζίνα μας... Ακόμη και ένα πιάτο ΜΟΥΣΑΚΑΣ είναι περισσότερο θελκτικό για έναν ξενο άντρα παρά οι ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ! Αυτό κι αν λέει πολλα.....
ευτυχώς, αν και αργά, οι Έλληνες ξύπνησαν και άνοιξαν τα μάτια τους και βλέπουν τι απείρως καλύτερες γυναίκες υπάρχουν στον κόσμο! Και το πιο σημαντικό? Οι περισσότερες έρχονται στη χώρα μας για διακοπές! Ασχοληθείτε μαζί τους, είτε εδώ είτε στις πατρίδες τους και νιώστε πραγματικά την ευχαρίστηση του να είσαι άντρας!!
Ελλεηνίδες, ο κόσμος ξύπνησε......κλααααααααααψτεεεεεε !
στους τουριστες ειναι διαφορετικες για καποιον ανηξηγητο λογο
αληθεια
Εχεις δικιο φιλε. Και οταν βγαινουν στο εξωτερικο γαμιουνται αβερτα και πολυ ευκολα, αρκει να μην το μαθει κανεις. Κομπλεξικες μεχρι ηδιας οι καημενεςστους τουριστες ειναι διαφορετικες για καποιον ανηξηγητο λογο
αληθεια