iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.711
- Πόντοι
- 2.606
Τύπε αν κάναμε αναφορά σε όποιον λέει μαλακίες, εδώ μέσα δεν θα υπήρχε ψυχή
κικ μπαν στον πιρφορομπολντη, ολοι μαζι να του κανουμε αναφορα! ειναι ντροπη για το σαιτ και τους μπουρδελιαρηδες να υπαρχει αναμεσα μας ενας αγαμητος πιρφορος που μπηκε με βυσμα στο δημοσιο...ολοι μαζι αναφορα στο μπολντη
Εγω απλά λέω την αλήθεια. Όλες σχεδόν οι γυναίκες είναι καλυμμένες ερωτικα ανεξαρτητως εμφανινισης
Χωρις ποτε να αλλαζεις την αποψη σου,εννοειται αυτο.Εγω απλά λέω την αλήθεια. Όλες σχεδόν οι γυναίκες είναι καλυμμένες ερωτικα ανεξαρτητως εμφανινισης
εγω λίγο πολύ συμφωνώ με την δικιά σου άποψη σε προηγούμενα σχόλια σουΧωρις ποτε να αλλαζεις την αποψη σου,εννοειται αυτο.
Είσαι και συ αδερφάκι μου
Παντως ρε μαγκες οσην ωρα λεγατε αυτα, εγω εριξα ενα χεσιμο....αλλο πραμα. Με την μια πολυ σκατο και σπεσιαλ ποιοτητας. Βγηκε ολος ο μπακαλιαρος με τις σκορδαλιες και τα πατζαρια κομπλε!!
κ ολας ρε μποι?με κηροζινη τα καις?Παντως ρε μαγκες οσην ωρα λεγατε αυτα, εγω εριξα ενα χεσιμο....αλλο πραμα. Με την μια πολυ σκατο και σπεσιαλ ποιοτητας. Βγηκε ολος ο μπακαλιαρος με τις σκορδαλιες και τα πατζαρια κομπλε!!
Μπόλντη σε κόβω αντιμπουρδελιάρη .Γιατί μόνο τον κρις ρε φίλε,να μπανάρουν όλους τους μπουρδελιάρηδες αφού σ'έχουν ξεφωνίσει εδώ μέσα και επαναλαμβάνονται
Γιατι οι γκομενες δεν κλανουν και χεζουν??Και μετα θες και γκομενα? ουστ ρε βρωμιαρη
Γιατι οι γκομενες δεν κλανουν και χεζουν??