φημες ακούγονται για πολλούς.αποδειξεις ομως?ο μπιμπερ ειναι πουστρακος φιλε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.983
- Πόντοι
- 6.030
![Προσκύνημα :kneel: :kneel:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
Ρε καλε μου ανθρωπε δεν σου ειπα κατι τετοιο. Αλλα δεν μπορει να λεμε οτι δεν γουσταρουν σεξ. Γουσταρουν και καραγουσταρουν αλλα πρεπει να τους το βγαζεις αυτο.καλα αμα είσαι και ο Justin Bieber η ο Σάκης ρουβας σου κάθονται από το πρώτο λεπτο.δυστυχως ομως λιγοι απο εμας έχουμε το ταμπεραμέντο τους
αν δεν εισαι Μπερλουσκόνι.σακης ρουβας .μπεκαμ.η αφρικανος πουτσαρας κτλπ δεν τους βγαζεις τιποτα οσο και να προσπαθείς.Ρε καλε μου ανθρωπε δεν σου ειπα κατι τετοιο. Αλλα δεν μπορει να λεμε οτι δεν γουσταρουν σεξ. Γουσταρουν και καραγουσταρουν αλλα πρεπει να τους το βγαζεις αυτο.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Σωστος. Οταν ο αλλος εχει να κανει μπανιο απο την βαπτιση του και παει στην γυναικα του για κοκο λες να της βγαζει ερωτικη επιθυμια?Ρε καλε μου ανθρωπε δεν σου ειπα κατι τετοιο. Αλλα δεν μπορει να λεμε οτι δεν γουσταρουν σεξ. Γουσταρουν και καραγουσταρουν αλλα πρεπει να τους το βγαζεις αυτο.
;)
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Σωστος. Οταν ο αλλος εχει να κανει μπανιο απο την βαπτιση του και παει στην γυναικα του για κοκο λες να της βγαζει ερωτικη επιθυμια?
;)
τωρα με την ζεστη η τραγιλα απο τα αρχιδια δεν φευγει φιλε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
αν δεν εισαι Μπερλουσκόνι.σακης ρουβας .μπεκαμ.η αφρικανος πουτσαρας κτλπ δεν τους βγαζεις τιποτα οσο και να προσπαθείς.
Τα πιστευεις αυτα που γραφεις?
αμα ο άντρας δεν μυρίζει λίγο δεν είναι άντρας αλλα γυναικουλα.οι γυναίκες προτιμούν τους μπρουταλΣωστος. Οταν ο αλλος εχει να κανει μπανιο απο την βαπτιση του και παει στην γυναικα του για κοκο λες να της βγαζει ερωτικη επιθυμια?
;)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ξερεις υπαρχει ενα προιον που λεγεται νερο. Ειδικο να διωχνει την τραγιλα.τωρα με την ζεστη η τραγιλα απο τα αρχιδια δεν φευγει φιλε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τι λες χριστιανέ μου?αμα ο άντρας δεν μυρίζει λίγο δεν είναι άντρας αλλα γυναικουλα.οι γυναίκες προτιμούν τους μπρουταλ
Πες μου οτι τρολαρεις.
Υπαρχει γυναικα να γουσταρει την απλυσια?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τι ειναι δαύτοι ρε φιλε?Ξερεις υπαρχει ενα προιον που λεγεται νερο. Ειδικο να διωχνει την τραγιλα.
![]()
Και μετα εχουν παραπονο οτι δεν τους καθονται οι γυναικες, και λενε οτι καθονται μονο στο Ρουβα.
Ας πανε να πλυνουν πρωτα κανενα αρχιδι και μετα ας κανουν κριτικη οτι δεν τους καθεται η γυναικα επειδη δεν εχουν κοιλιακους.
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ναι οι συριζαιες!Τι λες χριστιανέ μου?
Πες μου οτι τρολαρεις.
Υπαρχει γυναικα να γουσταρει την απλυσια?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Στους άλλους ή στις ιδιες??? ;)Ναι οι συριζαιες!
![]()
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ακριβως!Τι ειναι δαύτοι ρε φιλε?
Και μετα εχουν παραπονο οτι δεν τους καθονται οι γυναικες, και λενε οτι καθονται μονο στο Ρουβα.
Ας πανε να πλυνουν πρωτα κανενα αρχιδι και μετα ας κανουν κριτικη οτι δεν τους καθεται η γυναικα επειδη δεν εχουν κοιλιακους.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα με κανουν να ξεχασω τους καλους τροπους!
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Eγω τύπε αν περιμενα να πηδηξω με τους κοιλιακους, θα ημουν ακομη παρθενος.Ακριβως!
Θα με κανουν να ξεχασω τους καλους τροπους!
![]()
Αντιθετως πολυ γουσταρουν καποιες να χαιδευουν κοιλιτσα!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
εγω λεω απλα οτι βλέπω. Και αυτό που βλεπω είναι οτι γυναίκες φτιαχνονται με αυτους τους τύπους όπως και με άλλους πολλούς οπως μικ τζακερ.μπραντ πιτ.τομ κρουζ.γουιλ σμιθ.αυτο μπορεί να το καταλάβει κάποιος απο τα ποσοστα γυναικών που σπαρταρανε για να αγκιξουν εστω μονο και μια τριχα τους . εκατομμύρια γυναίκες σφάζονται στα πόδια τουςΤα πιστευεις αυτα που γραφεις?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τι λες ρε ανθρωπε?εγω λεω απλα οτι βλέπω. Και αυτό που βλεπω είναι οτι γυναίκες φτιαχνονται με αυτους τους τύπους όπως και με άλλους πολλούς οπως μικ τζακερ.μπραντ πιτ.τομ κρουζ.γουιλ σμιθ.αυτο μπορεί να το καταλάβει κάποιος απο τα ποσοστα γυναικών που σπαρταρανε για να αγκιξουν εστω μονο και μια τριχα τους . εκατομμύρια γυναίκες σφάζονται στα πόδια τους
Εσυ ας πουμε δεν σπαρταρας να αγγιξεις μια μουνοτριχα της Τζενιφερ Λοπεζ ή της Σαρλιζ Θερον ?
Αυτο τι σημαινει ομως?
Οτι μονο κατι τετοιες βρισκουν αντρες????
Μα τι λες????????
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Τι ειναι δαύτοι ρε φιλε?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
k οι κοιλιακοι μου τραγιλα μυριζουν κ τυρι
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
εγω λεω απλα οτι βλέπω. Και αυτό που βλεπω είναι οτι γυναίκες φτιαχνονται με αυτους τους τύπους όπως και με άλλους πολλούς οπως μικ τζακερ.μπραντ πιτ.τομ κρουζ.γουιλ σμιθ.αυτο μπορεί να το καταλάβει κάποιος απο τα ποσοστα γυναικών που σπαρταρανε για να αγκιξουν εστω μονο και μια τριχα τους . εκατομμύρια γυναίκες σφάζονται στα πόδια τους
κ πι ντιντι
οχι.φιλε.μονο τις γυναίκες τις απασχολούν τα λεγόμενα alpha males.ειναι στη γυναίκεια φύσηΤι λες ρε ανθρωπε?
Εσυ ας πουμε δεν σπαρταρας να αγγιξεις μια μουνοτριχα της Τζενιφερ Λοπεζ ή της Σαρλιζ Θερον ?
Αυτο τι σημαινει ομως?
Οτι μονο κατι τετοιες βρισκουν αντρες????
Μα τι λες????????
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
οχι.φιλε.μονο τις γυναίκες τις απασχολούν τα λεγόμενα alpha males.ειναι στη γυναίκεια φύση
Ελπιζω να μην τα πιστευεις αυτα που γραφεις.
Αλλιως ειναι θλιβερο.