Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν πολυκατάλαβα αυτο με τον ερεθισμό στην πλάτη και τους συσχετισμούς  :think:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το εργο παιζεται σε επεισοδοα.Ειμαστε ακομα στον προλογο.Προς το παρον υπαρχουν διαφημισεις.Συντονισου για την συνεχεια.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137

Οκ. Resume. Την ξερω 2 μηνες. Πηδιομαστε βγαινουμε ολα καλα. Η δουλεια μου ειναι λιγο περιεργη. Ειμαι εκτος Ελλαδος. Πριν την γνωρισω ειχε εναν ερεθισμο στο στηθος. Σημερα εβγαλε αλλους 2 στην πλατη και φρικαρε. Μιλωντας ελεγα τα δικα μου οτι ολα καλα θα ειναι να παει σε εναν δερματολογο να δει τι ειναι. Και ελεγα οτι μπορει να πει κανεις σε τετοια κατασταση. Που σιγα την κατασταση δλδ. Και στο τελος μου την ειπε κιολας.

Σε καλυψα?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το εργο παιζεται σε επεισοδοα.Ειμαστε ακομα στον προλογο.Προς το παρον υπαρχουν διαφημισεις.Συντονισου για την συνεχεια.

αργκαχαλ πρεπει να ξέρω γιατι είμαστε όλες πουτάνες. Εγω ας πούμε δεν έχω κανένα ερεθισμό στην πλάτη. Για αλλου το συζητάμε  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Οκ. Resume. Την ξερω 2 μηνες. Πηδιομαστε βγαινουμε ολα καλα. Η δουλεια μου ειναι λιγο περιεργη. Ειμαι εκτος Ελλαδος. Πριν την γνωρισω ειχε εναν ερεθισμο στο στηθος. Σημερα εβγαλε αλλους 2 στην πλατη και φρικαρε. Μιλωντας ελεγα τα δικα μου οτι ολα καλα θα ειναι να παει σε εναν δερματολογο να δει τι ειναι. Και ελεγα οτι μπορει να πει κανεις σε τετοια κατασταση. Που σιγα την κατασταση δλδ. Και στο τελος μου την ειπε κιολας.

Σε καλυψα?

ε βες αλλη. Αυτη ειναι γκρινιαρα :)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
αργκαχαλ πρεπει να ξέρω γιατι είμαστε όλες πουτάνες. Εγω ας πούμε δεν έχω κανένα ερεθισμό στην πλάτη. Για αλλου το συζητάμε  :grin:
Εσυ δεν εβγαλες ομως αλλους 2.Αρα δεν μπορεις να την πεις ακομα στον δικο σου.Απο 3 και πανω θα εχεις το δικαιωμα.Για τον αλλο ερεθισμο δηλωνω γυναικολογος.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εσυ δεν εβγαλες ομως αλλους 2.Αρα δεν μπορεις να την πεις ακομα στον δικο σου.Απο 3 και πανω θα εχεις το δικαιωμα.Για τον αλλο ερεθισμο δηλωνω γυναικολογος.

είσαι ένα κουκλί άργκαχλιαλ :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Σε καλυψα?

Σωπα σου ειπε τέτοιο πράγμα? πολυ σοβαρο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Τελικα ειστε για τον πουτσο ετσι. Για τις Ελληνιδες μιλαω.

Χύστη, να βάλουμε σε μια τάξη τα πράματα.

Οι Ελληνίδες είναι καλές και τίμιες κοπέλες, εργαζόμενες σκληρά και αξιοπρεπείς, που δεν καταδέχονται να τις πληρώνεις.

Οι Ελλεεινίδες είναι αυτές που ψάχνουν χορηγούς για να τις ταΐζουν και να τις ποτίζουν και να τις πηγαίνουν από εδώ και από εκεί για τη διασκέδασή τους, τις διακοπές τους, να τους αγοράζουν τα λούσα τους και τα καλλυντικά τους και τα χρυσαφικά τους, κλπ. Αυτές είναι που έχουν μυαλά για τον καμπινέ, που μετράνε τον άντρα από το πορτοφόλι του και μόνο. :badair:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom