life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Υπάρχουν και οι άντρες οι οποίοι μπορούν να μείνουν(εάν όχι για πάντα) αλλά για πολλά χρόνια πιστοί.. στο λεξικο
Ναι βεβαια
Υπάρχουν και οι άντρες οι οποίοι μπορούν να μείνουν(εάν όχι για πάντα) αλλά για πολλά χρόνια πιστοί.. στο λεξικο
Άμα καψουρευτείς άσχημα..όλα γίνονται.ναι υπαρχουνε. ειναι οι λεγομενοι φλωροι-πυρφοροι.
Υπάρχουν και οι άντρες οι οποίοι μπορούν να μείνουν(εάν όχι για πάντα) αλλά για πολλά χρόνια πιστοί..
Άμα καψουρευτείς άσχημα..όλα γίνονται.
Υπάρχουν...μη με πληγώνεις τώρα...ο μελλοντικός μου σύζυγος...θέλω να είναι αποκλειστικά δικός μου...μη μου χαλάς το όνειροουτε αντρες υπαρχουν πιστοι,ουτε πολυ περισσοτερο γυναικες.
Γι αυτό και ξεχωρίζουμε από τα ζώα...δε νομίζεις;;;Ολοι μπορουμε αν δείξουμε αυτοπειθαρχία.
Αυτό είναι όμως το ζητούμενο?
Αμα το πιστεψεις με ολη την δυναμη της ψυχης σου,θα ειναι σαν να ειναι αληθειαΥπάρχουν...μη με πληγώνεις τώρα...ο μελλοντικός μου σύζυγος...θέλω να είναι αποκλειστικά δικός μου...μη μου χαλάς το όνειρο
Εγώ κάθομαι στο μεσαίο τώρα φύγε..μ χαλας το οπτικό μου πεδίο
Εσυ χαρα μου, πιστευεις οτι οι αντρες χωριζονται σε πιστούς και άπιστους.Υπάρχουν και οι άντρες οι οποίοι μπορούν να μείνουν(εάν όχι για πάντα) αλλά για πολλά χρόνια πιστοί..
Κοιμησου και παρηγγειλα στην Πολη τα προικια σουΕγώ κάθομαι στο μεσαίο τώρα φύγε..μ χαλας το οπτικό μου πεδίο
Υπάρχουν...μη με πληγώνεις τώρα...ο μελλοντικός μου σύζυγος...θέλω να είναι αποκλειστικά δικός μου...μη μου χαλάς το όνειρο
ΚΑλα αστο,αυτοι που νομιζουν οτι κρυβονται καλα τρωνε το μεγαλυτερο κερατο απο ολους.Εσυ χαρα μου, πιστευεις οτι οι αντρες χωριζονται σε πιστούς και άπιστους.
Η αληθεια ειναι οτι χωριζονται σε αυτους που ξερουν να κρυβονται καλα και σε αυτους που δεν ξερουν.
δεν εχω λογια αρχηγεΕσυ χαρα μου, πιστευεις οτι οι αντρες χωριζονται σε πιστούς και άπιστους.
Η αληθεια ειναι οτι χωριζονται σε αυτους που ξερουν να κρυβονται καλα και σε αυτους που δεν ξερουν.
Άμα καψουρευτείς άσχημα..όλα γίνονται.
Τα σεβη μου Μεγάλε Μάγιστρε.δεν εχω λογια αρχηγε
Παυλίνα τα πιστευεις αυτα που λες?ποσο συμφωνω! Οποιος ερωτευεται πραγματικα δε του σηκωνεται για καμια αλλη!!
Αχχ ερως ανικατε μαχαν... ;)
Τα σεβη μου Μεγάλε Μάγιστρε.
Εγώ αυτό που πιστεύω είναι και η αλήθεια.Πραγματικά δε μπορεί να κερατώνει ασύστολα ένας άντρας.Έπειτα τα πρώτα χρόνια στη σχεση μένει άνετα πιστος.Μην τα ισοπεδώνεις όλα.Εσυ χαρα μου, πιστευεις οτι οι αντρες χωριζονται σε πιστούς και άπιστους.
Εσυ εισαι βεβαιη οτι θα εισαι αποκλειστικα δικη του?Υπάρχουν...μη με πληγώνεις τώρα...ο μελλοντικός μου σύζυγος...θέλω να είναι αποκλειστικά δικός μου...μη μου χαλάς το όνειρο