Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
μλκιες φιλε μου μην τα πιστευεις αυτα. Μουφιες υπάρχει κοσμος που ζει και φτιαχνεται με τον μυθο
αυτος κανει καμακι και παιρνει τα @@ του και μετα ερχεται σε σενα και λεει οτι ειχε επιτυχιες και οτι τις γαμησε ολες

ε αν πέφτω τόσο έξω τι να πω... :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ε αν πέφτω τόσο έξω τι να πω... :)

ειχα εναν τυπο παλιοτερα φιλε που ολο ελεγε οτι αμα βγεις μαζι του θα ζησεις την απολυτη νυχτα και τα απολυτα καμακια και ολα αυτα και στο τελος απλα πηγαινε μιλουσε βεβαια εκανε τα δικα του αλλα στο τελος δεν κατεφερνε τιποτα μονο να μαζευει χυλοπιτες. Και νομιζε οτι κάτι εκανε ουτε να τις φιλησει δεν τον άφηναν. Αλλα αμα τον ρωτουσες θα σου ελεγε οτι αυτο που κανει ειναι κατι το εξτριμ ετσι οπως το παρουσιαζε με τις φάφλες και τις σάλτσες  :2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
ειχα εναν τυπο παλιοτερα φιλε που ολο ελεγε οτι αμα βγεις μαζι του θα ζησεις την απολυτη νυχτα και τα απολυτα καμακια και ολα αυτα και στο τελος απλα πηγαινε μιλουσε βεβαια εκανε τα δικα του αλλα στο τελος δεν κατεφερνε τιποτα μονο να μαζευει χυλοπιτες. Και νομιζε οτι κάτι εκανε ουτε να τις φιλησει δεν τον άφηναν. Αλλα αμα τον ρωτουσες θα σου ελεγε οτι αυτο που κανει ειναι κατι το εξτριμ ετσι οπως το παρουσιαζε με τις φάφλες και τις σάλτσες  :2funny:

εντάξει όλοι οι άντρες μεταξύ τους τα παραφουσκώνουν..
αλλά γίνετε και πράγματι της πουτάνας από φάσεις,ανωμαλίες, τρια, παρτούζες, πράματα και θάματα εκεί έξω  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγω πιο μικρος έκανα παιχνιδι αλλα το θεμα με τις ελληνιδες ειναι οτι αναλογα τι εντυπωση θα τους αφησεις με εκεινη σε μεταχειριζονται και μετα πχ ενας καμακιας δινει την εντυπωση του κυνηγου κτλπ οποτε μετα πρεπει να το πας μεχρι τελος ειναι δηλαδη των ακρων δεν καταλαβαινουν οτι απλα κανεις την γνωριμια και βαριεσαι να τρέχεις μετά θες απλα να κανεις την γνωριμια και μετα να μπει το νερο στο αυλακι τουλαχιστον ετσι ηθελα εγω αλλα δεν ειναι ετσι.

Συμπερασματικα για μενα αξιζει να κανεις καμακι μονο οταν δεις οτι αρεσεις στην άλλη και φαινεται οτι έχει σκοπο να γνωριστει σοβαρα μαζι σου αλλιως τρολάρισμα μεσα απο το αυτοκινητο κανα που εισαι κουκλι μου και τετοια ισα για καυλαντισμα δηλαδη δεν εχει νοημα διαφορετικα εχω κανει τετοια σκηνικα για αυτο στο λεω και εχω μιλησει νορμαλ απο το φαληρο μεχρι την βικτωρια που κατεβαινε η τυπισσα αλλα ειχε γκομενο και μου το ειπε οποτε δεν της ζητησα κινητο αυτη η φορα και αλλη μια γνωρισα 2 τυπισσες η μια ασχημη η αλλη ωραια ζητησα φβ και απο τις 2 η μια και καλα δεν ειχε. Η αλλη παιζει να εδωσε ψευτικο.

Το καμακι δεν ειναι για να βγαλεις γκομενα φιλε ειναι να το κανεις για την πλακα σου οποιος λεει οτι πηδαει απο εκει ή ειναι ψευτης μυθομανης ή ειναι η εξαιρεση και πεφτει και στις εξαιρεσεις ειναι τυχερος δηλαδη

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
ειλικρινά αυτό το τόπικ (καλά και πολλά άλλα εδώ μέσα) είναι σαν να βλέπω ταινία του Γούντι Άλλεν.

όλες οι νευρώσεις του άνδρα με ερωτικές ανασφάλειες στην μεγάλη δυτική μεγαλούπολη.

(και μόνο το οτι κάνουμε θέμα γιατί δεν μπορούσε να φιλήσει κάποιος γυναίκα στην οποία κάνει καμάκι σε μπάρ και βλέπει για πρώτη φορά τι να πούμε, μιλάμε για νηπιακό επίπεδο.)

άρα ίσως καλύτερα θα έπρεπε να μιλήσω για Γούντι Άλλεν για μπέμπηδες.  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εντάξει όλοι οι άντρες μεταξύ τους τα παραφουσκώνουν..
αλλά γίνετε και πράγματι της πουτάνας από φάσεις,ανωμαλίες, τρια, παρτούζες, πράματα και θάματα εκεί έξω  ;)

Ναι οταν πληρωνεις τα παντα γινονται  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ειλικρινά αυτό το τόπικ (καλά και πολλά άλλα εδώ μέσα) είναι σαν να βλέπω ταινία του Γούντι Άλλεν.

όλες οι νευρώσεις του άνδρα με ερωτικές ανασφάλειες στην μεγάλη δυτική μεγαλούπολη.

(και μόνο το οτι κάνουμε θέμα γιατί δεν μπορούσε να φιλήσει κάποιος γυναίκα στην οποία κάνει καμάκι σε μπάρ και βλέπει για πρώτη φορά τι να πούμε, μιλάμε για νηπιακό επίπεδο.)

άρα ίσως καλύτερα θα έπρεπε να μιλήσω για Γούντι Άλλεν για μπέμπηδες.  :grin:

Φιλε μου το καμακι για καποιο λογο το κάνεις αν δεν το κανεις για να πάρεις κατι εστω και ενα κινητο και με κινητρο να σου κατσει η άλλη γιατι να το κανεις? εχουμε περάσει οντως την νηπιακη ηλικια  ;)

η τυπισσα παει μετα στις φιλες της λεει οτι της την έπεσε καποιος φτιαχνεται κιολας και την  :zfuck: :zfuck: αλλος και οχι εσυ που εκανες καμακι. Μλκια δεν ειναι αυτο?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
2 παρθενοι και ενας δροσερος  :effemine: :gay: :gay: τυπος της κουζινας μιλανε για ελληνιδες

το μπου ειναι μαγικο λεμε   :S :S :S :S :S

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
2 παρθενοι και ενας δροσερος  :effemine: :gay: :gay: τυπος της κουζινας μιλανε για ελληνιδες

το μπου ειναι μαγικο λεμε   :S :S :S :S :S

kostakis γιατί βγάζεις τέτοια επιθετικότητα?
καλα σε λέει βλαμένο ο τζειγκατσκατιτετοιο   :coffee:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Αὐτὸ πόθεν προκύπτει; :think:

Η μλκια ειναι οτι θα πρεπει να απολογουμαστε για το καθετι νιωθει λεει ανασφαλεια ο αντρας λες και πρεπει να γινουμε ρομποτ ρε φιλε κανε καλο καμακι γινε καλος επαγγελματιας βγαλε λεφτα φτασε ψηλα αμα η αλλη στο παιξει δυσκολη παιξτο ανετος και τέτοια λες και αυτες ειναι ολα αυτα που ψάχνουν ... ναι ρε φιλε θα νιωσω ανασφαλεια οταν βλεπω οτι η αλλη θελει απλα να παιξει να παρει την επιβεβαιωση και να φυγει οποτε θα κλειστω δεν θα κανω καμακι και θα το παιζω σοβαρος ολο το βραδυ. Ας αλλαξουν και αυτες στυλακι αμα θελουν να δουν κατι αλλο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σε αυτη στο τρενο πως της την επεσες

Καλη ερωτηση. Λοιπον μπηκε στο σταθμο Φαληρο και ειπα να κανω το καμακι μου εκεινο το απογευμα οποτε την πλησιασα και την ρώτησα αν σπουδάζει στην σχολη μου (της ειπα σχολη) διοτι μου φαινεται οτι την έχω ξαναδει  :P

αυτα οταν ημουν φοιτητης βεβαια. Οχι προσφατα

Επισκέπτης
Η μλκια ειναι οτι θα πρεπει να απολογουμαστε για το καθετι νιωθει λεει ανασφαλεια ο αντρας λες και πρεπει να γινουμε ρομποτ ρε φιλε κανε καλο καμακι γινε καλος επαγγελματιας βγαλε λεφτα φτασε ψηλα αμα η αλλη στο παιξει δυσκολη παιξτο ανετος και τέτοια λες και αυτες ειναι ολα αυτα που ψάχνουν ... ναι ρε φιλε θα νιωσω ανασφαλεια οταν βλεπω οτι η αλλη θελει απλα να παιξει να παρει την επιβεβαιωση και να φυγει οποτε θα κλειστω δεν θα κανω καμακι και θα το παιζω σοβαρος ολο το βραδυ. Ας αλλαξουν και αυτες στυλακι αμα θελουν να δουν κατι αλλο

Γιὰ τὸ ὅτι αἱ Ἀθῆναι εἶναι Δυτικὴ μεγαλούπολις λέγω...

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Καλη ερωτηση. Λοιπον μπηκε στο σταθμο Φαληρο και ειπα να κανω το καμακι μου εκεινο το απογευμα οποτε την πλησιασα και την ρώτησα αν σπουδάζει στην σχολη μου (της ειπα σχολη) διοτι μου φαινεται οτι την έχω ξαναδει  :P

αυτα οταν ημουν φοιτητης βεβαια. Οχι προσφατα

αυτη τι σου ειπε

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.984
Πόντοι
6.030
αυτά είναι δικαιολογίες περί φραγκάτων με αυτοκίνητα και τέτοιων..
έχω φιλαράκι καθόλου πλούσιο,γύρω στο 1,68 αλλά όμορφο παιδί και γλωσσοκοπάνα που κάθε βδομάδα βγάζει τουλάχιστον 2 διαφορετικές  :boobies:

ο τύπος από τις 100 που θα την παίσει οι 97 θα του κάτσουν.. δεν ξέρω τι κάνει.
μόνο εγώ όταν ήμουν στα χάι μου με το άθλημα θα μπορούσα να τον συναγωνηστώ  :grin:
Αν ηταν έτσι εύκολα αγαπητέ συναγωνιστά θα είχαν κλείσει τα μπουρδέλα και τα studio. Προσωπικά ψήνω μια βλαμμένη απο το tinder η οποία ένω φαίνεται ότι θέλει(δεν με γράφει όπως άλλες που δεν θέλουν, αλλα είναι πρόθυμη και ασχολείται) το παίζει ιστορία.Θέλει το μπούρου μπούρου για να κάτσει. Ταυτόχρονα μ εμένα παίζει και με άλλους. Μάλλον το σκέφτεται σε ποιόν θα κάτσει η παλιοελεηνίδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom