κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.326
- Πόντοι
- 19.795
το πλευστεισιον δικαιολογειται μεχρι τα 15 να ξεςς!
σοφή κουβέντα είπες πενταγιώτισαμαλλον δε θα βρισκει ενδιαφερον στο κρεβατι της, γιαυτο!
Το καλύτερο πρόγραμμα για τον άντρα: άφθονο σεξ ,πλέστέσιον,πίτσες και σουβλάκια,ηρεμία.
Το καλύτερο πρόγραμμα για την γυναίκα: Ψώνια,περιποίηση άκρων και προσώπου,καφεδάκια με κολλητές, ραντεβού με αγόρι ,φωτογραφίες κ ένα σωρό άλλα θα βαρεθείτε να ακούτε...
συμπερασματικά είμαστε τόσο απλές,γιατί γκρινιάζετε για το αντίθετο συνέχεια..
Εγω φταιω που σε υπερασπιστηκα οταν η αλλη σε ειπε ευκολη >μαλλον δε θα βρισκει ενδιαφερον στο κρεβατι της, γιαυτο! ;)
Οχι, απλως πρώτον θελει να πουλαει εκδούλευση στην Εριναλ επειδη αυτη δεν με χωνευει, και δευτερον εχει και ενα κομπλεξακι μαζι μου επειδη με γουσταρουν οι γυναικες.τυπε του εχεις φαει καμια γκομενα του μυστη βλιζαρδ αι και σε εχει τοσο αχτι; :-
Εγω φταιω που σε υπερασπιστηκα οταν η αλλη σε ειπε ευκολη >![]()
Μπα σαν τις Μεσσογειες και τις Λατινες δεν νομιζω να υπαρχουν πιο λυσσαρες στο σεξ. Απλως κρατανε αμυνα, αφενοςγια να μην φαινονται ευκολες, και αφετερου λογω προαιωνιων προκαταληψεων (θρησκευτικων, οικογενειακων κλπ).Οποιος μπλέξει με Σλάβες δύσκολα γυρνάει πίσω.Απόλυτο σεξ.Σε τι να συναγωνιστούν οι Ελληνίδες?
Οχι, απλως πρώτον θελει να πουλαει εκδούλευση στην Εριναλ επειδη αυτη δεν με χωνευει, και δευτερον εχει και ενα κομπλεξακι μαζι μου επειδη με γουσταρουν οι γυναικες.
Ο κοσμος το χει τουμπανο και ο Μπλιχ κρυφο καμαρι!!!τυπε του εχεις φαει καμια γκομενα του μυστη βλιζαρδ αι και σε εχει τοσο αχτι; :-
Θα το θυμαμαι αυτο...δε θυμαμαι να χρειαστηκα υπερασπιση αγαπητε ;)
Ευτυχως εμενα δεν μου πηρες ακομα πλει στεισον!!!Τι λες χαρα μου, σοβαρολογεις? Εγω εκανα δωρο στη γυναικα μου ενα πλει στεισον πριν δεκα χρονια κι ακομη δεν εχει σηκωθει απο εκει...
Ολος ο κοσμος του ανδρα βρισκεται αναμεσα στα ποδια της γυναικας. Ολος ο κοσμος της γυναικας μεσα στο πορτοφολι του ανδρα.
Κωλογερος
Aν σου παρω να ανησυχησεις... ;)Ευτυχως εμενα δεν μου πηρες ακομα πλει στεισον!!!![]()
:-* :-* :-*Aν σου παρω να ανησυχησεις... ;)
ειναι λίγες οι μποτανες δεν βγαίνει η βάρδιαγτ ενωθηκαν τα νηματα?
:-* :-* :-* :-*:-* :-* :-*