iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.738
- Πόντοι
- 2.606
ποιο παληκαρι κι εσυ ρε
αυτος ειναι ο ημιθεος ο clarkson που ειχε πει σε μια εκπομπη "ξερω πως δεν ειναι ελληνιδα γιατι δεν εχει μουστακι"![]()
κλαιωωω
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ποιο παληκαρι κι εσυ ρε
αυτος ειναι ο ημιθεος ο clarkson που ειχε πει σε μια εκπομπη "ξερω πως δεν ειναι ελληνιδα γιατι δεν εχει μουστακι"![]()
[size=11pt]Φάτον μωρή ξερακιανή μπας και χωνέψεις το χύσι που σε λούζωέναν κουραμπιέ τον τρώω άνετα τώρα
ποιο παληκαρι κι εσυ ρε
σωραιος
εδω εισαι τυπε, θα καυλωσεις τη ζωη σου ολη μερα.
Γιατι δεν μου το ειχες δηλαδη???Δεν έχω ρε παιδί μου ακόμα αλλά ποτέ δεν ξέρεις;; έχεις δουλειά ακόμη η λίγα πράγματα;
Δεν στο είχα ότι θα είσαι και δικηγόρος!
εκανα λαθος για το οτι το ειπε σε εκπομπηειναι πολύ fan των ελληνιδων κ ο clarkson τυπε![]()
![]()
Μιουταρίσθηκε αλλά παρακολουθει.η πενταγιώτισα που είναι;;
Μιουταρίσθηκε αλλά παρακολουθει.
Τι ειναι αυτα ρε τύπε? Πρωτη φορα τα ακουω.μια εποχη ειχα μια συναδελφο και με ρωτησε τι μουσικη ακουω
της ειπα 2-3 ονοματα, nacho sotomayor, chicane, dinka
μου λεει τι ειναι αυτα; τρωγονται;
της λεω θα σου στειλω μερικα λινκς στο ε-μαιλ σου να ακουσεις
την αλλη μερα της λεω τα ακουσες, πως σου φανηκαν;
μου λεει αρρωστος εισαι; αν δεν ακουσεις πενια και αμανε πως θα διασκεδασεις;
τι να της πεις τωρα;
ελλεεινιδες...
Καλά μην το λες!Εδώ δεν βρίσκουν οι 20αρηδες δουλειά...φαντάσου ένας σπουδαγμένος στα 40 του να μην έχει κέρδος πια αυτό που σπούδασε; έχει περιορισμένες ευκαιρίες μετά!Γιατι δεν μου το ειχες δηλαδη???
Μετα απο 22 χρονια αν δεν ειχα δουλεια θα ειχα κάνει κατι αλλο στη ζωη μου, δεν νομιζεις?
τυπε εκανες τη τυχη σου με την πενταγιωτισσατης εδωσα το κινητο μου για να την γαμησω οταν ερθει Αθηνα. τι λες ? θα με παρει ?
απλα μου λεει εσυ εγραφες πως δεν σου αρεσουν οι πολυ τσουπωτες χααχαχαχαχ κλαιω
τι είναι αυτο;; θα μπορεί να ξαναγράψει;Μιουταρίσθηκε αλλά παρακολουθει.
αλλος απο κει...Τι ειναι αυτα ρε τύπε? Πρωτη φορα τα ακουω.
τυπε εκανες τη τυχη σου με την πενταγιωτισσα
αμα ερθει απο αγγλετερα θα τη γαμας ολη μερα
θα σου σωθουν οι καποτες και θα γαμας με σακκουλες σκουπιδιων
Τι dinka και παπάρια ρε τύπε, Tus ακους...τυπε εκανες τη τυχη σου με την πενταγιωτισσα
αμα ερθει απο αγγλετερα θα τη γαμας ολη μερα
θα σου σωθουν οι καποτες και θα γαμας με σακκουλες σκουπιδιων
Αν της βγαλουν το Mute ναι. Για την ωρα δεν μπορει να γραψει δημοσια αλλά τα λεμε στα πμ.τι είναι αυτο;; θα μπορεί να ξαναγράψει;
και γιατί το έκαναν αυτό;Αν της βγαλουν το Mute ναι. Για την ωρα δεν μπορει να γραψει δημοσια αλλά τα λεμε στα πμ.
Ειναι παντως πολυ σπασμενη που την μιουταρισαν.
Γιατι μπηκε στο θρεντ με τους οικους ανοχης και εκανε το σχολιο "πώς μπορειτε και γαματε σε τετοιες τρωγλες".και γιατί το έκαναν αυτό;
α μάλισταα ωραία,με το παραμικρό δηλαδή έφυγες!Προχωρημένοι moderators εδώ μέσα!Γιατι μπηκε στο θρεντ με τους οικους ανοχης και εκανε το σχολιο "πώς μπορειτε και γαματε σε τετοιες τρωγλες".