alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Μεχρι περσι με τρομαζε η ιδεα, τωρα νιωθω οτι ειμαι στην καλυτερη μου φαση.
Μπα!!!
Μέχρι για τον γύρω του Πολυγώνου (Βριλησσού-Βελβενδου-Πριγκηποννήσων-Κυψέλης)σας βλέπω. Όχι για παραπάνω
στο ρολλινγκ ιν δε ντιπ με τον κοτσο την εβλεπα καυλωμενος και μου γινοταν μελατη σε 2 δεκατα του δευτερολεπτουμεχρι κ η adele αδυνατισε κ συ μπαινεις στα 30 μπογος
μεχρι κ η adele αδυνατισε κ συ μπαινεις στα 30 μπογος
στο ρολλινγκ ιν δε ντιπ με τον κοτσο την εβλεπα καυλωμενος και μου γινοταν μελατη σε 2 δεκατα του δευτερολεπτου
τωρα στο χελλοου που την ξαναειδα αδυνατισμενη ελαφρως και με το μαλλι κατω μοιραιο της το εδινα ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ στα χειλακια
αλλα πως να παρεις το χειρομερι απο το χερι της ροζυ μπουλντοζυ?
ειναι σα να θες να παρεις το σφυρι απο το χερι του θορ
τυπε μπορει να τρωει για να ειναι αερατηαλλα πως να παρεις το χειρομερι απο το χερι της ροζυ μπουλντοζυ?
ειναι σα να θες να παρεις το σφυρι απο το χερι του θορ
εκτορα αν η ροζυ καθοτανε απο πανω σου να τις γλυψεις τις βυζαρες θα αρνιοσουνα ?
εσυ που την εχεις σακκουλευτει μιλαμε για 3ψηφιο η μεχρι 75-80;Αν καθόταν από πάνω του δεν θα υπήρχε μετά Λοπεθ, Κύριε :S
Αν καθόταν από πάνω του δεν θα υπήρχε μετά Λοπεθ, Κύριε :S
αραξε ρε τρελε. παιξε την μπαλιτσα σου. εγω εκλεισα το κεφαλαιο ρωσιδες.
εσυ που την εχεις σακκουλευτει μιλαμε για 3ψηφιο η μεχρι 75-80;
γιατι μεχρι 80 οπως ειπε και ο αλλος συγχωρειται αν εχει 4αρι οπλισμο
εσυ που την εχεις σακκουλευτει μιλαμε για 3ψηφιο η μεχρι 75-80;
γιατι μεχρι 80 οπως ειπε και ο αλλος συγχωρειται αν εχει 4αρι οπλισμο
τοτε κομπλεΤριψήφιο σίγουρα όχι.
τοτε κομπλε
με 4αρια και μεχρι 80 κιλα ειναι ΟΚ
η γκομενα πρεπει να εχει ψαχνα στο πισοκολλητο να κανει πλατς πλουτς και να δημιουργουνται λιποκυματα στην κωλαρα οπως οταν πετας πετρα στη λιμνη
απλα θελει μεχρι ενα σημειο οχι παραπανω γιατι γινεται αντιαισθητικο και δεν ειναι και καλο για την υγεια :S