απλα αποδέχομαι τη πραγματικότητα και ας με φέρνει σε δύσκολη θέση με τον εαυτό μου.επισης δεν θελω η κοπελα που κανω σεξ να σκεφτεται το σακη ρουβα η ενα αφρικανο ψωλαρα ενω κάνουμε σεξ αλλά εμεναΕλπιζω να μην τα πιστευεις αυτα που γραφεις.
Αλλιως ειναι θλιβερο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Δωσε μου 6 μηνες να σε κανω Βιν Ντιζελ να σε γουσταρουν ολες οι γκομενεςαπλα αποδέχομαι τη πραγματικότητα και ας με φέρνει σε δύσκολη θέση με τον εαυτό μου.επισης δεν θελω η κοπελα που κανω σεξ να σκεφτεται το σακη ρουβα η ενα αφρικανο ψωλαρα ενω κάνουμε σεξ αλλά εμενα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Εντελως φιλικά.απλα αποδέχομαι τη πραγματικότητα και ας με φέρνει σε δύσκολη θέση με τον εαυτό μου.επισης δεν θελω η κοπελα που κανω σεξ να σκεφτεται το σακη ρουβα η ενα αφρικανο ψωλαρα ενω κάνουμε σεξ αλλά εμενα
Εχεις σκεφτει ποτέ οτι το προβλημα σου ειναι ψυχολογικο?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Και μετα τι δικαιολογια θα εχει? ;)Δωσε μου 6 μηνες να σε κανω Βιν Ντιζελ να σε γουσταρουν ολες οι γκομενες
δεν παιρνω ντοπες φιλεΔωσε μου 6 μηνες να σε κανω Βιν Ντιζελ να σε γουσταρουν ολες οι γκομενες
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Βρηκες κι αλλη δικαιολογια δηλαδη αν φτιαξεις ωραιο σωμα.δεν παιρνω ντοπες φιλε.παντως την αρχη καραφλας την εχω
![]()
Θα φταιει η καράφλα μετα...
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.135
- Πόντοι
- 17.436
k οι κοιλιακοι μου τραγιλα μυριζουν κ τυρι
ti turi?
emena giati de me theloun oi gunaikes?
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.694
- Πόντοι
- 606
λαδοτυρι μυτιληνης.σιγουρη επιτυχια.τι αξ και μαλακιες..ti turi?
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αποφευγουν την τυροκαυτερη ....Μονο Ενταμti turi?
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
αμα ο άντρας δεν μυρίζει λίγο δεν είναι άντρας αλλα γυναικουλα.οι γυναίκες προτιμούν τους μπρουταλ
Άρα έχουμε και λέμε:
[li]Μπρουτάλ δεν είναι ο ωμός, βίαιος και χωρίς τρόπους αλλά ο άπλυτος που μυρίζει[/li]
[li]Εάν αφεθείς να μυρίζεις είσαι άνδρας και όταν πλένεσαι μετατρέπεσαι σε γυναικούλα και ξανα όσο μένεις άπλυτος είσαι άνδρας...[/li]
Επαρχιώτης Πορνολόρδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2015
- Like
- 41
- Πόντοι
- 16
Άρα έχουμε και λέμε:
[li]Μπρουτάλ δεν είναι ο ωμός, βίαιος και χωρίς τρόπους αλλά ο άπλυτος που μυρίζει[/li]
[li]Εάν αφεθείς να μυρίζεις είσαι άνδρας και όταν πλένεσαι μετατρέπεσαι σε γυναικούλα και ξανα όσο μένεις άπλυτος είσαι άνδρας...[/li]
Μπρουτάλ=μουσάτος για τις Ελληνίδες! ;)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Ελα ρε μαλακα 3 ενεσουλες θα σου κανωδεν παιρνω ντοπες φιλε.παντως την αρχη καραφλας την εχω
![]()
Stil520
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
απλα αποδέχομαι τη πραγματικότητα και ας με φέρνει σε δύσκολη θέση με τον εαυτό μου.επισης δεν θελω η κοπελα που κανω σεξ να σκεφτεται το σακη ρουβα η ενα αφρικανο ψωλαρα ενω κάνουμε σεξ αλλά εμενα
Οταν γαμάς μια γκομενα το μυαλο σου ειναι στο τι σκεφτεται???
απλα δεν μου αρεσει να ερχομαι δευτερος.οπως ξαναειπα ολες οι γυναικες γουσταρουν τα υπερπροτυπα.οσο εμας μας το παιζουν δυσκολες στο justin bieber καθονται μεσα σε ενα λεπτο .για εναν εγωισμο και μια υπερηφανεια ζουμεΟταν γαμάς μια γκομενα το μυαλο σου ειναι στο τι σκεφτεται???
ατροφουν οι ορχειςΕλα ρε μαλακα 3 ενεσουλες θα σου κανω
Stil520
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
απλα δεν μου αρεσει να ερχομαι δευτερος.οπως ξαναειπα ολες οι γυναικες γουσταρουν τα υπερπροτυπα.οσο εμας μας το παιζουν δυσκολες στο justin bieber καθονται μεσα σε ενα λεπτο .για εναν εγωισμο και μια υπερηφανεια ζουμε
Γινε μπαρμαν, justin bieber δεν προλαβαινεις
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μπρουτάλ=μουσάτος για τις Ελληνίδες! ;)
Έστω κι έτσι να είναι, δεν έχει σχέση με τον δύσοσμο...
ο μπαρμαν δεν εχει τοση επιτυχια οσο ο μπιμπερ η ο μπον τζοβι.επισης θελω οι γυναικες να με θελουν για εμενα και οχι για το στατους μουΓινε μπαρμαν, justin bieber δεν προλαβαινεις
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.904
- Πόντοι
- 2.606
γινε μπολντυς τότεο μπαρμαν δεν εχει τοση επιτυχια οσο ο μπιμπερ η ο μπον τζοβι.επισης θελω οι γυναικες να με θελουν για εμενα και οχι για το στατους μου