Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (10 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.975

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
η μαγκιά είναι να μπορείς να ρίχνεις κανονικές για να σε ανεβάζουν λίγο ψυχολογικά και μετά να τις παρατάς για να πας με πουτάνες  :grin:

Ποιες πιστευεις πρεπει να αποτελεσουν παραδειγμα για το πως πρεπει να ειναι οι κανονικες γυναικες?

Οι πουτανες η' οι αλλες που τις ονομαζετε κανονικες γυναικες?

Νομιζω δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι οι πουτανες.

Επισκέπτης
Οταν εχεις γυναικες ολων των <<ειδων>> μπροστα σου αμεσα διαθεσιμες και ετοιμες για ολα και σε φτηνη τιμη τοτε τι στο διαολο παρακαλας καποια πολυ κατωτερη απο αυτες που δεν ειναι καν διαθεσιμη και για ποιον λογο?

Ειναι θεμα τροπου.

Ο ερωτας επι πληρωμη σου δειχνει τον ΤΡΟΠΟ.

ΛΟΓΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.

Δηλαδη ειναι σαν να σου εχω ετοιμα supercars και να σου λεω διαλεξε οποιο θελεις για βολτα και οι τιμες ειναι απο 10 ευρω.
Σου δινω τον τροπο......και εσυ να μου λες οχι θα παω να παρακαλεσω και να ζητιανεψω να μου χαρισουν κανα γιουγκο.
Μα ειναι δυνατον?
Ειναι τρελο.

Οι γυναικες που λες σου δειχνουν τον τροπο? - [size=20pt]ΟΧΙ[/size]
Οι γυναικες που λες ειναι αμεσα διαθεσιμες? - [size=20pt]ΟΧΙ[/size]
Οι γυναικες που λες ειναι ετοιμες για ολα ? - [size=20pt]ΟΧΙ[/size]
Οι γυναικες που λες ειναι καλυτερες απο αυτες που λεω εγω? - [size=20pt]ΟΧΙ[/size]

Ποιος ειναι ο αξιολυπητος?
Αυτος που τον ελεγχει το παιχνιδι η' αυτος που οριζει το παιχνιδι?

Καλα,οτι πεις εσυ!!!!
Αφου σε ανεχονται και οι πουτανες.....

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Δηλαδη ειναι σαν να σου εχω ετοιμα supercars και να σου λεω διαλεξε οποιο θελεις για βολτα και οι τιμες ειναι απο 10 ευρω.
Σου δινω τον τροπο......και εσυ να μου λες οχι θα παω να παρακαλεσω και να ζητιανεψω να μου χαρισουν κανα γιουγκο.

Ποια είναι τα supercars ρε τύπε, οι πουτάνες του Μεταξιού; Θα μας τρελάνεις  :uglystupid:  σαν τον πίκερ κάνεις τώρα που έπινε μπύρες από το περίπτερο και γάμαγε την Κορίνα και νόμιζε πως ήτανε ο Χιου Χέφνερ των Αθηνών  :jerking:

Επισκέπτης
Ποια είναι τα supercars ρε τύπε, οι πουτάνες του Μεταξιού; Θα μας τρελάνεις  :uglystupid:   σαν τον πίκερ κάνεις τώρα που έπινε μπύρες από το περίπτερο και γάμαγε την Κορίνα και νόμιζε πως ήτανε ο Χιου Χέφνερ των Αθηνών  :jerking:

μην ασχολεισαι ρε τυπε,αφου την εχει βρει μονο με πουτανες...
αστον στην ησυχια του.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
μην ασχολεισαι ρε τυπε,αφου την εχει βρει μονο με πουτανες...
αστον στην ησυχια του.

Με γεια του και χαρά του να την βρίσκει ο καθένας όπως θέλει. Άλλωστε κι εγώ γαμάω πόρνες. Αλλά όχι και να μας παρουσιάζει τις πουτάνες του Μεταξιού supercars...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Ποιες πιστευεις πρεπει να αποτελεσουν παραδειγμα για το πως πρεπει να ειναι οι κανονικες γυναικες?

Οι πουτανες η' οι αλλες που τις ονομαζετε κανονικες γυναικες?

Νομιζω δεν υπαρχει αμφιβολια οτι ειναι οι πουτανες.

δεν ξέρω..
εμένα μου αρέσουν όλες οι γυναίκες, και οι πουτάνες και οι "κανονικές" το ίδιο  :grin:

και σε τελική γιατί τόση εμπάθεια για τις μη επαγγελματίες.. λες και σε βάζουν με το ζόρι να τις  :zfuck:
αν δεν σου αρέσουν μην τους μιλάς, και μην τις  :zfuck:
δεν καταλαβαίνω

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Ένας έξυπνος άντρας μπορεί έντεχνα να χρησιμοποιήσει τις πουτάνες ως το ''αντίπαλον δέος'' στις μη εκδιδόμενες,(ή ''κανονικές'' κατά άλλους).Θέλει διπλωματικό χειρισμό για να δείξεις στις γκόμενες ότι ''υπάρχουν κι αλλού πορτκαλιές,που κάνουν πορτοκάλια...''  ;)

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ποια είναι τα supercars ρε τύπε, οι πουτάνες του Μεταξιού; Θα μας τρελάνεις  :uglystupid:   σαν τον πίκερ κάνεις τώρα που έπινε μπύρες από το περίπτερο και γάμαγε την Κορίνα και νόμιζε πως ήτανε ο Χιου Χέφνερ των Αθηνών  :jerking:

Ναι.

Οι πουτανες του μεταξιου.

Αν ψαξεις βρισκεις πολυ καλα κομματια.

Βρισκεις διαμαντια στον βουρκο που λεει και το ρητο.

Τοσο καλες που απο μεσα σου αναρωτιεσαι! Μονο 10 ευρω?

Εννοειται οτι θα δεις και πολλα μπαζα.

Απλα επειδη δεν ξερετε και νομιζετε οι η τιμη κανει την πουτανα τις εχετε υποτιμησει παρα πολυ.

Λετε ενταξει μωρε 10 ευρω τι να εχει......

Δεν ειναι ετσι.

Στο λεω αυτο εγω  που εχω πολυ υψηλα στανταρτς στην γυναικεια ομορφια.

Μαλακιες.........

Ποιος εχει το ματι για να καταλαβει?

Ο πικερ που λες γαμαγε την κορινα.
Εγω γαμαγα την <<κορινα>> και αλλες 5 τουλαχιστον και με 10 ευρω εκανα οτι κανουν αλλοι με 50.

Οι πουτανε φιλε δεν βγαινουν απο το εργοστασιο ωστε να λες οτι αυτες με τα 10 ευρω ειναι οι κακες και αυτες με τα 50 οι καλες.
Αυτο δεν εχει καμια λογικη.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ένας έξυπνος άντρας μπορεί έντεχνα να χρησιμοποιήσει τις πουτάνες ως το ''αντίπαλον δέος'' στις μη εκδιδόμενες,(ή ''κανονικές'' κατά άλλους).Θέλει διπλωματικό χειρισμό για να δείξεις στις γκόμενες ότι ''υπάρχουν κι αλλού πορτκαλιές,που κάνουν πορτοκάλια...''  ;)

Υπαρχει καποιος λογος για να το κανεις αυτο?
Αφου μπορεις να εχεις οτι θελεις και οσο θελεις και οποτε θελεις.....
Εχεις τον τροπο.

Αρα δεν υπαρχει λογος...
Ουτε τον καιρο σου να χανεις.
Ουτε να ρισκαρεις την προσωρινη ψυχικη σου υγεια.

:woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

Δεν εχεις να αποδειξεις τιποτα και σε κανεναν.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ναι.

Οι πουτανες του μεταξιου.

Αν ψαξεις βρισκεις πολυ καλα κομματια.

Βρισκεις διαμαντια στον βουρκο που λεει και το ρητο.

Τοσο καλες που απο μεσα σου αναρωτιεσαι! Μονο 10 ευρω?

Εννοειται οτι θα δεις και πολλα μπαζα.

Απλα επειδη δεν ξερετε και νομιζετε οι η τιμη κανει την πουτανα τις εχετε υποτιμησει παρα πολυ.

Λετε ενταξει μωρε 10 ευρω τι να εχει......

Δεν ειναι ετσι.

Στο λεω αυτο εγω  που εχω πολυ υψηλα στανταρτς στην γυναικεια ομορφια.

Μαλακιες.........

Ποιος εχει το ματι για να καταλαβει?

Ο πικερ που λες γαμαγε την κορινα.
Εγω γαμαγα την <<κορινα>> και αλλες 5 τουλαχιστον και με 10 ευρω εκανα οτι κανουν αλλοι με 50.

Οι πουτανε φιλε δεν βγαινουν απο το εργοστασιο ωστε να λες οτι αυτες με τα 10 ευρω ειναι οι κακες και αυτες με τα 50 οι καλες.
Αυτο δεν εχει καμια λογικη.

Ρε συ τύπε νομίζεις πως μιλάς με καναν άβγαλτο; Ρίξε μια ματιά στις κριτικές μου να δεις πόσες έχω, οι περισσότερες από Μετάξι είναι. Αλλά είναι χαμηλό το επίπεδο στο Μετάξι, πως να το κάνουμε.

Προσωπικά πάντως οι γκόμενες που έχω γαμήσει "τσάμπα" είναι καλύτερες από τις πληρωμένες ως μέσος όρος, αφού καμιά φορά το συζητάμε με τους κολλητούς μου και γελάμε...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Ρε συ τύπε νομίζεις πως μιλάς με καναν άβγαλτο; Ρίξε μια ματιά στις κριτικές μου να δεις πόσες έχω, οι περισσότερες από Μετάξι είναι. Αλλά είναι χαμηλό το επίπεδο στο Μετάξι, πως να το κάνουμε.

Προσωπικά πάντως οι γκόμενες που έχω γαμήσει "τσάμπα" είναι καλύτερες από τις πληρωμένες ως μέσος όρος, αφού καμιά φορά το συζητάμε με τους κολλητούς μου και γελάμε...

βρε βρε

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Χαμηλο επιπεδο αλλα εμεις αναζηταμε τις εξαιρεσεις......και τις βρισκουμε.

Θες μια,δυο,τρεις απο αυτες ειναι......ποσο μαλλον και για 10 ευρω.

Με δεκα ευρω στις γκομενες που λεει ο αλλος ουτε καλημερα δε λες.....ετσι γιατι ειναι πολυ καυλιαρες! :2funny: :2funny:

Οσο για τις γκομενες σου,αν βρηκες τιποτα αλλοδαπα πουτανακια τοτε ετσι θα ειναι...

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
:jerking: :jerking: :jerking:

Ενω εσυ που νιωθεις οτι εισαι περηφανος που εχεις παει μονο με πουτανες......
Η μονη περιπτωση να μην πληρωνες για σεξ,θα ηταν να πηγαινες με καποια θεοχαζη.Γιατι εξυπνη γκομενα δεν θα σε αντεχε ουτε sec!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μαθημα πρωτον
-------------------
Οι πουτανες ειναι γυναικες.

Πιο καυλιαρες απο τις πουτανες?.....
Μονο αν καποιος ειναι τυχερος και συναντησει εκτος μπουρδελων καμια νυμφομανη μουναρα που να τον παρακαλαει αλλα ποιο ευκολα
κερδιζεις το τζοκερ φιλε μου οποτε μην εχεις αυταπατες.....
Δεν λεω οτι δεν ειναι γυναικες οι πουτανες,απλα δεν θα σου βγαλουν την καυλα που θα σου βγαλει η γκομενα που θα σε γουσταρει.Να την χαιδευεις λιγο και να τρεμει,να πας να βαλεις το δαχτυλο και να νοιωθεις το μουνι να εχει πλημυρισει απο την καυλα,να την γαμας και να μην χορταινει την πουτσα σου.να με συγχωρεις αδελφε αλλα αν δεν τα ζησεις αυτα δεν εζησες τιποτα στην ζωη σου.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Δεν λεω οτι δεν ειναι γυναικες οι πουτανες,απλα δεν θα σου βγαλουν την καυλα που θα σου βγαλει η γκομενα που θα σε γουσταρει.Να την χαιδευεις λιγο και να τρεμει,να πας να βαλεις το δαχτυλο και να νοιωθεις το μουνι να εχει πλημυρισει απο την καυλα,να την γαμας και να μην χορταινει την πουτσα σου.να με συγχωρεις αδελφε αλλα αν δεν τα ζησεις αυτα δεν εζησες τιποτα στην ζωη σου.
Μ'αυτά που γράφεις δεν θα διαφωνήσω,αλλά θα κάνω τον Δικηγόρο του Διαβόλου!Αν το καταφέρεις αυτό με επαγγελματία,είναι ακόμα μεγαλύτερη η καύλα...  :grin:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ποια είναι τα supercars ρε τύπε, οι πουτάνες του Μεταξιού; Θα μας τρελάνεις  :uglystupid:   σαν τον πίκερ κάνεις τώρα που έπινε μπύρες από το περίπτερο και γάμαγε την Κορίνα και νόμιζε πως ήτανε ο Χιου Χέφνερ των Αθηνών  :jerking:

αυτη η ατακα ειναι ολα τα λεφτα... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ινσταντ καλτ κλασσικ...!!!!!!!!! θεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom