alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Το ξερω. Χαλάλι της.Σε κάθε σημείο που κάνεις λειζερ θέλει επανάληψη δεν γίνεται δηλαδή μια φορά μόνο.
Επίσης θέλει και λεφτά.
Το ξερω. Χαλάλι της.Σε κάθε σημείο που κάνεις λειζερ θέλει επανάληψη δεν γίνεται δηλαδή μια φορά μόνο.
Επίσης θέλει και λεφτά.
Σε κάθε σημείο που κάνεις λειζερ θέλει επανάληψη δεν γίνεται δηλαδή μια φορά μόνο.
Επίσης θέλει και λεφτά.
και δεν ειναι και μονιμο λεειΑκριβο το κοστος,ετσι?
Η τριχα, ιδιαιτερα στο προσωπο, ξαναβγαινει. Απλως βγαινει καθε φορα πιο λεπτη και πιο λεπτη και εχει ταλαιπωρία.και δεν ειναι και μονιμο λεει
Μεσα σ'όλα είσαι εσύ!!Η τριχα, ιδιαιτερα στο προσωπο, ξαναβγαινει. Απλως βγαινει καθε φορα πιο λεπτη και πιο λεπτη και εχει ταλαιπωρία.
Μα ξερω σου λεω!!!Ξερω επισης οτι αν υπαρχει και καμια ελιτσα στο σημειο, ανοιγει το χρωμα της!!!Μεσα σ'όλα είσαι εσύ!!
Ολόκληρο μηνιάτικο χαλάνε σε ινστιτούτα ομορφιάς οι Ελληνίδες...δεν ξέρω τι λέτε εσείς για τη κρίση!τα ινστιτουτα ομορφιας και οι διαφορες κρεμες αποτριχωσης θαρρεις και ανακαλυφθηκαν για τις ελλεεινιδες
αν δεν ειχαμε κριση θα ξοδευαν μισο ΑΕΠ για δαυτα
![]()
Καλά μη μου πεις ότι ξέρεις και για το μακιγιάζΜα ξερω σου λεω!!!Ξερω επισης οτι αν υπαρχει και καμια ελιτσα στο σημειο, ανοιγει το χρωμα της!!!
Οχι, ούτως ή αλλως της απαγορευα να μακιγιαρεται.Καλά μη μου πεις ότι ξέρεις και για το μακιγιάζ
ας ειναι καλα ο μαλακαςΟλόκληρο μηνιάτικο χαλάνε σε ινστιτούτα ομορφιάς οι Ελληνίδες...δεν ξέρω τι λέτε εσείς για τη κρίση!
Ευχαριστω ρε.ας ειναι καλα ο μαλακας
οι παροντες εξαιρουνταιΕυχαριστω ρε.
Ναι να μη μακιγιάρεται μόνη της καλά τα λες. Να πηγαίνει σε επαγγελματίες γιατι έτσι και πάρουμε πόδι από τη δουλειά εσύ θα φταιςΟχι, ούτως ή αλλως της απαγορευα να μακιγιαρεται.
Δεν ηθελα να μακιγιαρεται καθολου. Την ηθελα απολυτως φυσικη. Οσο για την δικη σου δουλεια (τωρα μαθαινω οτι εισαι αισθητικος) ειχατε απο αλλού να της τα παιρνετε χοντρα!!!Ναι να μη μακιγιάρεται μόνη της καλά τα λες. Να πηγαίνει σε επαγγελματίες γιατι έτσι και πάρουμε πόδι από τη δουλειά εσύ θα φταις![]()
Οχι, ούτως ή αλλως της απαγορευα να μακιγιαρεται.
τυπισσα δε νομιζω να εισαι απο αυτες τις σαλιαρες απο την πρινου στην αρχη της ερμου που σου σπανε τα παπαρια με καλλυντικα και κολλατζεν ακομα κι αν εισαι ο μπαρμπα μπενΝαι να μη μακιγιάρεται μόνη της καλά τα λες. Να πηγαίνει σε επαγγελματίες γιατι έτσι και πάρουμε πόδι από τη δουλειά εσύ θα φταις![]()
Δεν φταίμε εμείς που οι κοπέλες δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν χωρίς τζελ στο νύχι και χωρίς 1 τόνο μακιγιάζΔεν ηθελα να μακιγιαρεται καθολου. Την ηθελα απολυτως φυσικη. Οσο για την δικη σου δουλεια (τωρα μαθαινω οτι εισαι αισθητικος) ειχατε απο αλλού να της τα παιρνετε χοντρα!!!
Δεν διαφημίζω καλλυντικά.τυπισσα δε νομιζω να εισαι απο αυτες τις σαλιαρες απο την πρινου στην αρχη της ερμου που σου σπανε τα παπαρια με καλλυντικα και κολλατζεν ακομα κι αν εισαι ο μπαρμπα μπεν