Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
για τους άλλους λέει... είμαστε ενήλικοι.
τύπε το γαμήσι, αν δεν είναι παρτούζα, είναι ατομικό άθλημα.

Γάμα, κι άσε τους άλλους να πεθάνουν. Τί σε πειράζει να ζήσει το παραμύθι της η άλλη; Έστω και λίγο; Κι αν το έχει ανάγκη τύπε λίγο ψέμα, δεν είναι σκληρό να είσαι ειλικρινής;

Δες που θα με αναγκάσεις τύπε να συμφωνήσω με το Τρόλ!
Δεν είναι έτσι ρε τύπε. Εσύ πόσες φορές έχει φάει Χ από κοπέλα, επειδή είχε ψυχολογικά από έναν άλλο που την παραμύθιασε για να την πηδήξει; Ή παραήταν διστακτική να προχωρήσει μαζί σου γιατί είχε φάει τα μούτρα της; Συνήθως εμείς δημιουργούμε την κόλαση, στην οποία ζούμε. Να σκέφτεστε και την πιάτσα.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
αν εισαι στ αρχίδια σου δεν γαμας και αρχιδια κολάνε δίοτι παιζουν με τα σιγουρα.
Μην βαζουμε τα χερια μας να βγάλουν τα ματια μας

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μαγκες οι ελεηνιδες βρισκουν και τα κανουν. Ξερω ποσους και ποσους χαζοπιρφορους που δινουν τα παντα για να βγιυν απλα με μια γκομενα. Το καλυτερο αφροδισιακο γι αυτες ειναι να σαι στ αρχιδια σου. Αν σου κανει μαλακια δροοοοοοομο!!! Μετα κολλανε οι καριολες σαν γραμματοσημα

Aμα ειναι να σαι στα αρχιδια σου ρε τυπε και μετα κολανε τι να το κανεις?  :think: Το θεμα ειναι να κολανε οταν το χεις και συ αναγκη :grin:

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Μαγκες οι ελεηνιδες βρισκουν και τα κανουν. Ξερω ποσους και ποσους χαζοπιρφορους που δινουν τα παντα για να βγιυν απλα με μια γκομενα. Το καλυτερο αφροδισιακο γι αυτες ειναι να σαι στ αρχιδια σου. Αν σου κανει μαλακια δροοοοοοομο!!! Μετα κολλανε οι καριολες σαν γραμματοσημα

:kneel: :kneel: :kneel:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
736
Πόντοι
656

κολάνε γιατί σου λέει ο τύπος για να με γράφει έχει πολλές γκόμενες καβάτζα..  ;)
και μετά το σταρχιδισμό πουλάει πολύ και η θλίψη  :2funny:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
oχι ολες..
οι περισσοτερες κρατανε καβαντζα "θαυμαστες" και τους ενεργοποιουν αμεσως μολις χωρισετε..
για να ειναι πιο ευκολη η μεταβαση στη νεα κατασταση..

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
oχι ολες..
οι περισσοτερες κρατανε καβαντζα "θαυμαστες" και τους ενεργοποιουν αμεσως μολις χωρισετε..
για να ειναι πιο ευκολη η μεταβαση στη νεα κατασταση..
οντως ετσι κανουν

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.983
Πόντοι
6.030
κολάνε γιατί σου λέει ο τύπος για να με γράφει έχει πολλές γκόμενες καβάτζα..  ;)
και μετά το σταρχιδισμό πουλάει πολύ και η θλίψη  :2funny:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Και πρέπει να έχεις καβάτζες πέρα απο τις πουτάνες. Αν μετά το γράψιμο τις πάρεις ένα τηλέφωνο μετά απο καποιο διάστημα τρέχουν να το σηκώσουν....και να τα σηκώσουν. Ηλίθιες κομπλεξικές είναι κατά βάθος. Οταν είσαι εκεί και τους κάνεις όλα τα χατήρια σε γράφουν κανονικά. Μόλις καταλάβουν ότι έχεις επιλογές γίνεσαι Θεός γι αυτές.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μονο ασια φορτώνεις δυο δυο τις γκομενες τσαμπα στα κλαμπακια για σεξ.long live asia :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Φίλε μου φαίνεται ότι αυτό θα κάνω στο τέλος, γιατί έχω χάσει πάρα πολλά γαμήσια έτσι. Σκέφτομαι όμως λίγο και την πιάτσα, πέρα από το τομάρι μου. Πόση περισσότερη ανασφάλεια θα τη γεμίσεις την άλλη, όταν τη φλωμώνεις στο ψέμα για να τη γαμήσεις και μετά εξαφανίζεσαι; Τότε αφήνεις πίσω σου ψυχολογικά ερείπια. Το κάνεις και για τους άλλους δυσκολότερο να γαμήσουν, γιατί άντε μετά η άλλη να εμπιστευτεί ξανά άντρα.

Μα γιατι να εξαφανιστεις ρε τυπε? αμα περνάς καλα μαζι της κράτησε την να έχεις σταθερη γκομενα να κανεις σεξ.

Απλα εσυ δεν θα της πεις στην αρχη δεν ξερω πως θα μου βγει θα της πεις θελω να ειμαστε μαζι.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
παντως πρεπει αμεσα να βγει ενας νομος που να απαγορευει το "θεα" και το "θεαρα"..
οποια κουραδοελληνιδα θελει να γλυψει μια αλλη κουραδοελληνιδα σε face2face φαση ή στα social networks χρησιμοποιει σε υπερβολικο βαθμο αυτη την λεξη..
δεν παει να ειναι κρεατομαζα η αλλη?ΘΕΑΡΑ θα την αποκαλεσει..

:idiot: :idiot:

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
παντως πρεπει αμεσα να βγει ενας νομος που να απαγορευει το "θεα" και το "θεαρα"..
οποια κουραδοελληνιδα θελει να γλυψει μια αλλη κουραδοελληνιδα σε face2face φαση ή στα social networks χρησιμοποιει σε υπερβολικο βαθμο αυτη την λεξη..

Έτσι είναι. Γι αυτό και κάτι σκατόμπαζα πιστεύουν οτι είναι femme fatale. :S

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
Μα γιατι να εξαφανιστεις ρε τυπε? αμα περνάς καλα μαζι της κράτησε την να έχεις σταθερη γκομενα να κανεις σεξ.

Απλα εσυ δεν θα της πεις στην αρχη δεν ξερω πως θα μου βγει θα της πεις θελω να ειμαστε μαζι.
Μα πώς θα περνάω καλα όταν δε μου βγει μαζί της σχέση, επειδη μου σπάει τα @@; Θα θέλει συνεχη επικοινωνία, γιατί της έχω τάξει σχέση, ενώ στη πραγματικότητα δε θα θέλω σχέση. Αναγκαστικά λοιπόν εξαφανιζεσαι.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Εξακριβωμενο.Ασ τες να παραμυθιαζονται,δε πειραζουν κανεναν.Απλως αμα τυχει και πεσει διαστημικη χυλοπιτα αφου πρωτα θα τα χουν κανονισει κατα πως θελουν στο κεφαλι τους,θα αναρωτιουνται μα γιατι αφου ειμαι Θεα.

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Εξακριβωμενο.Ασ τες να παραμυθιαζονται,δε πειραζουν κανεναν.Απλως αμα τυχει και πεσει διαστημικη χυλοπιτα αφου πρωτα θα τα χουν κανονισει κατα πως θελουν στο κεφαλι τους,θα αναρωτιουνται μα γιατι αφου ειμαι Θεα.

Ένα είναι το μυστικό: να είσαι ο εαυτός σου και οτι γίνει! Και καμία να μη σου κάτσει στα @@ σου! Υπάρχουν και τα τιμημένα στούντιο! :rockon: :rockon: :rockon:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.983
Πόντοι
6.030

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

γαμησετα εμετός ... δικές τους ατακες δεν έχουνε τα βοδια οτι ακούνε και ειναι της "μοδας".

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Το πιο αστείο είναι όταν μαζεύονται τσούρμο από ψωλίτσες σε φωτό καλής εμφανισιακά, αλλά όχι δημοφιλής γκόμενας και το κάνουν της πουτάνας από σχόλια του τύπου θεάρα κορμάρα κλπ! Κάθε φορά που βλέπω τέτοια λιώνω στο γέλιο και είναι πολλές οι περιπτώσεις!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εγω δεν ασχολουμαι καν αμα βλέπω κάποια οτι ειναι στο κοσμο της ή αλλου την αφηνω απλά σαν φιλη στο φβ και δεν μπαινω καν στο κοπο να κανω λαικ στις φωτο ή σχολια κτλπ εκτος αμα ανεβάσει κατι ψαγμένο και οχι τις κλασσικές μλκιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom