Επισκέπτης
Εσύ ρε τυπε δεν χρειάζεται να φτιάξεις το μαλλί!τα γκομενάκια λιώνουν για πάρτυ σου!Ε οχι να γινουμε και μετροσεξουαλ για να βγαλουμε γκομενα ρε τυπισσα :S
Γιατί είσαι γλυκούλης μάλλον
Εσύ ρε τυπε δεν χρειάζεται να φτιάξεις το μαλλί!τα γκομενάκια λιώνουν για πάρτυ σου!Ε οχι να γινουμε και μετροσεξουαλ για να βγαλουμε γκομενα ρε τυπισσα :S
ελα τυπε μαζευεται το παρεάκι σιγα σιγα![]()
Την επόμενη φορά που θα κάνω αποτρίχωση σε ελληνίδα θα της πω να μου γυρίσει και το ποπό της γιατί παραπονιούνται οι έλληνες απο το μπουk sthn κωλοτρυπιδα εχουν τριχες οι ελλεινιδες σαν γαιδουραγκαθα
Την επόμενη φορά που θα κάνω αποτρίχωση σε ελληνίδα θα της πω να μου γυρίσει και το ποπό της γιατί παραπονιούνται οι έλληνες απο το μπου
Εσύ ρε τυπε δεν χρειάζεται να φτιάξεις το μαλλί!τα γκομενάκια λιώνουν για πάρτυ σου!
Γιατί είσαι γλυκούλης μάλλον
Ειμαι και πολυ παιδαρος τυπος αυτο ειναι αληθεια![]()
Την επόμενη φορά που θα κάνω αποτρίχωση σε ελληνίδα θα της πω να μου γυρίσει και το ποπό της γιατί παραπονιούνται οι έλληνες απο το μπου
Σαν τι θες να μάθεις; :oγια πες κανα σκηνικο
Σε ενδιαφέρει να μάθεις σε ποια σημεία του σώματος ζητάνε αποτρίχωση;εκει που δουλευεις
Σε ενδιαφέρει να μάθεις σε ποια σημεία του σώματος ζητάνε αποτρίχωση;
κανει δουλεια το laser;Σε ενδιαφέρει να μάθεις σε ποια σημεία του σώματος ζητάνε αποτρίχωση;
Εσύ τι λες; είναι η μόνη μέθοδος που κρατάει χρόνια!κανει δουλεια το laser;
κανει δουλεια το laser;
Ξερω οτι στο προσωπο θελει επιμονή και επαναληψη. Το γνωριζω εκ πειρας επειδη πληρωνα τις συνεδριες (ετσι λεγονται?) μιας πρωην.Εσύ τι λες; είναι η μόνη μέθοδος που κρατάει χρόνια!
Σε κάθε σημείο που κάνεις λειζερ θέλει επανάληψη δεν γίνεται δηλαδή μια φορά μόνο.Ξερω οτι στο προσωπο θελει επιμονή και επαναληψη. Το γνωριζω εκ πειρας επειδη πληρωνα τις συνεδριες (ετσι λεγονται?) μιας πρωην.