Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (4 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Επισκέπτης
hqdefault.jpg

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Μαγκες, ιστορια προσφατη αδελφου κολλητου.

Του λεει η γκομενα του , το απογευμα εχω πολυ δουλεια σπιτι και θα μου παρει μεχρι αργα το βραδυ. Λεει οκ. Κατα τις 8μμ περναει απο το σπιτι της, δεν βλεπει αυτοκινητο απεξω, φωτα σβηστα - μενει σε μονοκατοικια. Στελνει μηνυμα πως εισαι, πως παει το διαβασμα, και του λεει σπιτι ειμαι διαβαζω. Τον παιρνει και τηλ και του λεει μια απο τα ιδια. Του λεει που εισαι εσυ, λεει σπιτι του παει για μπανιο (ενω ηταν απεξω απο το σπιτι) και κλεινουν το τηλεφωνο. Εντω μεταξυ ειχε περασει απο λελουδοπωλειο να στειλουν λελουδα, και ειχε δωσει το κινητο της. Σκαει απεξω απο το σπιτι η λελουδου με τα λελουδα , την βλεπει ηταν παρακατω σε σκοτεινο μερος, αλλα κανεις στο σπιτι. Παιρνει τηλεφωνο η λελουδου το γκομενακι τρεις φορες, δεν το σηκωναι το τηλεφωνο. Τον παιρνουν πισω, του λενε ουδεις στο σπιτι. Λεει απο μεσα του, ΣΩΩΩΠΠΠΑΑΑ!!! Τι να τα κανουμε τα λελουδα, να ταπαμε αυριο?? Λεει ναι, στο μνημα (δεν το ειπε αυτο). Προφανως ειδε τις 3 κλησεις η γαμιολα και πηρε πισω τηλεφωνο. Η λελουδο δεν ειχε φυγει ακομα. Της λέει τι παιζει και ξεκουμπιζεται να ερθει. Στο ενδιαμεσο , καθως οδηγουσε να ερθει, τον παιρνει τηλ και του λεει τι εκανες εκει κτλ. Της λεει ειμαι εδω και μια ωρα απεξω απο το σπιτι σου, οταν μιλησαμε στο τηλ ημουν ηδη απεξω και μου ειπες οτι εισαι σπιτι και διαβαζεις, ηρθε και η λελουδου και δνε βρηκε κανεναν. Καπου εκει την ειδε να στριβει την γωνια του σπιτιου της με το αυτοκινητο της . Εν ολιγοις, αι γυναικαι ειναι πουτανες!

Επισκέπτης
Μαγκες, ιστορια προσφατη αδελφου κολλητου.

Του λεει η γκομενα του , το απογευμα εχω πολυ δουλεια σπιτι και θα μου παρει μεχρι αργα το βραδυ. Λεει οκ. Κατα τις 8μμ περναει απο το σπιτι της, δεν βλεπει αυτοκινητο απεξω, φωτα σβηστα - μενει σε μονοκατοικια. Στελνει μηνυμα πως εισαι, πως παει το διαβασμα, και του λεει σπιτι ειμαι διαβαζω. Τον παιρνει και τηλ και του λεει μια απο τα ιδια. Του λεει που εισαι εσυ, λεει σπιτι του παει για μπανιο (ενω ηταν απεξω απο το σπιτι) και κλεινουν το τηλεφωνο. Εντω μεταξυ ειχε περασει απο λελουδοπωλειο να στειλουν λελουδα, και ειχε δωσει το κινητο της. Σκαει απεξω απο το σπιτι η λελουδου με τα λελουδα , την βλεπει ηταν παρακατω σε σκοτεινο μερος, αλλα κανεις στο σπιτι. Παιρνει τηλεφωνο η λελουδου το γκομενακι τρεις φορες, δεν το σηκωναι το τηλεφωνο. Τον παιρνουν πισω, του λενε ουδεις στο σπιτι. Λεει απο μεσα του, ΣΩΩΩΠΠΠΑΑΑ!!! Τι να τα κανουμε τα λελουδα, να ταπαμε αυριο?? Λεει ναι, στο μνημα (δεν το ειπε αυτο). Προφανως ειδε τις 3 κλησεις η γαμιολα και πηρε πισω τηλεφωνο. Η λελουδο δεν ειχε φυγει ακομα. Της λέει τι παιζει και ξεκουμπιζεται να ερθει. Στο ενδιαμεσο , καθως οδηγουσε να ερθει, τον παιρνει τηλ και του λεει τι εκανες εκει κτλ. Της λεει ειμαι εδω και μια ωρα απεξω απο το σπιτι σου, οταν μιλησαμε στο τηλ ημουν ηδη απεξω και μου ειπες οτι εισαι σπιτι και διαβαζεις, ηρθε και η λελουδου και δνε βρηκε κανεναν. Καπου εκει την ειδε να στριβει την γωνια του σπιτιου της με το αυτοκινητο της . Εν ολιγοις, αι γυναικαι ειναι πουτανες!
Και η συνέχεια?
ολόκληρη έκθεση για να μην μας πεις που ήταν η κοπέλα??
μπορεί να ήταν αθώα(σε θέμα απιστίας)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γεια σου μυστικο πως εισαι ? :hi:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Περπαταγαν δυο γκομενες και συνομιλουσαν δυνατα οποτε εγινα αθελα μου ωτακουστης.Η μια ελεγε οτι εγω σεβομαι τον ανθρωπο μου,δε μπορω να ξενοκοιταω και να ψαχνω απο δω κι απο κει.Η αλλη φορτωνε και εξεφρασε με παθος την αντιρρηση της.Γιατι,δε θες να πηγαινεις και με αλλους; Οχι,δε μ αρεσουν αυτα.Ειναι θεμα σεβασμου του συντροφου σου.Αμα το κανεις δειχνεις οτι δε τον εκτιμας.   Γιατι δηλαδη,τοσες και τοσες που το κανουν;Με το ζορι να τη κανει πουτανα τη κοπελα σα τα μουτρα της.Χαρας τον γαμπρο τον ομορφονιο που την εχει.Την εκανε λαχειο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom