Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (1 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

Επισκέπτης
Είχα πάει στο Balthazar τις προάλες. Τίγκα στις "αγάμητες - ψάχνω να παντρευτώ - δεν υπάρχουν άντρες" 30άρες. Είχε και κάτι καλά εκκολαπτόμενα milfakia πάντως . . . ;) ;)

Και εγώ φίλε όταν βγαίνω έξω με τον γκόμενο μου βλέπω τίγκα αντροπαρέες μπακούρια ξέμπαρκα - με το υφάκι δεν μου κάθεται καμμία -δεν εχω στον ήλιο μοίρα, και τους οικτίρω. Άσε που 90 % είναι μπάζα .. τι να πεις

Επισκέπτης
Και εγώ φίλε όταν βγαίνω έξω με τον γκόμενο μου βλέπω τίγκα αντροπαρέες μπακούρια ξέμπαρκα - με το υφάκι δεν μου κάθεται καμμία -δεν εχω στον ήλιο μοίρα, και τους οικτίρω.

σωστο αλλα ολοι εαν τους ρωτησεις θα σου πουν γαμαω :2funny:

. Άσε που 90 % είναι μπάζα .. τι να πεις

ο καθενας λεει παντως τα δικα του η βασικα ΔΕΝ θελει να πει κ να δει την αληθεια ....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Και εγώ φίλε όταν βγαίνω έξω με τον γκόμενο μου βλέπω τίγκα αντροπαρέες μπακούρια ξέμπαρκα - με το υφάκι δεν μου κάθεται καμμία -δεν εχω στον ήλιο μοίρα, και τους οικτίρω. Άσε που 90 % είναι μπάζα .. τι να πεις
μωρσή....

εχεις γκομενο ????  :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απ ότι καταλαβαίνω εσύ με το γκόμενό σου πρέπει να πηγαίνετε πολύ γήπεδο γιατί μόνο εκεί δε σε γιουχάρουν.........

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
με το υφάκι δεν μου κάθεται καμμία -δεν εχω στον ήλιο μοίρα, και τους οικτίρω.
Πανω σε αυτο που λες για το υφος των ανδρων εγω δεν καταλαβαινω ποιο υφος πρεπει να εχουν οι ανδρες ; Αν εχουν αυτο το υφος τους τη λετε οτι ειναι κακομοιρηδες . Αν εχουν αυτοπεποιθηση τους τη λετε οτι την εχουν ψωνισει καπως. Εγω πιστευω οτι τα σημερινα παιδια ειναι κακομαθημενα και δεν ξερουν ουτε και τα ιδια τι θελουν στη ζωη απο τον / την συντροφο  :-

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι ανάγκη έχεις εσύ καλέ, για τους αγάμητους μίλησα...

Πάντως  για να μην παραπονιέσαι ότι στη λέω συνεχώς και προκατηλειμμένα, οφείλω να ομολογήσω ότι η μακροχρόνια σουλάτσα μου στα στιπς μου απέδειξε το εξής.......
Η αγαμησιά και η απελπισία σ αυτή τη χώρα είναι μεγαλύτερη και από το δημοσιονομικό έλλειμμα.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Η υπογραφή σου ρε mounila είναι σκέτη απελπισία. Γιατί σώνει και καλά σε αυτές θα καταλήξουμε? Τι νομοτέλεια είναι αυτή? Τόσα δισεκατομμύρια είμαστε, πάλι στους 4 τοίχους να κλειστούμε? Πάλι οι ίδιοι με τους ίδιους? Είτε το θέλουμε είτε όχι? Σαν απειλή μου ακούγεται...

Αλλάξτε τα όλα!

Επισκέπτης
Η υπογραφή σου ρε mounila είναι σκέτη απελπισία. Γιατί σώνει και καλά σε αυτές θα καταλήξουμε? Τι νομοτέλεια είναι αυτή? Τόσα δισεκατομμύρια είμαστε, πάλι στους 4 τοίχους να κλειστούμε? Πάλι οι ίδιοι με τους ίδιους? Είτε το θέλουμε είτε όχι? Σαν απειλή μου ακούγεται...

Αλλάξτε τα όλα!

:2funny: :2funny:
καταρχην κανω πλακα...κατα δευτερον θα σου ελεγα να την θυμασε αυτην την κουβεντα αλλα εαν θελεις να το αναλυσω θα το κανω αλλα πες μου θελεις?

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Τί σημασία έχει τί θέλω? Κάνε ό,τι θες εσύ, δεσμοφύλακας δεν είμαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Αλλάξτε τα όλα!

1.
Το αβατάρ σου άλλαξέ το έβγαλε μαλλιά.
2.
Απελπισμένος είναι αυτός που θέλει να είναι
3.
Οι ελεύθεροι κι ωραίοι ζουν σε κάποιες φυλακές.
Μεσ τα τείχη που χει κλείσει, ο καθένας για να ζήσει τις μεγά τις μεγάλες του στιγμές.
4.
Γιώργο Αλλαξέ τα όλα........
Αυτή η φράση δε μ αρέσει.. Μου θυμίζει το ΠΑΣΟΚ και την κατάντια-μιζέρια του.
Τα Ψεύτικα, τα λόγια τα μεγάλα..........

Επισκέπτης
παντως εαν εισαι οντως πελοπονησιος αποκλειεται να μου μιλας για ξενες για κατι παραπανω :2funny:...συνηθως οι πελοπονησιοι ειναι αρκετα πιο εξυπνοι ωστε να παντρευτουν γυναικα που ειναι χιλιοπηδημενη γιατι ΑΥΤΟΙ που μιλανε για τις ξενες δεν λενε για αυτες που ειναι στην χωρα τους αλλα μιλανε γι αυτες που δουλευουν σε κωλαδικα κωλομπαρα κ τα ρεστα...οποτε η δεν εννοεις αυτες η δεν εισαι πελλοπονησιος

ΥΣ--->πλακα κανω μην αρχισεις μπινελικια

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παντως εαν εισαι οντως πελοπονησιος αποκλειεται να μου μιλας για ξενες για κατι παραπανω :2funny:...συνηθως οι πελοπονησιοι ειναι αρκετα πιο εξυπνοι ωστε να παντρευτουν γυναικα που ειναι χιλιοπηδημενη γιατι ΑΥΤΟΙ που μιλανε για τις ξενες δεν λενε για αυτες που ειναι στην χωρα τους αλλα μιλανε γι αυτες που δουλευουν σε κωλαδικα κωλομπαρα κ τα ρεστα...οποτε η δεν εννοεις αυτες η δεν εισαι πελλοπονησιος

ΥΣ--->πλακα κανω μην αρχισεις μπινελικια

μικρε κωνωψ παλι εδω εισαι?δε σου εχω πει να κοψεις το πολυ ιντερνετ?
κανε καμια βολτα....

Επισκέπτης
Οι "φοβερές" και "τρομερές" κοπελίστες που έχουμε εδώ στο site (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία), να κάτσουν να δουν την ταινία American Beauty και συγκεκριμένα την σκηνή στον καναπέ με την μπύρα. Έτσι ακριβώς είναι ή έτσι θα καταλήξουν. Όποιος κατάλαβε για ποια σκηνή μιλάω θα καταλάβει ;)

To πεπρωμένον φυγήν αδύνατον!!! :cheesy:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Οι "φοβερές" και "τρομερές" κοπελίστες που έχουμε εδώ στο site (τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία), να κάτσουν να δουν την ταινία American Beauty και συγκεκριμένα την σκηνή στον καναπέ με την μπύρα. Έτσι ακριβώς είναι ή έτσι θα καταλήξουν. Όποιος κατάλαβε για ποια σκηνή μιλάω θα καταλάβει ;)

To πεπρωμένον φυγήν αδύνατον!!! :cheesy:

Γιατι η σκηνη στο γκαραζ με τον στρατοκαυλο?? Ολα τα λεφτα.   ;)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Και πλάκα να μην έκανες, μπινελίκια δεν ρίχνω σε άλλους χρήστες. (όχι πως δεν έριχνα, αλλά φτάνουν τα παράσημα...)

Πελοποννήσιος κατά το ήμισυ, από τη πλευρά του σπέρματος και όχι της μήτρας και από μυστικιστικό τόπο κιόλας...

Για το παπούτσι από τον τόπό σου κλπ, και πάλι περιορίζεσαι, οριοθετείς μαντρότοιχο. Ξένη=κωλού, πουτάνα κ.ο.κ.
Κακή θα σου έπεφτε μια σκανδιναβή? Μία Γαλλίδα, μία Ιταλίδα, μία Ιαπωνέζα, μία Κινέζα, μία Αφρικανή, μία Ελβετίδα κ.ο.κ. Τόσοι λαοί, αμέτρητες πιθανότητες.

Και πρόσεξε, δεν αποκλείω και τις βέρες ελληνίδες(όχι τα ιμιτασιόν). Θα ήθελες να συζητάς για το τί φορούσε η Ναταλία Γερμανού και πόσο πουτάνα είναι η Σούλα(δεν πα να 'ναι η Αγγελοπούλου, το φτυάρι είναι επ'ώμου) ή αν το CERN θα βγάλει καμιά μαύρη τρύπα, για ταινίες ή για πίστες, για μουσική ή για μουζάκ, για βιβλία ή για το νίτρο και το φρι, για ιδέες ή για κράξιμο των άλλων, για γεγονότα ή για τους 4 τοίχους, για οράματα ή για κουρτίνες που θα βάλετε στο διαμέρισμα, για τηγανιτές πατάτες ή για όνειρα, για διαγαλαξιακούς πόλεμους ή για πόλεμους για τη μαρκίζα, για ταξίδια σε άλλους κόσμους σε άλλα τοπία ή για ταξίδια στην Αράχωβα... Choose Life.

Καταλαβαίνεις ότι όλο αυτό το προκάτ στημένο σκηνικό, ο κακοπαιγμένος αυτός θίασος είναι ένα μαντρί στο οποίο δεν μπορώ να προσαρμοστώ, ως απροσάρμοστος λοιπόν που θα έβρισκα παρηγοριά? Μα που αλλού παρά στον άλλο θίασο, το νυχτερινό, τον θίασο των επί της γής κολασμένων, των απόπαιδων(πουτάνες, κωλόμπαρα, ναρκομανείς, γραφικοί, λοξοί, παραπληγικοί, καμμένοι, τελειωμένοι, λεσβίες, αδερφές όπως τους περιθωριοποιεί ο άλλος θίασος). Στην πορεία μπορεί και να δαγκώσεις τη λαμαρίνα και βέβαια μοιρολατρικά ακολουθεί η κατάβαση στα τάρταρα, αλλά το καλό είναι ότι επιστρέφεις. Λαβωμένος βαριά ενίοτε, ακρωτηριασμένος εν μέρει αλλά ζωνταντός. Γιατί φυσικά δεν έχω multiple interfaces, επειδή είμαι με τους αλήτες να γίνω αλήτης και εγώ. Το ίδιο παραμένεις. Και εκεί πατάνε οι εκμεταλλευτές αλλά εκμεταλλευτές υπάρχουν σε όλα τα μήκη και πλάτη. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε όμως, οπότε κακία δεν κρατάς, απλά κατανοείς και συμπονάς.
Και κάπως έτσι καταλήγεις και εσύ στο δικό σου περιθώριο, στην ασφάλεια της γραφικότητας, στο άσυλο της τρέλας και από εκεί ξεκινάς για μία άλλη βόλτα σε άλλη παράσταση, σε άλλο θίασο. Και η ζωή συνεχίζεται και εσύ συνεχίζεις και αυτή συνεχίζει και όλοι συνεχίζουν και η Γη γυρίζει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πέλο..... απ ότι καταλαβαίνω από τα ποστς σου έχεις περάσει και συ τα ζόρια σου.. Χοντρά, λεπτά έχεις περάσει.... Αδερφέ μια απ τα ίδια και πάμε παρακάτω......
Κάπου κάπου στέλνε κάνα πμ...... Μοιάζουμε πολύ... Απλά εγώ εκφράζομαι ολίγον διαφορετικά......

Υ.Γ.
Κάθε ποστ σου μου δίνει λόγο (εκτός της ώρας του χαβαλέως) να υποκλίνομαι.

>Και κάπως έτσι καταλήγεις και εσύ στο δικό σου περιθώριο, στην ασφάλεια της γραφικότητας, στο άσυλο της τρέλας και από εκεί ξεκινάς για μία άλλη βόλτα σε άλλη παράσταση, σε άλλο θίασο. Και η ζωή συνεχίζεται και εσύ συνεχίζεις και αυτή συνεχίζει και όλοι συνεχίζουν και η Γη γυρίζει.

Εχω πολύ καιρό να διαβάσω κάτι που έγραψε έτερον άτομο και είναι σα να απαγγέλει δικές μου σκέψεις......Καμμιά φορά μάλιστα, υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να εκφράσουν καλύτερα αυτά που η δική μου συναισθηματική φόρτιση δεν μπορεί να περιγράψει τόσο μεστά.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Το βρήκα σε forum του Ίντερνετ και είπα να το postάρω.Οι Ελλεεινίδες του σήμερα μέσα από τα μάτια μιας Ελλεεινίδας.Συμφωνώ σε αρκετά.Πάντως το θέμα "Σύγχρονη Ελλεηνίδα" σηκώνει πολύ κουβέντα, πολύ ψυχανάλυση και πολύ ξύλο...

<<Είναι αρκετά δύσκολο -ακόμα- να ρίξεις μια Ελληνίδα στο κρεβάτι.Οι Ελληνίδες πρέπει να είναι από τις πιο δύσκολες Ευρωπαίες. Ακόμη και η νέα γενιά γυναικών, που είναι περισσότερο «κυνηγοί» και κάνουν one night stand, όταν πραγματικά ενδιαφέρονται για κάποιον, θα τον παιδέψουν. Αυτός είναι ο ένας από τους βασικούς λόγους που ποτέ δεν θα γίνουμε Σουηδία.Είναι αρκετά δύσκολο -ακόμα- να ρίξεις μια Ελληνίδα στο κρεβάτι.Εκτός κι αν ξέρεις να της δώσεις απλόχερα αυτό που ζητά.Οι Ελληνίδες πρέπει να είναι από τις πιο δύσκολες Ευρωπαίες. Ακόμη και η νέα γενιά γυναικών, που είναι περισσότερο «κυνηγοί» και κάνουν one night stand, όταν πραγματικά ενδιαφέρονται για κάποιον, θα τον
παιδέψουν. Αυτός είναι ο ένας από τους βασικούς λόγους που ποτέ δεν θα
γίνουμε Σουηδία.Από την άλλη, με βάση τις έρευνες απ' όλη την υφήλιο για τη σεξουαλική
συμπεριφορά των γυναικών κάθε χώρας, ξέρω ότι για τους άλλους λαούς η
Ελληνίδα είναι «η Ευρωπαία εκείνη που της αρέσει το πρωκτικό σεξ». Πώς
μπορεί να συνδυάζονται αυτά τα δύο στον ίδιο τύπο γυναίκας;Το πρωκτικό σεξ είναι μια εμμονή των Ελλήνων - αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν ιερόδουλες που μου δίνουν συχνά στοιχεία στις έρευνές μου. Η Ελληνίδα απλώς ακολουθεί. Γιατί είναι η γυναίκα που θα κάνει
«πλάνο» να τυλίξει κάποιον, θα το παίξει δύσκολη και θα δοκιμάσει τα
πάντα για να μην τον χάσει μετά. Κακά τα ψέματα, σε κάθε άντρα αυτή τη
στιγμή στον πλανήτη αντιστοιχούν τέσσερις γυναίκες. Αν υπολογίσουμε
και τους γκέι στην Ελλάδα, εδώ θα αντιστοιχούν γύρω στις έξι γυναίκες
στον κάθε ετεροφυλόφιλο. Αν αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει
αυτό αφού εσείς δυσκολεύεστε να βρείτε ερωμένη, σίγουρα αυτή τη στιγμή
κάποιος κάνει σεξ και με τις έξι δικές σας. Δεν νομίζετε ότι ήρθε η
ώρα να αναλάβετε δράση;Μάθετε να διαχωρίζετε αμέσως τις Ελληνίδες σε τύπου Α και τύπου
Β. Η Ελληνίδα τύπου Α έχει υιοθετήσει το παραδοσιακό πρότυπο. Θα σας
παιδέψει στην αρχή, αλλά αυτό μην το πάρετε σαν απόρριψη, μα σαν
φιλοφρόνηση: της αρέσετε. Θα σας δώσει τα πάντα, εκτός από το ομαδικό
σεξ και τη free σχέση - είναι πολύ κτητική με το σύντροφό της και
συντηρητική. Θα σας νταντεύει, γιατί έτσι της έμαθε η μαμά της. Και
στο εστιατόριο θα πρέπει να πληρώνετε εσείς, γιατί αλλιώς δεν θα
πιστέψει ότι την εκτιμάτε. Είναι κορίτσι για σπίτι και σαφέστατα να
την προτιμήσετε αν τα σχέδιά σας για το μέλλον περιλαμβάνουν γαμήλια
ασημικά για το σκρίνιο, εξοχικό εξ αδιαιρέτου και παιδιά.Αν δεν είστε αυτής της νοοτροπίας, θα φρικάρετε μαζί της. Γι'αυτό προτιμήστε την Ελληνίδα τύπου Β. Μπορείτε να τη γνωρίσετε σε ένα one night stand, πριν από το οποίο σας την έπεσε εκείνη - δεν σας
υπολόγιζε ακόμα για σχέση. Θα κάνετε free σχέση μαζί της, πολύ πιθανόν
να κάνετε και τρίο. Θα σας μάθει πώς χρησιμοποιούνται τα sex toys της
και θα σας αφηγηθεί πώς κατάφερε να γίνει πολυοργασμική.
(Παρεμπιπτόντως, αν τα sex toys είναι δικά σας, κάντε τα πάντα για να
καταλάβει ότι είναι η πρώτη ερωμένη σας που τα χρησιμοποιεί, ότι
εκείνη και μόνο εκείνη σας ενέπνευσε για κάτι τέτοιο). Μπορεί να έχει
άλλους δύο γκόμενους που «παίζουν» την ίδια περίοδο μ' εσάς. Δεν θα
σας το πει, όμως, γιατί γουστάρει το παραμύθι της. Απ' την άλλη δεν
θέλει ούτε κι εσείς, αν τη συναντήσετε σε νησί, να της πείτε ότι έχετε
γκόμενα πίσω στην Αθήνα. Γιατί ακόμη και η απελευθερωμένη Ελληνίδα ζει
για το ρομάντζο - δεν είναι τυχαίο που ολόκληρη η κοινωνία αυτής της
χώρας μοιάζει με σαπουνόπερα.>>

litle cat boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
1
Πόντοι
0

Έτσι!!!!!!

Προς όλους όσους το βλέπουν….

Απλά μην  παίρνεται τις γκόμενες στα σοβαρά ………………………………………
Απλά να λέτε ναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom