dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
πως να νιωσω ρε τυπε γιατι το ειχα και σιγουρο?
ενιωσες αδειος σαν να σπαει η ψυχουλα σου η πηγες σπιτι κ εφαγες γιουβαρλακια απο την μαμυ
πως να νιωσω ρε τυπε γιατι το ειχα και σιγουρο?
πως τα χαφτεις ετσι ρε τυπε
αφού εσείς σφαζόσασταν κανονικά τότε και οι αντμιν την κατέβασαν..anyway δεν ξέρω
ενιωσες αδειος σαν να σπαει η ψυχουλα σου η πηγες σπιτι κ εφαγες γιουβαρλακια απο την μαμυ
Καλα εκαναν και την κατεβασαν διοτι μπορει να ηταν κάποιου αλλου ατυχου απο καποιο φβ και να ειναι ανεβασμενη εδω μεσα?!
δικια μου δεν ηταν πάντως σιγα μη δωσω φωτο εδω μεσα να την παρουν οι εχθροι μου και να κάνουν παρτυ μετα έχω αρκετους εχθρους εδω μεσα τυπε :S
τι μπαζιλα ειναι αυτη ρε Κωστακη ναουμε? :Sοσο τρολλαρετε εγω βγαζω φωτος ελλεηνιδες στην σειρα
1 βδομάδα μπόλντηε αυτες ειναι οι μλκιες
ποσο καιρο μιλατε τυπε?
τι μπαζιλα ειναι αυτη ρε Κωστακη ναουμε? :S
ρε πακι κοψε την ντρογκα ρε μαν,τι αυτα που ποσταρεις γενικως?θα γκαβωθουμε ρε μαν.
οσο τρολλαρετε εγω βγαζω φωτος ελλεηνιδες στην σειρα
ρε πακι κοψε την ντρογκα ρε μαν,τι αυτα που ποσταρεις γενικως?θα γκαβωθουμε ρε μαν.
αυτα που εγραφε για τον φιλαρακι του πως βγαζει τις γκομενες την μια μετα την αλλη κ ολα τα μετεπειτα ποστ του. :Sγαμησε τα ντιμ :S
τι εννοεις οτι θα γκαβωθουμε με τα ποστ του πακι?
αγαπαμε Πακι, να ξεςκαλά δεν ξαναμιλώ
αγαπαμε Πακι, να ξες
Καταλοιπο της δυναστειας του βατραχου και αυτος.αγαπαμε Πακι, να ξες
ποιος ο Πακης?Καταλοιπο της δυναστειας του βατραχου και αυτος.
Καταλοιπο της δυναστειας του βατραχου και αυτος.
;)καλώς τον τύπο με το γαματο αβατάρ
οσο τρολλαρετε εγω βγαζω φωτος ελλεηνιδες στην σειρα
καλως τον μαριο να λεςκαλώς τον τύπο με το αβατάρ