wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Να βαλω το παιδι να κλαψει??Θα φυγει λεει :'(
Να βαλω το παιδι να κλαψει??Θα φυγει λεει :'(
έλα ρε τζίνιους σοβαρά; για τις άλλες που δεν δουλεύουν λέω.[size=11pt]Έχεις πάρει διαζύγιο απ' τη νοημοσύνη!
Γυναίκες δουλεύουν στα μπουρδέλα, ούφο! [/size]
Οταν κουνουσες το κωλαρακι σου δεν το σκεφτοσουν?εσυ πρεπει να μας το θυμιζεις;
έλα ρε τζίνιους σοβαρά; για τις άλλες που δεν δουλεύουν λέω.
Kαι τι να το κανω? Αν δεν μπαινεις εδω πού θα σε βρω?καλά δεν φεύγω και από τη χώρα!
ει) το πουλι δεν κουναει ποτε το κωλαρακι τουΟταν κουνουσες το κωλαρακι σου δεν το σκεφτοσουν?
Οταν τιτιβιζες δεν το σκεφτοσουν??ει) το πουλι δεν κουναει ποτε το κωλαρακι του
μπι) σεμνα
Θα έρθω στο όνειρο σου.Kαι τι να το κανω? Αν δεν μπαινεις εδω πού θα σε βρω?
Μπορω να σου πω που θα σε βρει αυτη με βεβαιοτηταKαι τι να το κανω? Αν δεν μπαινεις εδω πού θα σε βρω?
Θα έρθω στο όνειρο σου.
Θα έρθω στο όνειρο σου.
@crazybianconero ναι όλο ξεχνιέμαι είδες....
εκανα λαθος για το οτι το ειπε σε εκπομπη
στη Sun το ειχε γραψει
Clarkson refers to a recent campaign by the Greek National Tourist board in London, were a woman is pictured with Clarkson referring "and a girl who didn’t look all that Greek either. She didn’t have a moustache for instance".
Δεν με τουμπαρεις με τετοια κλισέ.Θα έρθω στο όνειρο σου.
Σωστά, οι μη επαγγελματίες πουτάνες σαν εσένα :-*έλα ρε τζίνιους σοβαρά; για τις άλλες που δεν δουλεύουν λέω.
Εσύ όμως πιστεύεις ότι θα με τουμπάρεις.Δεν με τουμπαρεις με τετοια κλισέ.
και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκαναΜπορω να σου πω που θα σε βρει αυτη με βεβαιοτητα
Εσύ όμως πιστεύεις ότι θα με τουμπάρεις.
καλά δεν χρειάζεται να τα πούμε και όλαΤυπισσα δεν μας ειπες τελικα γιατι δεν θα μπαινεις
Τι θεωρεις οτι κανω?και εγώ στη θέση σου το ίδιο θα έκανα
καλά δεν χρειάζεται να τα πούμε και όλα
θα σου δώσω μια άλλη απάντηση...!Οι 'συναγωνίστές ' σου με πλήγωσαν με τα σκληρά τους λόγια και εγώ στεναχωρήθηκα και δεν θα ξαναμπώω