sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
η γκομενα σου δεν σου γρινιαζει να την βγαλεις εξω αποψε???αποψε θα μεινω και εγω μαζι σας παιδια. Δεν έχει εξοδο. Ελάτε να βγάλουμε τα απωθημενα μας εδω μεσα
η γκομενα σου δεν σου γρινιαζει να την βγαλεις εξω αποψε???αποψε θα μεινω και εγω μαζι σας παιδια. Δεν έχει εξοδο. Ελάτε να βγάλουμε τα απωθημενα μας εδω μεσα
η γκομενα σου δεν σου γρινιαζει να την βγαλεις εξω αποψε???
γυρνατη και απο την αλλη μερια μην σου καει στο ψησιμο...δεν ειναι ακομα γκομενα μου στα ψησιματα ειμαστε αλλα δεν ηθελε αποψε μάλλον πάει ακυρο. Θα τη κρατησω σα φιλη και βλεπουμε.
γυρνατη και απο την αλλη μερια μην σου καει στο ψησιμο...
λεω μηπως να πηγαινες σε ενα μπουρδελο αντι να τρως ολη τη φαια ουσια του μυαλού σου σε μπουρδεςεγω δεν εχω αλλο τροπο να δικτυωνομαι αμα καποιος ξέρει κατι καλυτερο και αποτελεσματικοτερο μέσα.
Το αν θα ριξεις τη γκομενα τωρα ειναι τελειως διαφορετικο απο την γνωριμια μαζι της. Ειναι 2 διαφορετικα σταδια και καποιος που ειναι μαχιμι στο 1ο δεν σημαινει οτι ειναι μαχιμι και στο 2ο ειδικα αμα δεν εχει πολυ υπομονη ή ειναι διαφοροποιημένος απο την μάζα. Ακοινωνικος που ελεγε και ο ριγκος. Ακοινωνικος μκυστης του πορνηδονισμου.
Γι' αυτους που εργαζονται, ειναι λογικο να βγαινουν το σαββατοβραδο αφου δεν δουλευουν την επομενη...Τι μαλακια και αυτή ότι και καλα πρεπει να βγαίνεις το Σαββατο, γαμω τη ρομποτοσυνη των ανθρώπων... Σαν τα πρόβατα ολοι...
Σαββατοβραδο..
η ωρα της Ελλεεινιδας πλησιαζει...
Γι' αυτους που εργαζονται, ειναι λογικο να βγαινουν το σαββατοβραδο αφου δεν δουλευουν την επομενη...
Οι μπολντοτυποι ειμαστε χορευταραδες απο γεμμησιμιου μας ;)
Μην το ψαχνειs.....Με την ιδια λογικη κλεινει ολη η χωρα τον ΑυγουστοΓι' αυτους που εργαζονται, ειναι λογικο να βγαινουν το σαββατοβραδο αφου δεν δουλευουν την επομενη...
Κι εγώ εργάζομαι και μάλιστα πολύ περισσότερες ώρες από το μέσο όρο, αλλά όταν ήμουν Αθήνα μια χαρά έβγαινα τις καθημερινές για ποτάρες.
Κι εγώ εργάζομαι και μάλιστα πολύ περισσότερες ώρες από το μέσο όρο, αλλά όταν ήμουν Αθήνα μια χαρά έβγαινα τις καθημερινές για ποτάρες.
Γυμναστηριο πηγαινες?
:o Nταμιτζανες κατεβαζες τυπε?
Γυμναστηριο πηγαινες?