enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.856
- Πόντοι
- 3.656
η μουναρα του σαιτ![]()
![]()
![]()
αλλη ειναι η μουναρα του σαϊτ τυπε
η μουναρα του σαιτ![]()
![]()
![]()
Με τον αλεξ πηδηχτηκες η ακομη;
Μου χει στειλει μια στο περφεκτ ντεητ και της απανταω,δε νομιζω οτι ταιριαζουμε.Μου στελνει σε εξαλλη κατασταση Καλυτερα!!Τι εχουν στο κεφαλι τους;Χαλαρωσε κοπελια,αμα ηταν οσες μου εριχναν χυλοπιτα να εκανα ετσι.Σε κατασταση υστεριας η κοπελα.Οι γυναικες εδω στην ελλαδα τουλαχιστον μισουν 2 πράγματα ....
την απορριψη και ναχωρις προσχημα πες εσυ οτι θές σχέση και μην της αποκαλυψεις το σενάριο οτι μπορει και να μη σου βγει γιατι θα τη γεμισεις ανασφαλειες και θα φας γκρινια μετά.
Οι γυναικες εδω στην ελλαδα τουλαχιστον μισουν 2 πράγματα ....
την απορριψη και ναχωρις προσχημα πες εσυ οτι θές σχέση και μην της αποκαλυψεις το σενάριο οτι μπορει και να μη σου βγει γιατι θα τη γεμισεις ανασφαλειες και θα φας γκρινια μετά.
Μου χει στειλει μια στο περφεκτ ντεητ και της απανταω,δε νομιζω οτι ταιριαζουμε.Μου στελνει σε εξαλλη κατασταση Καλυτερα!!Τι εχουν στο κεφαλι τους;Χαλαρωσε κοπελια,αμα ηταν οσες μου εριχναν χυλοπιτα να εκανα ετσι.Σε κατασταση υστεριας η κοπελα.
Ετσι...........Κατοχυρωνονται οταν ακουσουν την λεξη σχεση
Με καποιο μαγικο τροπο ακομα κι αν λεχθει αυτη η λεξη καποιοs τουs βεβαιωνει οτι θαναι για παντα
Πεινανε για ψεμμα.......Αυτο ειναι το μονο σιγουρο
πλακα πλακα.δεν γαμας αλλιως τις περισσοτερες φορεςΕτσι...........Κατοχυρωνονται οταν ακουσουν την λεξη σχεση
Με καποιο μαγικο τροπο ακομα κι αν λεχθει αυτη η λεξη καποιοs τουs βεβαιωνει οτι θαναι για παντα
Πεινανε για ψεμμα.......Αυτο ειναι το μονο σιγουρο
Ακομα κι οταν γινει "τσακωτοs" γιατι σιγουρα δεν πηγαινει μοναχα με μια (και σχεδον ειναι κανοναs) θα τουs βγαλει ολουs τρελλουs για να βγει λαδιΓια αυτο οι παραμυθάδες παντα ειχανε γκομενες ρε τυπε γιατι επαιζαν με την φαντασια τους ενω ο ειλικρινης έπαιρνε τον πουλο του
ο παραμυθας σου λεει θα το παω ετσι στην αρχη για να τα καταφερω και μετα θα δουμε πως θα το μοντάρω ακομα μπορω να την κανω να με χωρισει και η ιδια ακομα πιο αποτελεσματικο![]()
![]()
Ακομα κι οταν γινει "τσακωτοs" γιατι σιγουρα δεν πηγαινει μοναχα με μια (και σχεδον ειναι κανοναs) θα τουs βγαλει ολουs τρελλουs για να βγει λαδι![]()
Αστα να πανε.........Για να παμε Καβαλα θα περασουμε πρωτα απο....Δραμα ;)μα πόση μιζέρια πια;
Αστα να πανε.........Για να παμε Καβαλα θα περασουμε πρωτα απο....Δραμα ;)
Φίλε μου φαίνεται ότι αυτό θα κάνω στο τέλος, γιατί έχω χάσει πάρα πολλά γαμήσια έτσι. Σκέφτομαι όμως λίγο και την πιάτσα, πέρα από το τομάρι μου. Πόση περισσότερη ανασφάλεια θα τη γεμίσεις την άλλη, όταν τη φλωμώνεις στο ψέμα για να τη γαμήσεις και μετά εξαφανίζεσαι; Τότε αφήνεις πίσω σου ψυχολογικά ερείπια. Το κάνεις και για τους άλλους δυσκολότερο να γαμήσουν, γιατί άντε μετά η άλλη να εμπιστευτεί ξανά άντρα.Τυπε μέχρι να φτιαξει μπορει να μην υπάρχεις εσυ οποτε τι νοημα θα έχει?
ξεκινα την παραμυθα γιατι αλλιως δεν καταλαβαινουν
Το κάνεις και για τους άλλους δυσκολότερο να γαμήσουν, γιατί άντε μετά η άλλη να εμπιστευτεί ξανά άντρα.