wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εγω ειμαι πιστη ως γνωστον και στην πραγματικη ζωη και τη διαδικτυακη!!!ξερεις τι θα μετραγε ? να καναμε cuckold με τον αλεξ να κοιταει χααχαχαχ
Εγω ειμαι πιστη ως γνωστον και στην πραγματικη ζωη και τη διαδικτυακη!!!ξερεις τι θα μετραγε ? να καναμε cuckold με τον αλεξ να κοιταει χααχαχαχ
Αυτό εννοείται..οποιοδήποτε άτομο πρεπει να του φαίρεσαι με σεβασμό από τη στιγμή που δεν σε ενοχλεί
τι πουδρα? για πεςς να ενημερωθουμε κ εμεις οι λατρεις του αναλ!
στο μασατζιδικο ειναι απαραιτητο οτι θα γαμησεις κιολαςς?
Εγω ειμαι πιστη ως γνωστον και στην πραγματικη ζωη και τη διαδικτυακη!!!
Εγω εξακολουθω ενάμισι χρονο μετά να δηλώνω τρελά ερωτευμένη....πωπω φανταζομαι τον αλεξ να αγχωνεται και να σου στελνει μηνυμα ΄΄΄"μπες γρηγορα στο μπου ο καψωνης γραφει πως κανατε cyber sex και με εκθετει σε ολο το πορνοκοινο" ...αχ τι τραβαει και αυτος...
αλλα μεταξυ μας τωρα αν σου ελεγα να καναμε cyber sex θα αρνιοσουνα ? τετοιο κουκλο ? δηλαδη ο αλεξ εχει μεγαλυτερα προσοντα ?
Οποιος κάνει κάτι το οποίο δεν του αρέσει με σκοπό κάτι άλλο τότε αν μη τι άλλο δεν έχει σεβασμό στον εαυτό του. Κάποιους τους συμφέρει να λένε το αντίθετο...δεν με αφορα η γνώμη μου εμένα είναι αυτήΠραγματι πρεπει να εισαι μικρη σε ηλικια, μαθε ομως να μη χαρακτηριζεις τους ανθρωπους. Κρινε μονο τις πραξεις τους.
Δεν παίρνουν όλες 10 ευρώ. Και δεν νομίζω ότι μπορούμε να κρίνουμε εάν είναι ''άρρωστα άτομα''. Γιατί όλοι εμείς είμαστε απόλυτα ψυχολογικά υγιείς και ισορροπημένοι, ε? Επειδή δεν κάνουν συμβατικές επαγγελματικές επιλογές (κομμώτρια, νηπειαγωγός, λογοθεραπεύτρια κλπ) δεν σημαίνει ότι δεν σέβονται τον εαυτό τους. Σίγουρα δεν εμπνέει κύρος το επάγγελμα και δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό. Αλλά είναι απαραίτητο.Έλα ρε συ τώρα..μπας και δηλώνει με χαρά επαγγέλομαι την πουτάνα;
Προφανώς και οι γυναίκες δεν είναι για απαξίωση... Άρρωστα άτομα είναι τα οποία επέλεξαν αυτή τη ζωή!!!(το τι προηγήθηκε κανείς δεν το ξέρει)
Όταν η γυναίκα παίρνει 10ευρώ και ανοίγει τα πόδια της στο καθενα ...δεν σέβεται τον εαυτό της για αυτο δεν υπάρχει σεβασμός απέναντί τους πέρα από μερικές εξαιρέσεις.
χαχχαχαχα παραπλευρη απωλεια, παρεξηγηθηκαν οι προθεσεις σου!!!
Η ΠΟΡΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΟΙ.
PICKER
Αυτό εννοείται..οποιοδήποτε άτομο πρεπει να του φαίρεσαι με σεβασμό από τη στιγμή που δεν σε ενοχλεί
Τυπισα πουδρα χρησιμοποιω και εγω στα ποδια μου για να μην μυριζουν γενικα αμα βάλεις πουδρα μετά εξαφανιζεται κάθε μυρωδια σκοτωνει τους μυκητες κτλπ. γενικα αυτες οι γυναικες σε τέτοια μαγαζια (εκτος απο εξαιρεσεις που εχω διαβασει δεν εχω ζησει) προσέχουν πολυ την καθαριοτητα γενικα τα μαγαζια αυτα έχουν καθαριοτητα οταν σου λεω για σφραγιστη πετσέτα καταλαβαινεις.
Δεν πηδας σε ολα τα μασατζιδικα σε κάποια δινεις ενα 25ευρο (δεν εχω πάει ακομα σε τέτοιο) και απλα σου κανει ενα μασαζ χουφτωνεις και λιγο και απλα στο παιζει. Επισης σε μασατζιδικα που γαμάς εχει και προγραμμα με μαλακια μονο πχ σε ενα στη Πατησιων με 60 ευρω πηδας + μασαζ για 30 λεπτά ενω με 50 ευρω εχεις μονο μασαζ + εκτονωση με χειρομάλαξη οπως χαρακτηριστικα το λένε οι κυριες που παρουσιαζουν τις λαδοκορες. Αλλα προσωπικα το θεωρω ανουσιο να καυλωσω και να μη τελειωσω σε μασατζιδικο. Αυτα γινονται μονο στα στριπτιτζαδικα πας παιρνεις εναν χορο και δεν τελειωνεις απλα φτιάχνεσαι εκτος και αν πας πριβε που εγω προσωπικα θεωρω κοροιδια να δωσεις 80 ευρώ σε ενα πριβε για να στην παιξει η στριπτιτζου.
λολ εγω μονο τη πουδρα απτα καλλυντικα μου ξερω
ετσι πρεπει safety no1
thnks
για σκεψου
Πολυ θα γουσταρα να δω τη συνομιλια αυτη με τον zero χααχαχαχχαχααχαχαχδε βαριεσαι του ξηγηθηκα πριβε
Απαραίτητο είναι,σε ένα πράγμα που συμφωνούμε δλδ!Δεν παίρνουν όλες 10 ευρώ. Και δεν νομίζω ότι μπορούμε να κρίνουμε εάν είναι ''άρρωστα άτομα''. Γιατί όλοι εμείς είμαστε απόλυτα ψυχολογικά υγιείς και ισορροπημένοι, ε? Επειδή δεν κάνουν συμβατικές επαγγελματικές επιλογές (κομμώτρια, νηπειαγωγός, λογοθεραπεύτρια κλπ) δεν σημαίνει ότι δεν σέβονται τον εαυτό τους. Σίγουρα δεν εμπνέει κύρος το επάγγελμα και δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό. Αλλά είναι απαραίτητο.
Απαραίτητο είναι,σε ένα πράγμα που συμφωνούμε δλδ!
Αλλά μη κοροιδευόμαστε..δεν υπάρχει γυναίκα που να γουστάρει να την γ#μάει ο καθένας
αν ήταν έτσι δεν θα πληρονώντουσαν..απλά θα προσφέραν τις υπηρεσίες τους επειδή γουστάρουν μόνο το σεξ!Οπότε τι λέμε; από ψυχολογικη διάθεση σκίζουν;;;
Εγω απλως στο ειπα για να μαθεις να προστατευεις τον εαυτο σου. Αν κρινεις και χαρακτηριζεις ανθρωπους, που δεν ξερεις ουτε τι εχουν βιωσει στη ζωη τους, ουτε κατω απο ποιες συνθηκες κανουν αυτα που κανουν, τοτε αν τυχει και βρεθεις και εσυ καμμια φορα στη θεση τους, χανεις τον αυτοσεβασμο σου. Γιαυτο σου λεω, να κρινεις μονο πραξεις.Οποιος κάνει κάτι το οποίο δεν του αρέσει με σκοπό κάτι άλλο τότε αν μη τι άλλο δεν έχει σεβασμό στον εαυτό του. Κάποιους τους συμφέρει να λένε το αντίθετο...δεν με αφορα η γνώμη μου εμένα είναι αυτή
κανουνε και τα δυο...βρισκουν τους κωλογερους να τους πηδανε με φραγκα και στα clubakia πηδιουνται με τους πιτσιρικαδες στις τουαλετες. ξερω προσωπικα κοπελες που γραφτηκανε και εδω και στα clubs κανανε οργια και ειχανε πιπωσει ολο το club και εδω προσφερανε τις υπηρεσιες τους για 100 ευρω.
καραπουταναρια ειναι