Επισκέπτης
Αλεξ εμένα να πάρεις όταν χρειαστείς, άμα είσαι και καλοπληρωτής δεν το συζητώ θα σε προτιμήσω χαχαχααχ
Τωρα ποσα βγαζεις το μηνα?Αλεξ εμένα να πάρεις όταν χρειαστείς, άμα είσαι και καλοπληρωτής δεν το συζητώ θα σε προτιμήσω χαχαχααχ
Και τι υποθεσεις να εχει μια ναυτιλιακη ρε τύπε? Κανενα ναυαγιο???
Πολλες ταινιες βλεπεις.
αφου σου λεει κραχτης.
θα φερνεις πελατες στο γραφειο ετσι.
500! 6 μερες την εβδομάδα............Τωρα ποσα βγαζεις το μηνα?
Ααααααααα ναι βεβαια. Τωρα μου θυμισες κατι γνωστους μου, που εχουν μεταπτυχιακα σε ναυτικα δικαια, δίκαια διεθνων συναλλαγων, και άλλες τετοιες πιπες, και με παιρνουν τηλεφωνα να με ρωτησουν αν εχω καμια φορμα για αγωγη απο τροχαιο ατυχημα ή καμια μισθωση. Ασε με ρε φιλαρακι.ε???ε ναι τοσα μεταπτυχιακα και phd σε ναυτικο δικαιο ειναι για το καλαμπουρι και για κανα ναυαγιο.
τελικα εισαι ανιδεος αμορφωτος φτυχιουχος. περιμενα καλυτερα.
Μπούρδες. Αν κάνεις ονομα π.χ. στις υποθεσεις τροχαιων χεζεσαι στο χρημα. Και κατσε εσυ να περιμενεις την ναυτιλιακη.ακου τι ειπε ο τυπος. τι υποθεσεις ναχει μια ναυτιλιακη λεει
Δηλαδη αν σου εδινα 1.200 θα ερχοσουν Αθηνα?500! 6 μερες την εβδομάδα............
είναι πολύ τσιγκούνα η εργοδότρια!!!
Δεν υπάρχει ρε συ αυτό..γραμματέας να παίρνει 1200.??από που και ως που??? εγώ όλες κάτι 600άρια ακούω!Δηλαδη αν σου εδινα 1.200 θα ερχοσουν Αθηνα?
Ναι αλλά εγω ειμαι ο Alex71.Δεν υπάρχει ρε συ αυτό..γραμματέας να παίρνει 1200.??από που και ως που??? εγώ όλες κάτι 600άρια ακούω!
Οκ!!!! δώστα μου εσύ και θα σου κάνω από μακριά την δουλειά σου..Ναι αλλά εγω ειμαι ο Alex71.
Πώς χαρα μου?Οκ!!!! δώστα μου εσύ και θα σου κάνω από μακριά την δουλειά σου..
Ααααααααα ναι βεβαια. Τωρα μου θυμισες κατι γνωστους μου, που εχουν μεταπτυχιακα σε ναυτικα δικαια, δίκαια διεθνων συναλλαγων, και άλλες τετοιες πιπες, και με παιρνουν τηλεφωνα να με ρωτησουν αν εχω καμια φορμα για αγωγη απο τροχαιο ατυχημα ή καμια μισθωση. Ασε με ρε φιλαρακι.
Φυλο ξερεις να ανοιγεις και να φτιαχνεις ζυμες;Θα σε προσλαβω εγω.500! 6 μερες την εβδομάδα............
είναι πολύ τσιγκούνα η εργοδότρια!!!
Μπούρδες. Αν κάνεις ονομα π.χ. στις υποθεσεις τροχαιων χεζεσαι στο χρημα. Και κατσε εσυ να περιμενεις την ναυτιλιακη.
3-4 ετοιμες φορμες εξωδικα εχει αλλαζει τα ονοματα και τα στελνει. τι νομιζεις οτι θαχει πελατη καμια ναυτιλιακη?
Ξερεις τύπε τι αποδιδουν τα καθυστερημενα ενοικια????ρωτα καποιον δικηγορο που δουλευει με ναυτιλιακες να σου πει με τι ασχολειται. αλλα οι γνωστοι σου ειναι κατσαπλιαδες ανεπαγγελτοι φτυχιουχοι στουρνοι. αντε γραψε κανα εξωδικο για καθυστερημενα ενοικια περιπτερου στο χιλιομοδι τωρα.
Μη με πάρεις για γραμματέα βασικά, εγώ θέλω να κάθομαι στο γραφείο μέσα μαζί σου..όχι να σηκώνω τηλεφωνα..Πώς χαρα μου?
Θα κανουμε εκτροπη το τηλεφωνο του γραφειου σπιτι σου???
χαχαχα εσύ τι έχεις??φουρνο?Φυλο ξερεις να ανοιγεις και να φτιαχνεις ζυμες;Θα σε προσλαβω εγω.
![]()
![]()
![]()
Υπάρχουν υποδείγματα δικογράφων για όλες
τις υποθέσεις , και σε ψηφιακή μορφή σε πολλά σάϊτ !
Σαν διαχειριστής της πολυκατοικίας κοινοποίησα εξώδικη δήλωση
σε ιδιοκτήτη που χρωστούσε κοινόχρηστα, που την έγραψα με βάση υπόδειγμα ,
και δεν πληρώσαμε δικηγόρο, που δεν ήταν υποχρεωτικό ,
και πλήρωσε τα κοινόχρηστα ο αμελής ιδιοκτήτης .
Ψάρωσε , διότι πήγα στο Υποθηκοφυλακείο και έκανα έλεγχο
τίτλων και έβαλα τον τόμο και τον αριθμό που μεταγράφτηκε
το συμβόλαιο αγοράς του σπιτιού του.
Η έρευνα στο Υποθηκοφυλακείο επιτρέπεται σε δικαστικούς επιμελητές,
και σε δικηγόρους, αλλά και σε πολίτες που συνοδεύονται από το
δικηγόρο τους .Εγώ πήγα ασυνόδευτος, αλλά ξέρω πως να κάνω τον έλεγχο, το
έχω μάθει από τον πατέρα μου που ήταν δικηγόρος !![]()