kostas1976gre
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Κωστάκη χαρά μου, τι κάναμε τα δυο μας κ δεν θυμαμαι???
cyber sex χαχααχχαχα
πως το καταφερες το warned??
Ενα νικ, εκθετει ενα αλλο νικ σε αλλα νικ.Eιχα την εντυπωση οτι τους μεγαλους ερωτες της ζωης μας προσπαθουμε να τους προστατευουμε και οχι να τους εκθετουμε. Η ειμαι τοσο παλιομοδιτης και εκτος εποχης;
ιγκλαντ? η λαθος νομισμα?
τι πουδρα? για πεςς να ενημερωθουμε κ εμεις οι λατρεις του αναλ!
στο μασατζιδικο ειναι απαραιτητο οτι θα γαμησεις κιολαςς?
καλως την!
ειμαι new entry και δεν εχω μαθει τους κανονεςςς
και ο admin με μαλωσε...αντι για σπανκινγκ προτιμησε να με πρασινισειιι
πως το καταφερες το warned??
Εβαζε φωτογραφιες της στο θρεντ "γυμνες φωτογραφιες απο τις γυναικες μας" και ο ζηρο τα πηρε κρανιο και την πρασινισε, λεγοντας της να ανοιξει δικο της θρεντ.
χαχααχχαχα αντι για σπανκινγκ λεει χαχαχαχαα α εσυ εισαι καλο πουτανακι οχι αστεια
Έλα ρε συ τώρα..μπας και δηλώνει με χαρά επαγγέλομαι την πουτάνα;Προφανώς! Δεν είναι ιερή γυναίκα η πόρνη. Είναι μια εργαζόμενη. Σαν μια οποιαδήποτε άλλη εργαζόμενη. Δεν διαφέρει σε πολλά η πορνεία από τα υπόλοιπα επαγγέλματα. Ο ιδιωτικός υπάλληλος πουλάει τις υπηρεσίες και τον χρόνο του (το καθημερινό πολύτιμο 8ωρο του) στον εργοδότη του, για 700 ευρώ τον μήνα. Η πόρνη πουλάει τις υπηρεσίες και τον χρόνο της για ένα αντίστοιχο ή μεγαλύερο ποσό. Είναι απλά ένα επάγγελμα. Δεν τις εξιδανικεύω ούτε τις κατακρίνω.
Προφανώς! Δεν είναι ιερή γυναίκα η πόρνη. Είναι μια εργαζόμενη. Σαν μια οποιαδήποτε άλλη εργαζόμενη. Δεν διαφέρει σε πολλά η πορνεία από τα υπόλοιπα επαγγέλματα. Ο ιδιωτικός υπάλληλος πουλάει τις υπηρεσίες και τον χρόνο του (το καθημερινό πολύτιμο 8ωρο του) στον εργοδότη του, για 700 ευρώ τον μήνα. Η πόρνη πουλάει τις υπηρεσίες και τον χρόνο της για ένα αντίστοιχο ή μεγαλύερο ποσό. Είναι απλά ένα επάγγελμα. Δεν τις εξιδανικεύω ούτε τις κατακρίνω.
ααπαπα παιζεις δυνατα εσυ τυπεΧαχα οχι υπαρχουν κατηγοριες και κατηγοριες
Συνηθως μια χειρομαλαξη υπο την κωδικη ονομασια "φραπες" ειναι σχεδον στανταρακι.
Η για τα δικα μου γουστα μια ποδομαλαξη
χαχαχαχχαχα?????cyber sex χαχααχχαχα
ααπαπα παιζεις δυνατα εσυ τυπε
χαχχαχαχα παραπλευρη απωλεια, παρεξηγηθηκαν οι προθεσεις σου!!!καλως την!
ειμαι new entry και δεν εχω μαθει τους κανονεςςς
και ο admin με μαλωσε...αντι για σπανκινγκ προτιμησε να με πρασινισειιι
Έλα ρε συ τώρα..μπας και δηλώνει με χαρά επαγγέλομαι την πουτάνα;
Προφανώς και οι γυναίκες δεν είναι για απαξίωση... Άρρωστα άτομα είναι τα οποία επέλεξαν αυτή τη ζωή!!!(το τι προηγήθηκε κανείς δεν το ξέρει)
Όταν η γυναίκα παίρνει 10ευρώ και ανοίγει τα πόδια της στο καθενα ...δεν σέβεται τον εαυτό της για αυτο δεν υπάρχει σεβασμός απέναντί τους πέρα από μερικές εξαιρέσεις.
Αυτό εννοείται..οποιοδήποτε άτομο πρεπει να του φαίρεσαι με σεβασμό από τη στιγμή που δεν σε ενοχλείΗ πορνη ειναι μια γυναικα στην οποια πρέπει να ειμαστε κυριοι οπως σε ολες τις γυναικες.
Πραγματι πρεπει να εισαι μικρη σε ηλικια, μαθε ομως να μη χαρακτηριζεις τους ανθρωπους. Κρινε μονο τις πραξεις τους.Έλα ρε συ τώρα..μπας και δηλώνει με χαρά επαγγέλομαι την πουτάνα;
Προφανώς και οι γυναίκες δεν είναι για απαξίωση... Άρρωστα άτομα είναι τα οποία επέλεξαν αυτή τη ζωή!!!(το τι προηγήθηκε κανείς δεν το ξέρει)
Όταν η γυναίκα παίρνει 10ευρώ και ανοίγει τα πόδια της στο καθενα ...δεν σέβεται τον εαυτό της για αυτο δεν υπάρχει σεβασμός απέναντί τους πέρα από μερικές εξαιρέσεις.
χαχαχαχχαχα?????
Ετσι μπραβο!!!