wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Γενικά μου αρέσουν οι δημόσιοι χώροιwild σου αρέσει να παίρνεις πίπα σε δημόσιο χώρο;
Γενικά μου αρέσουν οι δημόσιοι χώροιwild σου αρέσει να παίρνεις πίπα σε δημόσιο χώρο;
Δεν κατεθεσα επιχειρημα, την γνωση μου κατεθεσα.
Λες να επεφτα ολο σε καυλιαρες τύπε?
Λες να επεφτα ολο σε καυλιαρες τύπε?
Δεν με χαλασεμπορεί να έδωσαν αυτήν απάντηση ειδικά για σένα ;)
Μας καύλωσες βραδυνιάτικαΓενικά μου αρέσουν οι δημόσιοι χώροι
Μας καύλωσες βραδυνιάτικα
Μεχρι τα 30-35 κι εγω ετσι το εβλεπα, τωρα δεν ξερω γιατι αλλά αρχιζουν και με ενδιαφερουν τα ποδια ιδιαιτερα.
Λατρεία θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο.Ο Μεγαλειότατος φοράει σορτσάκι;
Λατρεία θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο.
Εσείς?? και αν ναι γτ ζεσταίνεστε ή γτ εχετε καλλίγραμα πόδια??
Σας στεναχωρεί αυτό??Αφού γνωρίζετε πολύ καλά πως έχει δηλώσει ότι δεν θα μου απευθύνει τον λόγο ποτέ ξανά. ;)
Μη μου λέτε τέτοια, είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητη με την τρίτη ηλικία... :-*Ούτε το ένα ούτε το άλλο. Απλώς λόγω γήρατος έχω ακράτεια, και που να πλένεις τώρα ολόκληρα παντελόνια...
Τώρα το καλοκαίρι είναι καλό να φοράει κανείς βερμούδες.Μέσα στην ζέστη αερίζονται καλύτερα τα @@.Για να μη σας πω ότι μετράει να πας να κάτσεις πάνω από τους εξαερισμούς του μετρό (βλέπε πχ σταθμός πανόρμου) και να τα αερίζεις άρχοντας!!
Ισχύει.Και όλοι ξέρουμε τι θα πει με 40 βαθμούς έξω να ρίχνει κανείς από αυτές τις καυτερές τις ύπουλες που είναι συνήθως υπό προιόντα κακής ποιότητας μεξικάνικου η τέλος πάντων πικάντικου φαγητού...Επίσης φέυγει γρηγορότερα η κλανιά. Βρίσκει δίοδο από το μπατζάκι.
Σας στεναχωρεί αυτό??
Μη μου λέτε τέτοια, είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητη με την τρίτη ηλικία... :-*
Τωρα θα σου πει ότι γι αυτό με συμπαθείς.Μη μου λέτε τέτοια, είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητη με την τρίτη ηλικία... :-*
Ε καλά θα ταν πολύ προβλέψιμο....Τωρα θα σου πει ότι γι αυτό με συμπαθείς.
Τωρα θα σου πει ότι γι αυτό με συμπαθείς.