Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.983
Πόντοι
6.030
:kneel:
καλα αμα είσαι και ο  Justin Bieber η ο Σάκης ρουβας  σου κάθονται από το πρώτο λεπτο.δυστυχως ομως  λιγοι απο εμας έχουμε το ταμπεραμέντο τους
Ρε καλε μου ανθρωπε δεν σου ειπα κατι τετοιο. Αλλα δεν μπορει να λεμε οτι δεν γουσταρουν σεξ. Γουσταρουν και καραγουσταρουν αλλα πρεπει να τους το βγαζεις αυτο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
:kneel:Ρε καλε μου ανθρωπε δεν σου ειπα κατι τετοιο. Αλλα δεν μπορει να λεμε οτι δεν γουσταρουν σεξ. Γουσταρουν και καραγουσταρουν αλλα πρεπει να τους το βγαζεις αυτο.
αν δεν εισαι Μπερλουσκόνι.σακης ρουβας .μπεκαμ.η αφρικανος πουτσαρας κτλπ δεν τους βγαζεις τιποτα οσο και να προσπαθείς.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
:kneel:Ρε καλε μου ανθρωπε δεν σου ειπα κατι τετοιο. Αλλα δεν μπορει να λεμε οτι δεν γουσταρουν σεξ. Γουσταρουν και καραγουσταρουν αλλα πρεπει να τους το βγαζεις αυτο.
Σωστος. Οταν ο αλλος εχει να κανει μπανιο απο την βαπτιση του και παει στην γυναικα του για κοκο λες να της βγαζει ερωτικη επιθυμια?
;)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Σωστος. Οταν ο αλλος εχει να κανει μπανιο απο την βαπτιση του και παει στην γυναικα του για κοκο λες να της βγαζει ερωτικη επιθυμια?
;)

τωρα με την ζεστη η τραγιλα απο τα αρχιδια δεν φευγει φιλε

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
;)
αμα ο άντρας δεν μυρίζει λίγο δεν είναι άντρας αλλα γυναικουλα.οι γυναίκες προτιμούν τους μπρουταλ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
αμα ο άντρας δεν μυρίζει λίγο δεν είναι άντρας αλλα γυναικουλα.οι γυναίκες προτιμούν τους μπρουταλ
Τι λες χριστιανέ μου?
Πες μου οτι τρολαρεις.
Υπαρχει γυναικα να γουσταρει την απλυσια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ξερεις υπαρχει ενα προιον που λεγεται νερο. Ειδικο να διωχνει την τραγιλα.
:grin:
Τι ειναι δαύτοι ρε φιλε?
Και μετα εχουν παραπονο οτι δεν τους καθονται οι γυναικες, και λενε οτι καθονται μονο στο Ρουβα.
Ας πανε να πλυνουν πρωτα κανενα αρχιδι και μετα ας κανουν κριτικη οτι δεν τους καθεται η γυναικα επειδη δεν εχουν κοιλιακους.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Τι ειναι δαύτοι ρε φιλε?
Και μετα εχουν παραπονο οτι δεν τους καθονται οι γυναικες, και λενε οτι καθονται μονο στο Ρουβα.
Ας πανε να πλυνουν πρωτα κανενα αρχιδι και μετα ας κανουν κριτικη οτι δεν τους καθεται η γυναικα επειδη δεν εχουν κοιλιακους.
Ακριβως!
Θα με κανουν να ξεχασω τους καλους τροπους!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ακριβως!
Θα με κανουν να ξεχασω τους καλους τροπους!
Eγω τύπε αν περιμενα να πηδηξω με τους κοιλιακους, θα ημουν ακομη παρθενος.
Αντιθετως πολυ γουσταρουν καποιες να χαιδευουν κοιλιτσα!!! :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τα πιστευεις αυτα που γραφεις?
εγω λεω απλα οτι βλέπω. Και αυτό που βλεπω είναι οτι γυναίκες φτιαχνονται με αυτους τους τύπους όπως και με άλλους πολλούς οπως μικ τζακερ.μπραντ πιτ.τομ κρουζ.γουιλ σμιθ.αυτο μπορεί να το καταλάβει κάποιος απο τα ποσοστα γυναικών που σπαρταρανε για να αγκιξουν εστω μονο και μια τριχα τους . εκατομμύρια γυναίκες σφάζονται στα πόδια τους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εγω λεω απλα οτι βλέπω. Και αυτό που βλεπω είναι οτι γυναίκες φτιαχνονται με αυτους τους τύπους όπως και με άλλους πολλούς οπως μικ τζακερ.μπραντ πιτ.τομ κρουζ.γουιλ σμιθ.αυτο μπορεί να το καταλάβει κάποιος απο τα ποσοστα γυναικών που σπαρταρανε για να αγκιξουν εστω μονο και μια τριχα τους . εκατομμύρια γυναίκες σφάζονται στα πόδια τους
Τι λες ρε ανθρωπε?
Εσυ ας πουμε δεν σπαρταρας να αγγιξεις μια μουνοτριχα της Τζενιφερ Λοπεζ ή της Σαρλιζ Θερον ?
Αυτο τι σημαινει ομως?
Οτι μονο κατι τετοιες βρισκουν αντρες????
Μα τι λες????????

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Τι ειναι δαύτοι ρε φιλε?

k οι κοιλιακοι μου τραγιλα μυριζουν κ τυρι

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

κ πι ντιντι

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τι λες ρε ανθρωπε?
Εσυ ας πουμε δεν σπαρταρας να αγγιξεις μια μουνοτριχα της Τζενιφερ Λοπεζ ή της Σαρλιζ Θερον ?
Αυτο τι σημαινει ομως?
Οτι μονο κατι τετοιες βρισκουν αντρες????
Μα τι λες????????
οχι.φιλε.μονο τις γυναίκες τις απασχολούν τα λεγόμενα alpha males.ειναι στη γυναίκεια φύση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
οχι.φιλε.μονο τις γυναίκες τις απασχολούν τα λεγόμενα alpha males.ειναι στη γυναίκεια φύση

Ελπιζω να μην τα πιστευεις αυτα που γραφεις.
Αλλιως ειναι θλιβερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom