mikroula*
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
με πείραξε ? είναι άντρας και μαλακιζεται με γκει τρόπο οπότε θα τα ακούσει. Τι πάει να αποδείξει ?
Αν αποδειχθει οτι ειμαι γυναικα τι προκειται να κανεις;
με πείραξε ? είναι άντρας και μαλακιζεται με γκει τρόπο οπότε θα τα ακούσει. Τι πάει να αποδείξει ?
Βρε ερη αστο ετσι κ αλλιως το διασκεδαζουμε ο,τι κ να είναι!!με πείραξε ? είναι άντρας και μαλακιζεται με γκει τρόπο οπότε θα τα ακούσει. Τι πάει να αποδείξει ?
Αν αποδειχθει οτι ειμαι γυναικα τι προκειται να κανεις;
και που ξερουμε οτι εσυ δεν εισαι αυτο που την κατηγορεις που σε κατηγορει που σε ειχε κατηγορησει παλια και εσυ μετα την κατηγορησες που σε κατηγορει ενω θα επρεπε εσυ να την κατηγορησις γιαυτο που σε κατηγορησε...Που ξέρουμε αν εσυ δεν εισαι αυτο που κατηγορεις αυτην?
Βρε ερη αστο ετσι κ αλλιως το διασκεδαζουμε ο,τι κ να είναι!!
και που ξερουμε οτι εσυ δεν εισαι αυτο που την κατηγορεις που σε κατηγορει που σε ειχε κατηγορησει παλια και εσυ μετα την κατηγορησες που σε κατηγορει ενω θα επρεπε εσυ να την κατηγορησις γιαυτο που σε κατηγορησε...
δειξε μας καμια φωτο με τις βυζαρες σου και θα σου πω αν εγκρινω
Τωρα το βοηθησες πολυ το θεμα
Εγώ το είπα. Να κάτσει στον Μπόλντη να την γαμίσει. Μόνο έτσι θα αποδειχθεί οτι είναι κοπέλα.
Εγώ το είπα. Να κάτσει στον Μπόλντη να την γαμίσει. Μόνο έτσι θα αποδειχθεί οτι είναι κοπέλα.
και που ξερουμε οτι εσυ δεν εισαι αυτο που την κατηγορεις που σε κατηγορει που σε ειχε κατηγορησει παλια και εσυ μετα την κατηγορησες που σε κατηγορει ενω θα επρεπε εσυ να την κατηγορησις γιαυτο που σε κατηγορησε...
Φιλε το σαιτ αυτο μπορει να περηφανευεται οτι το 99.99% των ατομων που το χρησιμοποιησαν στο τελος γαμησαν.Ναι λες και θα βγαλει κανεις γκομενα απο εδω μεσα τι κολληματα τρωτε ρε φιλε ωρες ωρες ολα σας φταινε
Βρε ερη αστο ετσι κ αλλιως το διασκεδαζουμε ο,τι κ να είναι!!
αμα κατσει στον μπολντυ γατα θα ειναι οχι γκομενα
Φιλε το σαιτ αυτο μπορει να περηφανευεται οτι το 99.99% των ατομων που το χρησιμοποιησαν στο τελος γαμησαν.
Δεν μ ενδιαφερει τι ειναι, αντρας, γυναικα, τραβελι...Ναι λες και θα βγαλει κανεις γκομενα απο εδω μεσα τι κολληματα τρωτε ρε φιλε ωρες ωρες ολα σας φταινε
ειμαι παρθενος ακομα
Δεν μ ενδιαφερει τι ειναι, αντρας, γυναικα, τραβελι...
Τωρα αν βγαινει γκομενα απο δω, προφανως κ βγαινει, οπως οπουδηποτε αλλου. Δεν διαφερει σε κατι.