Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
ο καθενας με τις ευαισθησιες του τυπε. εγω αν μου βαλει δοντι ή κανει αεροπιπα ή βαζει το ξερο της σαν να λιωνει αμυγδαλα στο γουδι αλλαζοντας ταυτοχρονα ταχυτητες στο αγροτικο εκνευριζομαι αφορητα.
Εννοειται οτι οπως σωστα το εθεσες,το χερι και το δοντι κοβεται εκεινη την ωρα.Πρεπει να το παιξεις σκηνοθετης και να καθοθηγεις.Δε μπορουν να το κανουν ολοι.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
γεια σου αλεκαρα μαστορα  :)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εννοειται οτι οπως σωστα το εθεσες,το χερι και το δοντι κοβεται εκεινη την ωρα.Πρεπει να το παιξεις σκηνοθετης και να καθοθηγεις.Δε μπορουν να το κανουν ολοι.

οποιος θελει να κανει τον δασκαλο ας το κανει. εγω οταν γαμαω θελω να γαμαω και οταν θελω να περναω καλα θελω να περναω καλα. οποιος εχει την υπομονη να δινει οδηγιες μεχρι η μαθητρια να το πιασει την 25η φορα-αμφιβολο- ας το κανει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οποιος θελει να κανει τον δασκαλο ας το κανει. εγω οταν γαμαω θελω να γαμαω και οταν θελω να περναω καλα θελω να περναω καλα. οποιος εχει την υπομονη να δινει οδηγιες μεχρι η μαθητρια να το πιασει την 25η φορα ας το κανει.
Αδελφε μηπως αγχωνεσαι πολυ?

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
οι γυναικες ειναι αχρηστες να εκφερουν οποιαδηποτε γνωμη για το αντρικο μυαλο. ο λογος ειναι απλος. δεν ειναι ικανες ουτε να μας παιξουν μια σωστη μαλακια στην συντριπτικη πλειοψηφια τους. και δεν χρειαζεται πυρηνικη φυσικη μιλαμε για την πιο εντρι λεβελ ερωτικη κατασταση, φαντασου για πιο περιπλοκα. δεν συζηταω καν για πιπα  :uglystupid:
ειναι ηλιθιες ως τετοιες πρεπει να τις γαμαμε δηλαδη να παιρνουμε το παιχνιδι εξολοκληρου στα χερια μας να τις γαμαμε χωρις αυριο και να μην εχουμε απαιτησεις αλλες

βρες μου εναν που θα καταφερει με σκετο γλυφομουνι να με κανει να χυσω και θα παραδεχτω οτι θελειςςς...ακομα και μουυυυυ θα σου κανω εφοσον με θεωρεις μοσχαρα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
βρες μου εναν που θα καταφερει με σκετο γλυφομουνι να με κανει να χυσω και θα παραδεχτω οτι θελειςςς...ακομα και μουυυυυ θα σου κανω εφοσον με θεωρεις μοσχαρα!
Αν δεν χυσεις με το δικο μου γλειφομουνι θα εισαι η πρωτη που θα της εχει τυχει.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom