Επισκέπτης
Ο καλυτερος συνδυασμος ειναι 30αρης και σινγκλ... να πηγαινεις να περνάς καλά μετα για σουβλάκια και να γυριζεις μετα σπιτι να παιζεις πλευ στεησον
Ο καλυτερος συνδυασμος ειναι 30αρης και σινγκλ... να πηγαινεις να περνάς καλά μετα για σουβλάκια και να γυριζεις μετα σπιτι να παιζεις πλευ στεησον
για να θετουν προβληματισμους σε εσενα βρε χαζουλι......Γιατί το κάνουν αυτό με τα θέματα;;;
Ο καλυτερος συνδυασμος ειναι 80αρης και σινγκλ... να πηγαινεις να περνάς καλά μετα για σουβλάκια και να γυριζεις μετα σπιτι να παιζεις πλευ στεησον
Εννοουσα καλλιτερα ακομα αν μπορεις να τη κανεις μονος μεχρι τα 80 και ας παιζεις και πλει-στεισον.
Το καλυτερο προγραμμα τυπε ... σεξ - σουβλακια /πιτσες - πλευστεησον
Tα παρεμφερή θέματα συγχωνευονται.Γιατί το κάνουν αυτό με τα θέματα;;;
Τι λες χαρα μου, σοβαρολογεις? Εγω εκανα δωρο στη γυναικα μου ενα πλει στεισον πριν δεκα χρονια κι ακομη δεν εχει σηκωθει απο εκει...το πλευστεισιον δικαιολογειται μεχρι τα 15 να ξεςς!
Ευχαριστώ για την πληροφορίααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!Tα παρεμφερή θέματα συγχωνευονται.
Τι λες χαρα μου, σοβαρολογεις? Εγω εκανα δωρο στη γυναικα μου ενα πλει στεισον πριν δεκα χρονια κι ακομη δεν εχει σηκωθει απο εκει...
Και εμας η ζωη μας ειναι πολυ απλη. Απλως να σας δεινουμε την πιστωτικη μας καρτα για να κανετε ολα τα παραπανω. Τοσο απλαΤο καλύτερο πρόγραμμα για τον άντρα: άφθονο σεξ ,πλέστέσιον,πίτσες και σουβλάκια,ηρεμία.
Το καλύτερο πρόγραμμα για την γυναίκα: Ψώνια,περιποίηση άκρων και προσώπου,καφεδάκια με κολλητές, ραντεβού με αγόρι ,φωτογραφίες κ ένα σωρό άλλα θα βαρεθείτε να ακούτε...
συμπερασματικά είμαστε τόσο απλές,γιατί γκρινιάζετε για το αντίθετο συνέχεια..
Εσεις ειστε οι απλες????Το καλύτερο πρόγραμμα για τον άντρα: άφθονο σεξ ,πλέστέσιον,πίτσες και σουβλάκια,ηρεμία.
Το καλύτερο πρόγραμμα για την γυναίκα: Ψώνια,περιποίηση άκρων και προσώπου,καφεδάκια με κολλητές, ραντεβού με αγόρι ,φωτογραφίες κ ένα σωρό άλλα θα βαρεθείτε να ακούτε...
συμπερασματικά είμαστε τόσο απλές,γιατί γκρινιάζετε για το αντίθετο συνέχεια..
Και εμας η ζωη μας ειναι πολυ απλη. Απλως να σας δεινουμε την πιστωτικη μας καρτα για να κανετε ολα τα παραπανω. Τοσο απλα
Επεσες στο πηγαδι?Ευχαριστώ για την πληροφορίααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!
Τι λες χαρα μου, σοβαρολογεις? Εγω εκανα δωρο στη γυναικα μου ενα πλει στεισον πριν δεκα χρονια κι ακομη δεν εχει σηκωθει απο εκει...