Επισκέπτης
Δεν έχει σημασία τι γράφεται στο ίντερνετ!! ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του..Θα τις δεις τις διαφορες μεγαλωνοντας δε γινεται τοσοι ανθρωποι να ειναι ηλιθιοι με αυτα που γράφουν εδω μεσα.
Δεν έχει σημασία τι γράφεται στο ίντερνετ!! ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του..Θα τις δεις τις διαφορες μεγαλωνοντας δε γινεται τοσοι ανθρωποι να ειναι ηλιθιοι με αυτα που γράφουν εδω μεσα.
o oscar ηταν αδερφη ..και απο το λογο του καταλαβαινουμε πως αγαπουσε τις γυναικες...δεν μπορω λοιπον να φανταστω καποιος που βριζει τις γυναικες πως μπορει να χαραχτηριστει.............................. τελος παντων.... σιγουρα υπαρχει μισογυνισμος ... απο πολλους αντρες που την εχουν κανει μελιτζανα γτ δε τους καθετε ουτε κατσικα στο λιβαδει.....Ο Οσκαρ ηταν αδελφή παντως.
o oscar ηταν αδερφη ..και απο το λογο του καταλαβαινουμε πως αγαπουσε τις γυναικες...δεν μπορω λοιπον να φανταστω καποιος που βριζει τις γυναικες πως μπορει να χαραχτηριστει.............................. τελος παντων.... σιγουρα υπαρχει μισογυνισμος ... απο πολλους αντρες που την εχουν κανει μελιτζανα γτ δε τους καθετε ουτε κατσικα στο λιβαδει.....
o oscar ηταν αδερφη ..και απο το λογο του καταλαβαινουμε πως αγαπουσε τις γυναικες...δεν μπορω λοιπον να φανταστω καποιος που βριζει τις γυναικες πως μπορει να χαραχτηριστει.............................. τελος παντων.... σιγουρα υπαρχει μισογυνισμος ... απο πολλους αντρες που την εχουν κανει μελιτζανα γτ δε τους καθετε ουτε κατσικα στο λιβαδει.....
μήπως θίχτηκες με τον χαρακτηρισμό μελιτζάνα;;; χαχαχα μάλλον είχε δικιο η κοπελιάγιατι τα κατσικακια τι εχουνε ? ωραια δεν ειναι ?
εσυ και αυτα ξερετε...εγω δεν ξερω ... βγαζω συμπερασμα..... ;)γιατι τα κατσικακια τι εχουνε ? ωραια δεν ειναι ?
εσυ και αυτα ξερετε...εγω δεν ξερω ... βγαζω συμπερασμα..... ;)
χαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχ μαλλον δε του αρεσε το ζαρζαβατικο..... μπορει να την εχει κανει μπαμια...παιζει ρολο και το μεγεθος..... ;)μήπως θίχτηκες με τον χαρακτηρισμό μελιτζάνα;;; χαχαχα μάλλον είχε δικιο η κοπελιά
εσενα αυτο σε πειραξε.... ασε ρε μπαμπινιωτη.... χαχαχαχαχελα παραδεξου το η ορθογραφια ητανε το δυνατο σου σημειο στο δημοτικο ετσι ?
μήπως θίχτηκες με τον χαρακτηρισμό μελιτζάνα;;; χαχαχα μάλλον είχε δικιο η κοπελιά
Νομίζω ότι έχεις ένα δίκιο εδώ....κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για....... μπάμιες!χαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχ μαλλον δε του αρεσε το ζαρζαβατικο..... μπορει να την εχει κανει μπαμια...παιζει ρολο και το μεγεθος..... ;)
χαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχ μαλλον δε του αρεσε το ζαρζαβατικο..... μπορει να την εχει κανει μπαμια...παιζει ρολο και το μεγεθος..... ;)
φιλη.. οποιος παει συχνα σε λιβαδια και ψαχνει....ξερει και πως να το γραφει....που είδες το λάθος της ρε genius στο λιβάδι;
Νομίζω ότι έχεις ένα δίκιο εδώ....κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για....... μπάμιες!
φιλη.. οποιος παει συχνα σε λιβαδια και ψαχνει....ξερει και πως να το γραφει....
Καλησπερα ζαβαρακατρανεμια, ειμαι ο Αλεξανδρος.o oscar ηταν αδερφη ..και απο το λογο του καταλαβαινουμε πως αγαπουσε τις γυναικες...δεν μπορω λοιπον να φανταστω καποιος που βριζει τις γυναικες πως μπορει να χαραχτηριστει.............................. τελος παντων.... σιγουρα υπαρχει μισογυνισμος ... απο πολλους αντρες που την εχουν κανει μελιτζανα γτ δε τους καθετε ουτε κατσικα στο λιβαδει.....
φιλη.. οποιος παει συχνα σε λιβαδια και ψαχνει....ξερει και πως να το γραφει....
ετσι μαναρι μου ... δυνατα χαχαλαστιχο την εχω κανει.
Καλησπερα ζαβαρακατρανεμια, ειμαι ο Αλεξανδρος.