alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Α αρα εριξε ο Σαμαρας τις τιμες?και στα λιντλ το γαλπο ειναι 0.99 κλαψεεεεεε τωρααααααα
Σοβαρεψου, το γαλα εχει 1,50-1,60 το λιτρο.
Α αρα εριξε ο Σαμαρας τις τιμες?και στα λιντλ το γαλπο ειναι 0.99 κλαψεεεεεε τωρααααααα
οντως το εχω παρατηρησει και εγω οτι οι γυναικες ειναι παρα πολυ στημενες.δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο μια γυναικα παντως που ψαχνεται να μην το δειχνει .παντως αν ειχε πολυ αναγκη καποιο αντρα οπως λες θα το επιδιωκε περισσοτερο.αρα απο οτι φαινεται μαλλον δεν εχουν τοσο αναγκη τους αντρες απο ολες τις πλευρες .καπως καλυπτουν αυτες τις αναγκες ακομα και οι υπερβαρες κοπελες για να εχουν τοσο τουπε σημαινει οτι εχουν και ζητηση.εγω παντως δεν θα πλησιαζα ποτε καμια κοπελα γιατι ξερω οτι ακομα και οι υπερβαρες εχουν καμια 10αρια φλερτ την ημερα
Το λιτρο 0,90? Τοτε επρεπε να ψηφισετε Σαμαρα.το Μεβγαλ στον μασουτη 0.90 πηρα χθες....ασε μας ρε Αλεξ τωρα,οχι Γιαννη,Γιαννακη... :S
σου τον χαριζω μαν,.Το λιτρο 0,90? Τοτε επρεπε να ψηφισετε Σαμαρα.
τα βυζια της αλιντισσας ελεγαν να ψηφισουμε ΚαμμενοΤο λιτρο 0,90? Τοτε επρεπε να ψηφισετε Σαμαρα.
Πολυ φοβαμαι οτι αυτη για να εξαφανιστηκε, πρεπει να ψηφισε Συριζα και ντρεπεται να εμφανισθει.τα βυζια της αλιντισσας ελεγαν να ψηφισουμε Καμμενο
ναι εσυ δηλαδη μπορεις να ριξεις πολλες γκομενες.ειμαι σιγουρος οτι ουτε 200κιλα δεν μπορεις να ριξειςεσενα ουτε θυληκια γατα δεν σε εχει και ουτε προκειτα να σε πλησιασει αναπηρε
Α αρα εριξε ο Σαμαρας τις τιμες?
Σοβαρεψου, το γαλα εχει 1,50-1,60 το λιτρο.
Ρε ειστε απιθανοι.
Οταν κυβερνουσε ο Σαμαρας κραζατε οτι το γαλα κανει εναμισι ευρω το λιτρο.
Τωρα που κυβερνανε αλλοι ανακαλυψατε οτι εχει και με ενενηντα λεπτα.
Οταν επι Σαμαρα λεγανε οτι ειμαστε η ακριβοτερη χωρα, κραζατε.
Τωρα επι Συριζα, ξαφνικα το κοστος ζωης ειναι "πιο μεγαλο στο εξωτερικο".
Σορυ αλλά ειστε πολυ απιθανοι ρε τύποι. Κουτόχορτο και αγιος ο θεος.
τα αρχιδια του μεταναστευσαν οταν ειδαν τη ροζυ γυμνη τυπε
Τι εγινε, περασαμε απο τωρα στη φαση που "κανενας δεν εχει ψηφισει Συριζα"?εγω ποτε δεν ειπα κατι τετοιο,τα τσυριζονια τα λεγανε
Για αυτο αν θες να εισαι μεσα σε αυτο το 20% παράτα τον εγωισμο και την ξερολιαση δουλεψε τα λάθη σου μην εισαι κομπλεξικος απεναντι στις γυναικες και αμυντικος και σταμάτα να κάνεις παρέα με μλκες και να ακους τις σαχλαμάρες τους.
Γυμνάσου , φροντισε την εξωτερικη σου εμφάνιση (οχι κοιλιές και κώλους) ντύσου καλά και μην εισαι κομπλεξικός κάνε φιλες και θα έρθει και το
Για αυτο αν θες να εισαι μεσα σε αυτο το 20% παράτα τον εγωισμο και την ξερολιαση δουλεψε τα λάθη σου μην εισαι κομπλεξικος απεναντι στις γυναικες και αμυντικος και σταμάτα να κάνεις παρέα με μλκες και να ακους τις σαχλαμάρες τους.
Γυμνάσου , φροντισε την εξωτερικη σου εμφάνιση (οχι κοιλιές και κώλους) ντύσου καλά και μην εισαι κομπλεξικός κάνε φιλες και θα έρθει και το
ρε τυπε μας τα χεις πρηξει με τις υπερβαρες...ελεος.Το θεμα ειναι οτι και οι υπερβαρες κοπελες εχουν απειρες επιλογες αρα και υψηλα κριτηρια επιλογης.δεν πιστευω οτι θα εκαναν σεξ η σχεση με τον καθενα.μαλλον το 10% καλυπτει τις αναγκες ολων των γυναικων.
ειναι λαθος αυτο που λεω? Δεν εχεις δει κοπελες 100+να ριχνουν χυλοπιτες και να εχουν απιστευτο τουπε? Απο καπου το αποκτησαν.ισως απο τις απειρες επιλογες τουςρε τυπε μας τα χεις πρηξει με τις υπερβαρες...ελεος.
ειναι λαθος αυτο που λεω? Δεν εχεις δει κοπελες 100+να ριχνουν χυλοπιτες και να εχουν απιστευτο τουπε? Απο καπου το αποκτησαν.ισως απο τις απειρες επιλογες τους