kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 326
Καλά ρε παιδί μου είπαμε να έχουμε μια ελάχιστη διαφορά στη ηλικίας...όχι 26 χρόνων...![]()
τον βουτσα τον ξερεις ?
Καλά ρε παιδί μου είπαμε να έχουμε μια ελάχιστη διαφορά στη ηλικίας...όχι 26 χρόνων...![]()
Λογκαρισε το Μυστικο κι εγω ασχολουμαι με υποθεσεις πελατων. Αισχος...
Απ'τους πελατες θα έχεις το κέρδος σου!!!Λογκαρισε το Μυστικο κι εγω ασχολουμαι με υποθεσεις πελατων. Αισχος...
Οι πελατες εκει ειναι παντα και περιμενουν, εσυ δεν εισαι παντα εδω...Απ'τους πελατες θα έχεις το κέρδος σου!!!
Ε κοίτα εγώ όταν πληρώνω πάντως δεν έχω την υπομονή να περιμένω το θέλω εκείνη τη στιγμή, και δεν είναι οι καιροί τώρα για να χάνεις πελάτες! 0Οι πελατες εκει ειναι παντα και περιμενουν, εσυ δεν εισαι παντα εδω...
Να σου θυμισω οτι εχουμε αποχη?Ε κοίτα εγώ όταν πληρώνω πάντως δεν έχω την υπομονή να περιμένω το θέλω εκείνη τη στιγμή, και δεν είναι οι καιροί τώρα για να χάνεις πελάτες! 0![]()
Και εγώ θα θελα να διαβάζω υπόθεσεις(να τις διαβάζω μόνο)Να σου θυμισω οτι εχουμε αποχη?
Και το οτι καθομαι και μελεταω υποθεσεις, πολυ ειναι.
Θελεις να σε παρω βοηθο στο γραφειο?Και εγώ θα θελα να διαβάζω υπόθεσεις(να τις διαβάζω μόνο)
πάρε με για βοηθώ0
![]()
Και εγώ θα θελα να διαβάζω υπόθεσεις(να τις διαβάζω μόνο)
πάρε με για βοηθώ0
![]()
Ναι για γραμματέα! δεν έχω προυπηρεσία σε κάτι τέτοιο αλλά μαθαίνω πολύ εύκολα!!!Θελεις να σε παρω βοηθο στο γραφειο?
χα χα χαπρεπει να συζητησετε και για τις οικονομικες σου απολαβες.
αν θα σου δινει.
![]()
![]()
![]()
Και θα παρατησεις δουλεια και τοπο για να γινεις γραμματεας μου?Ναι για γραμματέα! δεν έχω προυπηρεσία σε κάτι τέτοιο αλλά μαθαίνω πολύ εύκολα!!!![]()
τίποτα δεν γίνεται τσάμπα!τι,τζαμπα θα την κανεις την δουλεια?![]()
Τύπε οπως με κοβεις, πιστευεις οτι θα τα χαλασουμε στο οικονομικο?πρεπει να συζητησετε και για τις οικονομικες σου απολαβες.
![]()
![]()
![]()
θα ακούσω τη προσφορά σου και θα σου πω!Και θα παρατησεις δουλεια και τοπο για να γινεις γραμματεας μου?
τίποτα δεν γίνεται τσάμπα!