Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εγω παντως απαξιωνω αυτες απο κοινη παρεα και γνωριζω με καμακι μονος μ.
Αμα σου καθονται ετσι με γεια σου με χαρά σου.
Εγω παντως απαξιωνω αυτες απο κοινη παρεα και γνωριζω με καμακι μονος μ.
Σωστά .
Να "φύγεις " από την θέση του υποψήφιου γκόμενου.
Να μην την κερνάς και να μην τις κάνεις χάρες.
Αν μπορείς να το γυρίσεις στη φιλία, για να γνωρισεις φίλες της,
ή με την παρουσία της να κάνεις ευκολώτερα καμάκι, εντάξει.
Θα σε αφήσει όμως αυτή ;
Αν έχει καλό χαρακτήρα και μπορεί να το γυρίσεις στη φιλία
για να "βγάλεις " κάτι , συμφωνώ, αλλά η πιθανότητα δεν είναι μεγάλη.
Αμα σου καθονται ετσι με γεια σου με χαρά σου.
χούφτωσ'την! Θα το μετανιώσεις...Ε δεν ειναι ολες ετσι με καλο χαρακτήρα εντάξει κάποιες ειναι τέρμα συμφεροντολογες αλλα με αυτες εγω δεν εχω επικοινωνια.
Ε δεν ειναι ολες ετσι με καλο χαρακτήρα εντάξει κάποιες ειναι τέρμα συμφεροντολογες αλλα με αυτες εγω δεν εχω επικοινωνια.
Τότε ΟΚ !
Σίγουρα αν έχεις γκόμενα στην παρεα και μιλήσεις σε
μια άγνωστη, αυτή θα είναι πιο χαλαρωμένη, από
το να της μιλήσεις σαν μπακουρος.
Και αν είναι περίπου το ίδιο ωραία με την "φίλη " σου,
θα λειτουργήσει θετικα η παρουσία της "φίλης " σου.
Καταρχην στις ψωνισμενες ελάχιστοι μιλανε να στο πω εγω η αλλη μονο που εχει φατσα ξινη απωθει και μπορει να εχει και τρελες ανασφαλειες ή κομπλεξ και να μην μπορει να κάνει κατι.
Σωστά .
Αν τώρα μια γκόμενα φαίνεται να είναι σχετικά "νορμαλ " ,
και την καμακώσεις, δεν έχεις περισσοτερες πιθανότητες
αν σε δει να έχεις παρεα κάποια άλλη γκόμενα ;
Εμπειρίες ζω ής.Ναι ρε ασφαλώς. Η επιθυμια εξαπλώνεται σαν ιος οτι βλεπουμε απο αλλους επιθυμητο γινεται και σε εμάς.
οι γυναικες σημερα μονο πουτσα και λιγο ξυλο θελουν.....οποιος τους τα δινει περναει καλα
πουτσα και πολυ.....ποιο πάει πρώτο? η πούτσα ή το ξύλο ?
Η φάση αυτή ίσχυε στο εξωτερικό από χρόνια, δηλ. το να είναι περισσότερες οι γκόμενες στα μαγαζιά. Εδώ για δεκαετίες επικρατούσαν τα μπακούρια, για διάφορους λόγους.
Θυμαμαι στο κεντρο εκπαιδευσης στη Τριπολη στη πρωτη εξοδο πηγαμε γυρω στα δεκα ατομα για καφε σε ενα καλο μαγαζι στο κεντρο.Φαινοταν οντως ωραια καφετερια.Με το που παραγγελνουμε αρχιζει ο σερβιτορος μετα απο λιγο να μας κοιταει με μισο ματι και να καθεται ενοχλητικα πανω απ το κεφαλι μας οχι για να δει αν χρειαζομαστε κατι αλλα για να μας υποδειξει οτι ειμαστε ανεπιθυμητοι.Γιατι δε μας το ελεγε πριν κατσουμε;Να τα παρουν τα λεφτα ομως ηξεραν απο δεκα ατομα,ετσι;Τα καλά μαγαζιά ρίχνουν πόρτα σε παρέες αγοριών πάνω από 2 ατόμων αν δεν είναι γνωστοί τους. Ακόμα και 2 άτομα άνδρες μπορούνε άνετα να φάνε πόρτα! Στα καλά μαγαζιά βλέπεις μόνο μεικτές παρέες και ζευγάρια και σπάνια καμιά κοριτσοπαρέα ξέμπαρκη. Τα καλύτερα μουνιά πάνε σε αυτά τα καλά μαγαζιά! ;). Ε προφανώς τα λιγότερο εμπορικά θα γίνουν αρχιδόκαμποι και θα έχουν και γτπ γκόμενες.
Θυμαμαι στο κεντρο εκπαιδευσης στη Τριπολη στη πρωτη εξοδο πηγαμε γυρω στα δεκα ατομα για καφε σε ενα καλο μαγαζι στο κεντρο.Φαινοταν οντως ωραια καφετερια.Με το που παραγγελνουμε αρχιζει ο σερβιτορος μετα απο λιγο να μας κοιταει με μισο ματι και να καθεται ενοχλητικα πανω απ το κεφαλι μας οχι για να δει αν χρειαζομαστε κατι αλλα για να μας υποδειξει οτι ειμαστε ανεπιθυμητοι.Γιατι δε μας το ελεγε πριν κατσουμε;Να τα παρουν τα λεφτα ομως ηξεραν απο δεκα ατομα,ετσι;
μεγαλοι μαλακες οι Τριπολινοι...ειδικα οι καταστηματαρχες...περασα δυστηχως κ γω απο κει πριν χρονια βεβαια...Θυμαμαι στο κεντρο εκπαιδευσης στη Τριπολη στη πρωτη εξοδο πηγαμε γυρω στα δεκα ατομα για καφε σε ενα καλο μαγαζι στο κεντρο.Φαινοταν οντως ωραια καφετερια.Με το που παραγγελνουμε αρχιζει ο σερβιτορος μετα απο λιγο να μας κοιταει με μισο ματι και να καθεται ενοχλητικα πανω απ το κεφαλι μας οχι για να δει αν χρειαζομαστε κατι αλλα για να μας υποδειξει οτι ειμαστε ανεπιθυμητοι.Γιατι δε μας το ελεγε πριν κατσουμε;Να τα παρουν τα λεφτα ομως ηξεραν απο δεκα ατομα,ετσι;