wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Επειδη σε ξερουν το ειπαν!!!ρε μια ψηλη βουβαλα ηταν. επειδη με ξερουν μου ειπαν μην την καραμουζιασεις ειναι η κορη του μαλελη. τα κωλοπαιδα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επειδη σε ξερουν το ειπαν!!!ρε μια ψηλη βουβαλα ηταν. επειδη με ξερουν μου ειπαν μην την καραμουζιασεις ειναι η κορη του μαλελη. τα κωλοπαιδα
κορη μιχαλολιακου ρε δεν υπαρχει διλημμαπουλι εδω σε θελω τωρα. την κορη του μιχαλολιακου ή αντρα ?
199 μπερδευτηκε
δεν μου σηκωνεται μαν. μιλησα με μια πρωην στο skype 2 ωρες και αρχισε να μου λεει τα μου λειπεις θελω να βρεθουμε παλι και ιστοριες και εφαγα ξενερα μεγαλη. η πουτσα μου ειναι σαν κινεζου τωρα και ειμαι με 3 καφεδες και δεν κλεινει το ματι.
σκεφτομαι να παω να αφησω τα κοκκαλα μου στο gym τωρα να χαλαρωσω
ρε μια ψηλη βουβαλα ηταν. επειδη με ξερουν μου ειπαν μην την καραμουζιασεις ειναι η κορη του μαλελη. τα κωλοπαιδα
κορη μιχαλολιακου ρε δεν υπαρχει διλημμα
για να πω αντρα θα πρεπει να βαλεις αντιπαλο καρχαρια, ρινοκερο τετοια πραματα
Εσύ ήσουν έτοιμος να πας για καφέ
με τον Μυστικό, που δεν ήταν τρανς, αλλά
απλός πουστράκος !![]()
![]()
![]()
![]()
Χαρα μου δεν ψαχνω επιβεβαιωση μην αυταπατασαι.ναι ναι ριχτο στην υπερβολη. για μενα κλαιγοσουν οτι μιλαω χωρις να σε ξερω τωρα βγαλε το σκασμο κητος
Εσύ ήσουν έτοιμος να πας για καφέ
με τον Μυστικό, που δεν ήταν τρανς, αλλά
απλός πουστράκος !![]()
![]()
![]()
![]()
κορη μιχαλολιακου ρε δεν υπαρχει διλημμα
για να πω αντρα θα πρεπει να βαλεις αντιπαλο καρχαρια, ρινοκερο τετοια πραματα
δηλαδη προτιμας να γλωσσοφιλιασεις την κορη του μιχαλολιακου αντι για τον brad pitt ?
ναι ναι ριχτο στην υπερβολη. για μενα κλαιγοσουν οτι μιλαω χωρις να σε ξερω τωρα βγαλε το σκασμο κητος
εννοειται ρε μαλακαδηλαδη προτιμας να γλωσσοφιλιασεις την κορη του μιχαλολιακου αντι για τον brad pitt ?
πιο mystiko βρε μλκα .την παλευεις και εσυ βραδιατικα.
με την αλλη που σου λεω τωρα το κοιταζα σοβαρα το θεμα την αγαπουσα απλα μια φορα ειχε πιει πολυ και ξερναγε ολο το βραδυ την αφησα στο αμαξι πηγα στο αλκατραζ μεσα με κατι στριπτητζουδες και βγηκα μετα εξω να την καθησυχασω.
εννοειται ρε μαλακα
εισαι σοβαρος;
πιο mystiko βρε μλκα .την παλευεις και εσυ βραδιατικα.
με την αλλη που σου λεω τωρα το κοιταζα σοβαρα το θεμα την αγαπουσα απλα μια φορα ειχε πιει πολυ και ξερναγε ολο το βραδυ την αφησα στο αμαξι πηγα στο αλκατραζ μεσα με κατι στριπτητζουδες και βγηκα μετα εξω να την καθησυχασω.
βγες με την μπουλντοζυ ρε θα διασκεδασεις. θα της πετας σαρδελες στον αερα να της πιανει με το στομα και να βαραει παλαμακια
Μ' αρεσει που του απαντας και σοβαρα εσυ!!!τα κιλα δεν ειναι τιποτα ρε μαν. τα χανεις σε χρονο dt. το γαμησι ειναι να βαλεις 8-10 κιλα μυες που παιρνει χροοοοοοοονια. τα κιλα ποιος τα γαμαει. λιγο cardio να κανει εχει χασει 20-30 κιλα σε ενα 3μηνο. μαλακιζομαστε μονο που το συζηταμε
τυπε λυχνιας σβησθείσης πασα γυνη ομοιααηδια μαλακα. προτιμω να ενωσω τα χειλη μου με αρσενικο ρινοκερο με εμμηνοπαυση και αιμοροιδες παρα με αυτην.