Επισκέπτης
Εγω δεν ξερω παντως τι θα απαντησει!
καταρχήν οι περισσότερες πιθανότητες είναι να είναι χοντρή, επομένως αποκλείεται να πει ότι τα φοράει για να δροσίζεται...
Εγω δεν ξερω παντως τι θα απαντησει!
Δεν απαντησες όμωςΜην μπερδεύεσαι με αυτές που πηδάς
Μην μπερδεύεσαι με αυτές που πηδάς
Χοντρη δεν είναι, απλως είναι curvy.καταρχήν την κόβω για χοντρή, επομένως αποκλείεται να πει ότι τα φοράει για να δροσίζεται...
με το καλο μαν , παντα κερδη
Φοράω, αλλά γιατί ζεσταίνομαι κυρίως. Καυλώνουν και με τα υπόλοιπα δεν ειναι απαραιτητο το σορτς ;)Για να ρωτήσουμε κι εσενα, ροδακινακι.
Εσυ φορας σορτσάκια? Κι αν ναι, γιατι? Για να καυλωνεις τον κοσμο ή επειδή ζεσταίνεσαι?
Μαλιστα.Φοράω, αλλά γιατί ζεσταίνομαι κυρίως. Καυλώνουν και με τα υπόλοιπα δεν ειναι απαραιτητο το σορτς ;)
Μαλιστα.
Δε με ενδιαφέρει η άποψη σου.ρωτα οσους ψυχολογους θελεις αν μια γκομενα ποσταρει σε σαιτ με πουτανες παει καλα στον εγκεφαλο της
Εννοείται ότι κάθε μερα μαθαινω και κατι.καλό είναι έστω και στα 40 σου να μαθαίνεις κάποια πράγματα για τις γυναίκες που αγνοούσες ;) ;) ;)
Τύπε εχω ρωτησει αρκετες κοπελες.
Γιατι φορατε σορτσάκια ρε παιδι μου? Τοσο πολύ ζεσταίνεστε? Εμεις δηλαδή γιατι φοραμε παντελόνια?
ΟΛΕΣ, ΜΑ ΟΛΕΣ, μου εχουν απαντησει το ιδιο.
"Για να σας καυλωνουμε".
Δεν κατεθεσα επιχειρημα, την γνωση μου κατεθεσα.και φυσικά καταρρέει και το νομικίστικο ψευτοεπιχείρημα σου...
Μεχρι τα 30-35 κι εγω ετσι το εβλεπα, τωρα δεν ξερω γιατι αλλά αρχιζουν και με ενδιαφερουν τα ποδια ιδιαιτερα.Το θέμα είναι η γυναίκα να έχει μεγάλα βυζιά.Αν έχει μεγάλα βυζιά δε πα να φοράει και φόρμα δυιλιστηρίου???
Δεν κατεθεσα επιχειρημα, την γνωση μου κατεθεσα.
Δεν κατεθεσα επιχειρημα, την γνωση μου κατεθεσα.
Εγώ θέλω βυζιά και καυλωμένες εκφράσεις. Τώρα τα πόδια...λύνονται με τη γυμναστική στο κάτω κάτωΜεχρι τα 30-35 κι εγω ετσι το εβλεπα, τωρα δεν ξερω γιατι αλλά αρχιζουν και με ενδιαφερουν τα ποδια ιδιαιτερα.
Ε καλά βρήκες άνθρωπο να ρωτήσεις κ συ!!!
Αφου ξέρεις είμαι ανάποδο πλάσμα....
:-* :-* :-*
Δεν ειπα γνωμη.αυτό:
"...Τύπε εχω ρωτησει αρκετες κοπελες..."
είναι επιχείρημα και όχι γνώμη...
Δεν ειπα γνωμη.
Ειπα γνώση.
Ε αφου ρωτησα και μου ειπαν αυτό?