Επισκέπτης
Με το μυαλό που έχω τωρα θα σου πω όχι.Εσυ θα κερατωνες ποτε καποιον?
Μπορώ όμως να ξέρω τι θα συμβεί στο υπόλοιπο τς ζωής μ;
Τώρα λέω κατηγορηματικά όχι και το εφαρμόζω κιόλας...μετά δν ξέρεις .
Αλλίως είσαι στα 19 αλλιώς στα 29
Με το μυαλό που έχω τωρα θα σου πω όχι.Εσυ θα κερατωνες ποτε καποιον?
Ποσα μάτια έχεις ρε τυπε?
Το κάνεις ολο και καλυτερο.ναι ειμαι μια ρομαντικη πουτανιαρα ελλεινιδα
ναι ειμαι μια ρομαντικη πουτανιαρα ελλεινιδα
Καπωs τοσωσεs τωρα....Εχετε γενικα την ταση να προβλεπετε με ακριβεια τι θα κανετε τιs επομενεs δεκαετιεs κι ερχεται η ζωη και σαs διαψευδει πανηγυρικαΜε το μυαλό που έχω τωρα θα σου πω όχι.
Με το μυαλό που έχω τωρα θα σου πω όχι.
ξεκωλακι εισαι και εσυ δλδ...γουσταρεις πουτσες με τρελα...ε καλα μπηκες σε αυτο το σαιτ τοτε. δικη μας εισαι...εγω δεν μπορω αυτες που μπαινουν εδω και το παιζουνε κυριες (τυπου μαριαννα) και ειμαστε καποιες και οταν ακουνε για πουτσες χανουνε τον ουρανο
Με το μυαλό που έχω τωρα θα σου πω όχι.
Αλλο χοντρή και άλλ κοντή όμως...ελλεεινιδες:οι γαλοτσες που μολις δουν κατι στην τηλεοραση,τρεχουν και το αντιγραφουν..
εχω βαρεθει εξω να τις βλεπω ΟΛΕΣ να φορουν μποτα μεχρι το γονατο γιατι το επιτάσσει η μοδα!
και καλα να τις φορανε οι ανω του 1,75..
Οι κοντοχοντρες,τι στο καλο τις φορανε?σαν στρουμφακια μεσα σε μποτα δειχνουν!!!
αν δεν εχεις παιδια ειμαι της αποψης να ξενοπηδας συνεχεια ...ειτε κρυβεσαι ειτε δεν κρυβεσαι το ιδιο ειναι....στην χειροτερη να χωρισεις...αν εχεις παιδια αλλαζει το θεμα και παιζεις μπαλιτσα σε αλλα γηπεδα...
Αλλο χοντρή και άλλ κοντή όμως...
Δεν κτλβαα δηλαδή..ρατσισμός προς τις κοντές κύριος;;;;
Ότι θέλουμε θα φοράμε άιντεε
Χαχαχα φύγε από δω ρε κοστάκι!αφου πριν ειπες ρε μπαζακι οτι εισαι 450 κιλα...αρα κοντοχοντρη...αρα σε σενα απευθυνοτανε ο φιλος.
Ειναι θερμή γυναικα η πενταγιώτισσα τυπε εμενα μ αρεσε που διαβασα κριτικη της για στριπτιτζάδικο γενικα οσες έχω δει μέσα σε τέτοια αμεσως μου έκανε ευχαριστη εντυπωση μ αρεσουν οι απελευθερωμενες γυναικες!
Χαχαχα φύγε από δω ρε κοστάκι!
Χαχαχα φύγε από δω ρε κοστάκι!
Ειναι θερμή γυναικα η πενταγιώτισσα τυπε εμενα μ αρεσε που διαβασα κριτικη της για στριπτιτζάδικο γενικα οσες έχω δει μέσα σε τέτοια αμεσως μου έκανε ευχαριστη εντυπωση μ αρεσουν οι απελευθερωμενες γυναικες!
Τέτοιες εκθέσεις ούτε στο γυμνάσιο δεν έγραφα.