Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Kαλησπέρα και απο εμένα!
θα διηγηθώ και εγώ την εμπειρία μου απο την μεχρι τώρα εμπειρία μου.
Κάποτε σαν φοιτητής για να εξασφαλίζω κανα εξτραδάκι έκανα δουλειές του ποδαριού αφού λεφτα δεν υπήρχαν.
Ετσι γνώρισα έναν επιχειρηματία αρκετά φορτωμένο, που για την οικονομία του λόγου αρχίσαμε να κάνουμε παρέα τοτε αυτός ήταν 48 εγώ 25 ,είχε ομως μια ιδιαιτερότητα,κάθε φορά που γνωριζε κάποια μετα απο λίγο την ρωτούσε "πόσα?" ή αν ήταν ξένη "howmuch?" εγώ ερχόμουν σε δυσκολη θέση κάθε φορά και καποια στιγμή του το είπα οτι μ'ενοχλούσε...και έκείνος απάντησε :"Κάποια μερα θα καταλάβεις και θα με θυμηθείς,θα καταλάβεις οτι δεν πληρώνω για να γαμήσω αλλά για να φεύγουν αφού γαμήσω"
Και κατάλαβα!
Σήμερα μετα απο ένα σωρό σχέσεις έναν αποτυχημένο(παγίδα)γάμο κατάλαβα,τόσο που κάθε φορά θέλω αυτό να ρωτήσω,πόσα?Πόσα θέλεις εσύ άραγε θέλεις τα πολλά ή τα λίγα ,τόσο που μου φαίνοντai πιό τίμια τα cg που ζητάνε αυτό που περιμένουν απο εσένα.
Μου πήρε χρόνο αλλά δεν ξέχασα μέχρι που κατάλαβα πόσο αφελής ήμουν να πιστεύω ότι υπάρχουν συναισθήματα,εμπιστοσύνη,θαυμασμός στο ανθρώπινο μέρος αλλά και σεβασμός.
Εδώ και πολύ καιρό έχω καταλάβει το πόσο υπολογιστικός είναι ο τρόπος που μας αντιλαμβάνονται αλλά και πόσο ψυχρά και υπομονετικά σχεδιάζουν κάθε κίνηση τους σε βαθμό που πιστέυω οτι το κάνουν υποσυνείδητα(και αυτές μπορεί να μην το πιστέυουν)και συνειδητά με σκοπό την υποταγή.
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν οι μικρότεροι εμπιστοσύνη στον κώλο σας μόνο και πάντα να θυμάστε "πόσα?"
Και να συμπληρώσω προσοχή στο δόλωμα ή παγίδα δεν φαίνεται,θέλει χρόνο και υπομονή ν'αποκαλυφθεί...στην υγειά σας!

Μετά το "πόσα" ή "how much" και την χειλόπιτα πηγαίνατε για αλλαξοκωλιές?

konstantin-39

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1
Μετά το "πόσα" ή "how much" και την χειλόπιτα πηγαίνατε για αλλαξοκωλιές?
[/quote

:)Καμμιά σχέση φίλε !
Εκτός και δεν πιστεύεις ούτε στην αντρική φιλία.
Αν και κάπου κάπου με άφηνε να ποτίζω τον κήπο του(μαζευε μανεκεν και κυρίως stripers στο κότερό του και με αφηνε να γλεντάω και εγώ)αλλα αυτό είναι άλλο story.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Kαλησπέρα και απο εμένα!
Κάποτε σαν φοιτητής για να εξασφαλίζω κανα εξτραδάκι έκανα δουλειές του ποδαριού αφού λεφτα δεν υπήρχαν.
Ετσι γνώρισα έναν επιχειρηματία αρκετά φορτωμένο, που για την οικονομία του λόγου αρχίσαμε να κάνουμε παρέα τοτε αυτός ήταν 48 εγώ 25 ,είχε ομως μια ιδιαιτερότητα,κάθε φορά που γνωριζε κάποια μετα απο λίγο την ρωτούσε "πόσα?" ή αν ήταν ξένη "howmuch?" εγώ ερχόμουν σε δυσκολη θέση κάθε φορά και καποια στιγμή του το είπα οτι μ'ενοχλούσε...και έκείνος απάντησε :"Κάποια μερα θα καταλάβεις και θα με θυμηθείς,θα καταλάβεις οτι δεν πληρώνω για να γαμήσω αλλά για να φεύγουν αφού γαμήσω"
Και κατάλαβα!
Σήμερα μετα απο ένα σωρό σχέσεις έναν αποτυχημένο(παγίδα)γάμο κατάλαβα,τόσο που κάθε φορά θέλω αυτό να ρωτήσω,πόσα?Πόσα θέλεις εσύ άραγε θέλεις τα πολλά ή τα λίγα ,τόσο που μου φαίνοντai πιό τίμια τα cg που ζητάνε αυτό που περιμένουν απο εσένα.
Μου πήρε χρόνο αλλά δεν ξέχασα μέχρι που κατάλαβα πόσο αφελής ήμουν να πιστεύω ότι υπάρχουν συναισθήματα,εμπιστοσύνη,θαυμασμός στο ανθρώπινο μέρος αλλά και σεβασμός.
Εδώ και πολύ καιρό έχω καταλάβει το πόσο υπολογιστικός είναι ο τρόπος που μας αντιλαμβάνονται αλλά και πόσο ψυχρά και υπομονετικά σχεδιάζουν κάθε κίνηση τους σε βαθμό που πιστέυω οτι το κάνουν υποσυνείδητα(και αυτές μπορεί να μην το πιστέυουν)και συνειδητά με σκοπό την υποταγή.
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν οι μικρότεροι εμπιστοσύνη στον κώλο σας μόνο και πάντα να θυμάστε "πόσα?"
Και να συμπληρώσω προσοχή στο δόλωμα ή παγίδα δεν φαίνεται,θέλει χρόνο και υπομονή ν'αποκαλυφθεί...στην υγειά σας!

εγώ ξέρω έναν άλλο φραγκάτο που έχει άλλο βίτσιο..
τις κυνηγάει τις κυνηγάει τις κυνηγάει, μετά τις πάει στο σπίτι του και όταν γδυθούνε εντελώς τους λέει τώρα μάστα και φύγε  :)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Kαλησπέρα και απο εμένα!
Και κατάλαβα!
Σήμερα μετα απο ένα σωρό σχέσεις έναν αποτυχημένο(παγίδα)γάμο κατάλαβα,τόσο που κάθεά θέλω αυτό να ρωτήσω,πόσα?Πόσα θέλεις εσύ άραγε θέλεις τα πολλά ή τα λίγα ,τόσο που μου φαίνοντai πιό τίμια τα cg που ζητάνε αυτό που περιμένουν απο εσένα.
δεν προσγειωθηκες μόνο εσύ απότομα αλλά και πάρα πολύ φιλοι μου.μεγαλωσαμε ολοι στα ροζ συννεφάκια μεσα απο τις ταινιες του Χόλιγουντ και την προπαγάνδα του αιωνιου ερωτα βλέποντας την γυναίκα ως ένα ον φιλεσπλαχνο.ανιδιοτελη.τιμιο.αυθορμητο.που να ξέραμε ότι  ήταν ένα ψέμα.και με αυτά τα ψέματα πορευόμασταν ολοι τόσα χρόνια με αποτέλεσμα να γινόμαστε θύματα της κάθε ατιμης γυναικας και αυτό γιατί κάποιοι ηθελαν να είμαστε στο σκοτάδι ώστε να εξυπηρετουν τα συμφέροντα τους καλύτερα.βλεπεις γιαυτους είμασταν ενας ακόμα αριθμός και τίποτα παραπάνω.οπως ακριβως μας βλέπει και η μεση γυναίκα.μια φορα μια γυναίκα είπε στο φιλο μου"δεν είμαι η μανα σου" και αυτός της απάντησε"ε τότε δεν θα γίνεις και η γυναίκα της ζωής μου"..και αποχώρησε από τη σχέση

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
Αν περιμένεις από την κάθε γυναίκα να παίξει το ρόλο της μάνας σου,τότε ξεκινάς από λάθος αφετηρία...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
χαζευω τα φεις απο μερικες Ελλεινιδουλες μικρες...πολυ τσοντα η νεα γενια.... :boobies: :boobies:
:wanker:

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Μικρουλα, δεν αφηνετε τις μαλακιες και δωσε κανα φως σε ποια μερη στην Αθηνα βγαινουν γκομενες που θελουν να πηδηχθουν την ιδια μερα, γιατι καλοκαιριασε και οι μπαλες εχουν τιγκαρει και θελω να τις αδειαζω...σε αλλα μουνακια καθε φορα

Δεν γουσταρω να κανω σχεση, θελω απλα να πηδαω μουνακια. Βαριεμαι το μπλα μπλα. Σε γουσταρω με γουσταρεις, παμε για πηδημα

Ετσι απλα
Το καλοκαιρι φευγουν τα γκομενακια απο αθηνα :boobies:  :S

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.893
Πόντοι
41.129
Το καλοκαιρι φευγουν τα γκομενακια απο αθηνα :boobies:  :S

ε ναι πανε να παρουν τις πιπες τους και να δωσουν το μουνακι εκει που δεν τις ξερουν , μην τις πουν και πουτανες κιολας

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.776
Πόντοι
10.686
ε ναι πανε να παρουν τις πιπες τους και να δωσουν το μουνακι εκει που δεν τις ξερουν , μην τις πουν και πουτανες κιολας
'Εεε,τι να κάνουν κι αυτές,αφού εμείς τις κουτσομπολεύουμε...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Σταματήστε να κερνάτε τις γκόμενες!

Προχθές ο Μαρκήσιος Παπαχωστας μιλούσε με μια φίλη του καθώς εκείνος ήταν έξω και την πήρε τηλέφωνο από μπιτσόμπαρο για να την κάνει να ζηλέψει. Η φίλη του του είπε ότι δεν ζήλευε γιατί και εκείνη ετοιμαζόταν για έξοδο.

«Καλά δεν είπες ότι δεν υπάρχει σάλιο;» τη ρώτησε ο μέγας ρήτορας. «Ε δεν πληρώνουμε όταν βγαίνουμε εμείς. Μας κερνάνε» του απάντησε εκείνη και ο Μαρκήσιος εκνευρίστηκε τόσο που της έκλεισε το τηλέφωνο στην μούρη.

Υπάρχει μια συγκεκριμένη κατηγορία γυναικώνε, το χουμε πει και στο παρελθόν, που θεωρεί ότι επειδή έτυχε η μούρη της να ταιριάζει με τα πρότυπα ομορφιάς της δεκαετίας, ο πλανήτης τους χρωστάει. Τις έχουμε δει όλοι, κι εσείς, και ο Μαρκήσιος. Είναι αυτές που ντύνονται, στολίζονται, φτιάχνονται, και βγαίνουν για πότο χωρίς να έχουν στην τσέπη τους κάλπικο πενηνταράκι.
Είναι αυτές που θα μαζέψουν όλες μαζί τα ψιλά από το σπίτι τους για να πάρουν μια σουμάδα στα τέσσερα την οποία και θα λιβανίζουν γύρω γύρω μέχρι να ψαρέψουν κάποιους που θα αρχίσουν τα κεράσματα και τα σφηνάκια με σκοπό να πηδήξουν. Πίνουν τσάμπα, χορεύουν, περνάνε καλά, και αν κάτσει και κάνα κάλο τεκνό κάνουν και σεξ.

Αίσχος! Αρχικά γιατί το συγκεκριμένο είδος γυναικώνε, στην καλύτερη τον περιπτώσεων μπορεί να ονομαστεί ως σαχλοκούδουνο, στην χειρότερη ως προδότης στο είδος του. Ρε ζώα, μας τριβελίζετε τα αυτιά πενήντα χρονιά τώρα ότι θέλετε ισότητα και μαλακίες, και μόνες πάτε και ρίχνετε τον εγωισμό σας πουλώντας την ομορφιά σας για ένα σφηνάκι. Ήθελα να 'ξερα, όταν εν τέλει σας το κερνάνε και το πίνετε, δεν αισθανόσαστε ντροπή; Δεν αισθανόσαστε λιγάκι τσούλες; Η άλλη δείχνει βυζί και τσιμπάει πενηντάρικο. Εσύ τσιμπάς ποτάκι. Υπ’ όψιν, δεν λέει ο Μαρκήσιος ότι όποια γυναίκα δεχτεί κέρασμα είναι τσούλα. Το αντίθετο μάλιστα, αν κάποιος σε κεράσει, οφείλεις να είσαι ευγενική και να του πεις του ανθρώπου ένα «στην υγειά σου». Έχουν ακριβύνει πολύ τα γαμήδια τα ποτά και είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις.

Ο Μαρκήσιος τα βάζει με τις γυναίκες που βγαίνουν αποκλειστικά με την λογική ότι θα τις κεράσουν, και κάνουν πράγματα και κινήσεις για να το επιδιώξουν όσο πιο «έντεχνα» μπορούν, και αν τύχει καμιά μέρα και πιάσουν κουβέντα με αντροπαρέα και εκείνοι δεν κάνουν την κίνηση να πληρώσουν, «τσίπηδες» τους ανεβάζουν, «ματζίρηδες» τους κατεβάζουν.

Άλλα κι εσύ, ρε βλάκα άντρα, αφού τη βλέπεις την άλλη ότι για να γίνει κουδούνι και να περάσει καλά μόνο στάχτη δεν ρίχνει στο πότο της για να την πιάσει πιο γρήγορα, τι περιμένεις να γίνει; Να την κεράσεις ένα πότο και να πει, «πο πο, ο τύπος δεν βλεπόταν πριν, άλλα τώρα που με κέρασε σφηνάκι τεκίλα θέλω να κάνω τα παιδιά του;»

Είπαμε, οι γυναίκες γοητεύονται από τον άντρα τον κιμπάρη, τον σωστό, τον ζόρικο που κερνάει και θα τους λέει «το χρήμα δεν το λογαριάζω, τα δυο σου μάτια σαν κοιτάζω» άλλα αυτό απαιτεί να είσαι έτσι σε όλες τις φόρες που θα βγείτε, όχι να πλακώσεις τα κεράσματα την Κυριακή και την Τρίτη να μην έχεις να πάρεις σουβλάκι.

Επειδή δε, βρίσκεται σε νησί ο Μαρκήσιος, και επειδή τριγυρνάει στα μπαρ και στα κλαμπ, βλέπει ότι ειδικά λόγω κρίσης, η συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών έχει πληθύνει. Έρχονται για διακοπές με μετρημένα κουκιά. Τόσα για το πλοίο, τόσα για το ξενοδοχείο, τόσα για κάνα μπιχλιμπίδι, τόσα για φαΐ. Τα ποτά θα τα πληρώσουν οι μαλάκες. Ακόμα και είσοδο να ‘χει το μαγαζί, σιγά που θα πληρώσουν πέντε ημίγυμνα γκομενάκια για να μπούνε. Θα πάνε, θα κουνηθούν θα τεντώσουν λίγο μπούστο στο μπάρμαν, και να τα σφηνάκια και τα ποτά.

Σύντροφοι Άντρες. Ελάτε να ενωθούμε. Μην κερνάτε τα σαχλοκούδουνα. Ενωθείτε μαζί με τον μέγα πολίτικο αρχηγό του Ν.Α.Φαν.Σ.Κα.Τ.Α (νέο ασύλληπτα φανταστικό σχέδιο κατά της αφραγκίας) και σταματήστε να κερνάτε. Ναι, αν καταφέρετε να βγείτε ραντεβού να είστε κύριοι και σωστοί, και το ποτό της κοπέλας να το κεράσετε. Αλλά μην κερνάτε άλλο αυτές που βγαίνουν χωρίς φράγκο στην τσέπη και επειδή έχουν ωραίο κώλο γίνονται πιο κόκκαλο από σένα που δουλεύεις όλη τη βδομάδα.

Ελάτε μαζί με τον Μαρκήσιο, να εξαλείψουμε το μίασμα! Δεν θα μας τα πιούνε αυτές!

!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Προχθές ο Μαρκήσιος Παπαχωστας μιλούσε με μια φίλη του καθώς εκείνος ήταν έξω και την πήρε τηλέφωνο από μπιτσόμπαρο για να την κάνει να ζηλέψει. Η φίλη του του είπε ότι δεν ζήλευε γιατί και εκείνη ετοιμαζόταν για έξοδο.

«Καλά δεν είπες ότι δεν υπάρχει σάλιο;» τη ρώτησε ο μέγας ρήτορας. «Ε δεν πληρώνουμε όταν βγαίνουμε εμείς. Μας κερνάνε» του απάντησε εκείνη και ο Μαρκήσιος εκνευρίστηκε τόσο που της έκλεισε το τηλέφωνο στην μούρη.

Υπάρχει μια συγκεκριμένη κατηγορία γυναικώνε, το χουμε πει και στο παρελθόν, που θεωρεί ότι επειδή έτυχε η μούρη της να ταιριάζει με τα πρότυπα ομορφιάς της δεκαετίας, ο πλανήτης τους χρωστάει. Τις έχουμε δει όλοι, κι εσείς, και ο Μαρκήσιος. Είναι αυτές που ντύνονται, στολίζονται, φτιάχνονται, και βγαίνουν για πότο χωρίς να έχουν στην τσέπη τους κάλπικο πενηνταράκι.
Είναι αυτές που θα μαζέψουν όλες μαζί τα ψιλά από το σπίτι τους για να πάρουν μια σουμάδα στα τέσσερα την οποία και θα λιβανίζουν γύρω γύρω μέχρι να ψαρέψουν κάποιους που θα αρχίσουν τα κεράσματα και τα σφηνάκια με σκοπό να πηδήξουν. Πίνουν τσάμπα, χορεύουν, περνάνε καλά, και αν κάτσει και κάνα κάλο τεκνό κάνουν και σεξ.

Αίσχος! Αρχικά γιατί το συγκεκριμένο είδος γυναικώνε, στην καλύτερη τον περιπτώσεων μπορεί να ονομαστεί ως σαχλοκούδουνο, στην χειρότερη ως προδότης στο είδος του. Ρε ζώα, μας τριβελίζετε τα αυτιά πενήντα χρονιά τώρα ότι θέλετε ισότητα και μαλακίες, και μόνες πάτε και ρίχνετε τον εγωισμό σας πουλώντας την ομορφιά σας για ένα σφηνάκι. Ήθελα να 'ξερα, όταν εν τέλει σας το κερνάνε και το πίνετε, δεν αισθανόσαστε ντροπή; Δεν αισθανόσαστε λιγάκι τσούλες; Η άλλη δείχνει βυζί και τσιμπάει πενηντάρικο. Εσύ τσιμπάς ποτάκι. Υπ’ όψιν, δεν λέει ο Μαρκήσιος ότι όποια γυναίκα δεχτεί κέρασμα είναι τσούλα. Το αντίθετο μάλιστα, αν κάποιος σε κεράσει, οφείλεις να είσαι ευγενική και να του πεις του ανθρώπου ένα «στην υγειά σου». Έχουν ακριβύνει πολύ τα γαμήδια τα ποτά και είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις.

Ο Μαρκήσιος τα βάζει με τις γυναίκες που βγαίνουν αποκλειστικά με την λογική ότι θα τις κεράσουν, και κάνουν πράγματα και κινήσεις για να το επιδιώξουν όσο πιο «έντεχνα» μπορούν, και αν τύχει καμιά μέρα και πιάσουν κουβέντα με αντροπαρέα και εκείνοι δεν κάνουν την κίνηση να πληρώσουν, «τσίπηδες» τους ανεβάζουν, «ματζίρηδες» τους κατεβάζουν.

Άλλα κι εσύ, ρε βλάκα άντρα, αφού τη βλέπεις την άλλη ότι για να γίνει κουδούνι και να περάσει καλά μόνο στάχτη δεν ρίχνει στο πότο της για να την πιάσει πιο γρήγορα, τι περιμένεις να γίνει; Να την κεράσεις ένα πότο και να πει, «πο πο, ο τύπος δεν βλεπόταν πριν, άλλα τώρα που με κέρασε σφηνάκι τεκίλα θέλω να κάνω τα παιδιά του;»

Είπαμε, οι γυναίκες γοητεύονται από τον άντρα τον κιμπάρη, τον σωστό, τον ζόρικο που κερνάει και θα τους λέει «το χρήμα δεν το λογαριάζω, τα δυο σου μάτια σαν κοιτάζω» άλλα αυτό απαιτεί να είσαι έτσι σε όλες τις φόρες που θα βγείτε, όχι να πλακώσεις τα κεράσματα την Κυριακή και την Τρίτη να μην έχεις να πάρεις σουβλάκι.

Επειδή δε, βρίσκεται σε νησί ο Μαρκήσιος, και επειδή τριγυρνάει στα μπαρ και στα κλαμπ, βλέπει ότι ειδικά λόγω κρίσης, η συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών έχει πληθύνει. Έρχονται για διακοπές με μετρημένα κουκιά. Τόσα για το πλοίο, τόσα για το ξενοδοχείο, τόσα για κάνα μπιχλιμπίδι, τόσα για φαΐ. Τα ποτά θα τα πληρώσουν οι μαλάκες. Ακόμα και είσοδο να ‘χει το μαγαζί, σιγά που θα πληρώσουν πέντε ημίγυμνα γκομενάκια για να μπούνε. Θα πάνε, θα κουνηθούν θα τεντώσουν λίγο μπούστο στο μπάρμαν, και να τα σφηνάκια και τα ποτά.

Σύντροφοι Άντρες. Ελάτε να ενωθούμε. Μην κερνάτε τα σαχλοκούδουνα. Ενωθείτε μαζί με τον μέγα πολίτικο αρχηγό του[b] Ν.Α.Φαν.Σ.Κα.Τ.Α (νέο ασύλληπτα φανταστικό σχέδιο κατά της αφραγκίας)[/b] και σταματήστε να κερνάτε. Ναι, αν καταφέρετε να βγείτε ραντεβού να είστε κύριοι και σωστοί, και το ποτό της κοπέλας να το κεράσετε. Αλλά μην κερνάτε άλλο αυτές που βγαίνουν χωρίς φράγκο στην τσέπη και επειδή έχουν ωραίο κώλο γίνονται πιο κόκκαλο από σένα που δουλεύεις όλη τη βδομάδα.

Ελάτε μαζί με τον Μαρκήσιο, να εξαλείψουμε το μίασμα! Δεν θα μας τα πιούνε αυτές!

!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνηθως τα σεντονια δεν τα διαβαζω αλλα αυτο το απολαυσα  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Καιρος να ξυπνησετε και να σταματηστε να ασχολεισται με γκομενες και αρχιδιες.......και παραμυθια.....

Απο τη στιγμη που υπαρχουν οι πορνες/πουτανες/ιεροδουλες δεν υπαρχει λογος.

Οταν εχεις τουμπανη γκομενα αλλοδαπη μουναρα αμεσα διαθεσιμη για σεξ και ετοιμη για ολα απο 10 ευρω πρεπει να εχεις καποιο πολυ σοβαρο προβλημα για να ασχολεισαι με......κατι αγαμητα μη διαθεσιμα μπαζα που τις ονομαζετε <<<<<γκομενες>>>>>.

Επισκέπτης
Καιρος να ξυπνησετε και να σταματηστε να ασχολεισται με γκομενες και αρχιδιες.......και παραμυθια.....

Απο τη στιγμη που υπαρχουν οι πορνες/πουτανες/ιεροδουλες δεν υπαρχει λογος.

Οταν εχεις τουμπανη γκομενα αλλοδαπη μουναρα αμεσα διαθεσιμη για σεξ και ετοιμη για ολα απο 10 ευρω πρεπει να εχεις καποιο πολυ σοβαρο προβλημα για να ασχολεισαι με......κατι αγαμητα μη διαθεσιμα μπαζα που τις ονομαζετε <<<<<γκομενες>>>>>.

Μονο με πουτανες/ιεροδουλες εχεις παει στην ζωη σου?Βασικα,τι ρωταω.... :think: :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom