erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
πώς θα αποδειχθείΑν αποδειχθει οτι ειμαι γυναικα τι προκειται να κανεις;
πώς θα αποδειχθείΑν αποδειχθει οτι ειμαι γυναικα τι προκειται να κανεις;
πώς θα αποδειχθεί
και αν αποδειχτει αυτο που ειχε αποδειχτει πως μπορεις να αποδειξεις τα αυταποδειχτα?πώς θα αποδειχθεί
πάντως οι "γυναίκες" του σαίτ για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω ανεβάζουν εύκολα τόνους μεταξύ τους
ύφοφτο
Αν αποδειχθει οτι ειμαι γυναικα τι προκειται να κανεις;
Ειναι αγωναs επικρατησηs........Στη φυση συμβαινει συχνα αυτοπάντως οι "γυναίκες" του σαίτ για κάποιο λόγο που δεν καταλαβαίνω ανεβάζουν εύκολα τόνους μεταξύ τους
ύφοφτο
Ειναι αγωναs επικρατησηs........Στη φυση συμβαινει συχνα αυτο
Το θεμα που δεν μπορουμε να εκμεταλλευτουμε εμειs ειναι οτι............δεν βγαινουν ολεs γυμνεs να κρινουμε
το μουνακι της από αυτά που βρίσκονται εκατομμύρια στο νετ να το στείλει σε εσένα.θα σου στειλει φωτο το μουνακι της
εγω θα παω με αυτην που θα κανει τα πιο γερα παιδια μου...Ειναι αγωναs επικρατησηs........Στη φυση συμβαινει συχνα αυτο
Το θεμα που δεν μπορουμε να εκμεταλλευτουμε εμειs ειναι οτι............δεν βγαινουν ολεs γυμνεs να κρινουμε
το μουνακι της από αυτά που βρίσκονται εκατομμύρια στο νετ να το στείλει σε εσένα.
Στείλε και εσύ καμιά φωτό τύπισσα να σε τιμήσω...
το μουνακι της από αυτά που βρίσκονται εκατομμύρια στο νετ να το στείλει σε εσένα.
Εγω θα εβαζα προφυλακτικο....Τα παιδια στιs μερεs μαs εχουν ευθυνεsεγω θα παω με αυτην που θα κανει τα πιο γερα παιδια μου...
αντρες ειμαστε....θα της παρουμε....θελω να κανω παιδια με την μικρουλαΕγω θα εβαζα προφυλακτικο....Τα παιδια στιs μερεs μαs εχουν ευθυνεs
Το έχω κάνει πολλές φορές τύπε. Το κακό είναι οτι το περιοδίκο μετά κολλάει. :S
πολλές τύπισες στο x-hamster κάνουν και συλλογή βίντεο με τύπους που χύνουν στις φωτογταφίες τους