Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ανιδεη. μαθε μπαλιτσα
Δε μιλας ωραια, τυπε. "Οποιος ερωτευεται πραγματικα κανει το Χ, Ψ, Ζ." "Αμα καψουρευτεις ασχημα κανεις το Χ, Ψ, Ζ." Μ'αρεσει πολυ αυτη η χρηση του "πραγματικα" και παρομοιων χαζων κλισε οποτε κατι παει κοντρα στην οποια χαζη κοσμοθεωρια τους. Ναι, 99% των φορων εκει εξω συμβαινει το ενα, αλλα οποιος ειναι πραγματικος "εισαγετε τυχαιο επιθετο εδω" κανει το αλλο. Σε παρακαλω. Θα ξερεις εσυ κι εγω ποτε, με τι και γιατι καβλωνει η πουτσα μας και δε θα ξερουν αυτες??? Ελα τωρα. Ασε που θα στο παω και παραπερα. Οποιος ερωτευεται πραγματικα γινεται χαλι να τον πατησουν, βαζει εκεινη πανω απο τον εαυτο του, τις αναγκες και επιθυμιες της πανω απο τις δικες του, τη ζωη της/καριερα της πανω απο τη δικη του, Χ, Ψ, Ζ, και σαφως η πουτσα του λειτουργει με το μανουαλ που του δινει η αγαπη του. Στην περίπτωσή μας δε του σηκωνεται με καμια αλλη. Και αν δεν τα κανεις τα παραπανω σημαινει οτι δεν εχεις ερωτευτει πραγματικα. Γιατι δεν την εχεις ερωτευτει πραγματικα? Μα φυσικα επειδη εισαι ενα γουρουνι που θελει τις γυναικες μονο για το σεξ, σαν τζαμπα πουτανες. Παλιοπαιδο. :s&m_1:

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
Δεν εχεις την παραμικρη ιδεα απο ανδρικο εγκεφαλο ε?

Και ομως στην προκειμενη περιπτωση εσυ ομαδοποιεις επικινδυνα  :grin:
Οπως εχω δει κοπελες -και αρκετες ξενες καθως ζουσα αρκετο διαστημα εξωτερικο- που ηταν κατα των σχεσεων  και ειχα για την πλακα τους one night stands η απλα fuckbuddies να πεφτουν σαν ξερες στο τελος για καποιον και να σε αφηνουν αφωνο με το ποσο πιστες και κολλημενες μπορει να ειναι αλλο τοσο και ο αντρας αμα φαει καψουρα οχι μονο δεν παει με αλλες αλλα κινδυνευει να γινει και θυμα  :grin:
Απλα πιστευω οτι ειναι πιο δυσκολο για εναν αντρα να βρει αυτο το κατι το ξεχωριστο την μουσα του που θα του γαμησει ετσι το μυαλο και θα τον κραταει καλα χορτατο. Αλλα οταν γινει...δεν εχει ξενογαμησια...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δε μιλας ωραια, τυπε. "Οποιος ερωτευεται πραγματικα κανει το Χ, Ψ, Ζ." "Αμα καψουρευτεις ασχημα κανεις το Χ, Ψ, Ζ." Μ'αρεσει πολυ αυτη η χρηση του "πραγματικα" και παρομοιων χαζων κλισε οποτε κατι παει κοντρα στην οποια χαζη κοσμοθεωρια τους. Ναι, 99% των φορων εκει εξω συμβαινει το ενα, αλλα οποιος ειναι πραγματικος "εισαγετε τυχαιο επιθετο εδω" κανει το αλλο. Σε παρακαλω. Θα ξερεις εσυ κι εγω ποτε, με τι και γιατι καβλωνει η πουτσα μας και δε θα ξερουν αυτες??? Ελα τωρα. Ασε που θα στο παω και παραπερα. Οποιος ερωτευεται πραγματικα γινεται χαλι να τον πατησουν, βαζει εκεινη πανω απο τον εαυτο του, τις αναγκες και επιθυμιες της πανω απο τις δικες του, τη ζωη της/καριερα της πανω απο τη δικη του, Χ, Ψ, Ζ, και σαφως η πουτσα του λειτουργει με το μανουαλ που του δινει η αγαπη του. Στην περίπτωσή μας δε του σηκωνεται με καμια αλλη. Και αν δεν τα κανεις τα παραπανω σημαινει οτι δεν εχεις ερωτευτει πραγματικα. Γιατι δεν την εχεις ερωτευτει πραγματικα? Μα φυσικα επειδη εισαι ενα γουρουνι που θελει τις γυναικες μονο για το σεξ, σαν τζαμπα πουτανες. Παλιοπαιδο. :s&m_1:

οι γυναικες ειναι αχρηστες να εκφερουν οποιαδηποτε γνωμη για το αντρικο μυαλο. ο λογος ειναι απλος. δεν ειναι ικανες ουτε να μας παιξουν μια σωστη μαλακια στην συντριπτικη πλειοψηφια τους. και δεν χρειαζεται πυρηνικη φυσικη μιλαμε για την πιο εντρι λεβελ ερωτικη κατασταση, φαντασου για πιο περιπλοκα. δεν συζηταω καν για πιπα  :uglystupid:
ειναι ηλιθιες ως τετοιες πρεπει να τις γαμαμε δηλαδη να παιρνουμε το παιχνιδι εξολοκληρου στα χερια μας να τις γαμαμε χωρις αυριο και να μην εχουμε απαιτησεις αλλες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Νταξει το τρακ της πρωτης φορας.μετα τα σωματα μαθαινονται κ το σεξ απογειωνεται

το μονο που μπορεις να μαθεις ειναι να βγαζεις τον σκασμο, να ακολουθεις τον ρυθμο και να ακους τις οδηγιες γιατι αλλιως θα τα κανεις σκατα. καταλαβες μοσχαρω

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
οι γυναικες ειναι αχρηστες να εκφερουν οποιαδηποτε γνωμη για το αντρικο μυαλο. ο λογος ειναι απλος. δεν ειναι ικανες ουτε να μας παιξουν μια σωστη μαλακια στην συντριπτικη πλειοψηφια τους. και δεν χρειαζεται πυρηνικη φυσικη μιλαμε για την πιο εντρι λεβελ ερωτικη κατασταση, φαντασου για πιο περιπλοκα. δεν συζηταω καν για πιπα  :uglystupid:
ειναι ηλιθιες ως τετοιες πρεπει να τις γαμαμε δηλαδη να παιρνουμε το παιχνιδι εξολοκληρου στα χερια μας να τις γαμαμε χωρις αυριο και να μην εχουμε απαιτησεις αλλες
για ακομα μια φορα ο εχτορας μοιραζει δωρεαν γνωση σε μαμουχαλους και ξινομουνες  :rockon:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Δεν εχεις την παραμικρη ιδεα απο ανδρικο εγκεφαλο ε?
τυπε το μεσημερι στο novacinema 2 ειχε ταινιουλα "ροζυ αγαπη μου" η κατι τετοιο και οι προταγωνιστες λεγονταν αλεξ και ροζυ.
τι φαση;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε το μεσημερι στο novacinema 2 ειχε ταινιουλα "ροζυ αγαπη μου" η κατι τετοιο και οι προταγωνιστες λεγονταν αλεξ και ροζυ.
τι φαση;

αμα ο χασοδικης αντιπροσωπευει τον αντρικο εγκεφαλο θα βαλω στυλο στο ματι μου μεχρι να φτασει στο ζελε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
για ακομα μια φορα ο εχτορας μοιραζει δωρεαν γνωση σε μαμουχαλους και ξινομουνες  :rockon:

τυπε μου καποια στιγμη πριν αρκετα χρονια αποφασισα να καταργησω την πιπα και την οποιαδηποτε κινηση να μου τον παιξουν με τα κουλαδια τους την κοβω αμεσως. το αποτελεσμα ειναι οτι απογειωθηκε το γαμησι και η επιθυμια σε αλλα επιπεδα.
καποιοι θα με ρωτησουν καλα πως καβλωνω χωρις προκαταρκτικα. απαντω οτι καβλωνω διαλεγοντας ωραια μουνια να με φτιαχνουν στο ματι (γλυτωσα την επειτα ξενερα απο τα αγαρμπα προκαταρκτικα τους), ασχολουμαι εγω μαζι τους που ΞΕΡΩ τι κανω και με καβλωνει να τις καβλωνω και γενικως εχω τον πρωτο και τον τελευταιο λογο σε ολο το γαμησι. ετσι ειμαστε ΟΛΟΙ ευχαριστημενοι. δεν παιζει ρολο το βιολι αλλα ο τροβαδουρος  :thumbsup:

υ.γ. επιτρεπω γλειψιμο σταρχιδια και τον κωλο. ειναι το μονο που δεν μπορουν να καταστρεψουν το κανει και ενα πρωτοζωο

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
τυπε μου καποια στιγμη πριν αρκετα χρονια αποφασισα να καταργησω την πιπα και την οποιαδηποτε κινηση να μου τον παιξουν με τα κουλαδια τους την κοβω αμεσως. το αποτελεσμα ειναι οτι απογειωθηκε το γαμησι και η επιθυμια σε αλλα επιπεδα.
καποιοι θα με ρωτησουν καλα πως καβλωνω χωρις προκαταρκτικα. απαντω οτι καβλωνω διαλεγοντας ωραια μουνια να με φτιαχνουν στο ματι (γλυτωσα την επειτα ξενερα απο τα αγαρμπα προκαταρκτικα τους), ασχολουμαι εγω μαζι τους που ΞΕΡΩ τι κανω και με καβλωνει να τις καβλωνω και γενικως εχω τον πρωτο και τον τελευταιο λογο σε ολο το γαμησι. ετσι ειμαστε ΟΛΟΙ ευχαριστημενοι. δεν παιζει ρολο το βιολι αλλα ο τροβαδουρος  :thumbsup:
Επιτελους βρηκα αλλον εναν δικο μου!
:rockon:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
καποιοι θα με ρωτησουν καλα πως καβλωνω χωρις προκαταρκτικα. απαντω οτι καβλωνω διαλεγοντας ωραια μουνια να με φτιαχνουν στο ματι (γλυτωσα την επειτα ξενερα απο τα αγαρμπα προκαταρκτικα τους), ασχολουμαι εγω μαζι τους που ΞΕΡΩ τι κανω και με καβλωνει να τις καβλωνω και γενικως εχω τον πρωτο και τον τελευταιο λογο σε ολο το γαμησι. ετσι ειμαστε ΟΛΟΙ ευχαριστημενοι. δεν παιζει ρολο το βιολι αλλα ο τροβαδουρος  :thumbsup:

υ.γ. επιτρεπω γλειψιμο σταρχιδια και τον κωλο. ειναι το μονο που δεν μπορουν να καταστρεψουν το κανει και ενα πρωτοζωο
Και γω σου λεω δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο να βαζεις τη γκομενα να σου παιρνει πιπα διπλα στο καθρεφτη.Ειτε ορθιος κι αυτη γονατισμενη ειτε ξαπλωμενος κι αυτη απο διπλα να σε κοιταει στα ματια απεναντι στο καθρεφτη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και γω σου λεω δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο να βαζεις τη γκομενα να σου παιρνει πιπα διπλα στο καθρεφτη.Ειτε ορθιος κι αυτη γονατισμενη ειτε ξαπλωμενος κι αυτη απο διπλα να σε κοιταει στα ματια απεναντι στο καθρεφτη.

ο καθενας με τις ευαισθησιες του τυπε. εγω αν μου βαλει δοντι ή κανει αεροπιπα ή βαζει το ξερο της σαν να λιωνει αμυγδαλα στο γουδι αλλαζοντας ταυτοχρονα ταχυτητες στο αγροτικο εκνευριζομαι αφορητα.

xxxa1a2b3c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Κριτικές
6
Like
274
Πόντοι
281

Μοιρασε πονο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Kατάθεση ψυχης  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom