machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Πηδιέστε καλά τουλάχιστον?
Ναι 1 χαρα. Οταν ειμαστε μαζι ολα καλα ειναι.
Πηδιέστε καλά τουλάχιστον?
Επειδη σε πρηζει τ αρχιδια τυπε.Ναι 1 χαρα. Οταν ειμαστε μαζι ολα καλα ειναι.
Επειδη σε πρηζει τ αρχιδια τυπε.
Το εργο παιζεται σε επεισοδοα.Ειμαστε ακομα στον προλογο.Προς το παρον υπαρχουν διαφημισεις.Συντονισου για την συνεχεια.δεν πολυκατάλαβα αυτο με τον ερεθισμό στην πλάτη και τους συσχετισμούς
δεν πολυκατάλαβα αυτο με τον ερεθισμό στην πλάτη και τους συσχετισμούς
Το εργο παιζεται σε επεισοδοα.Ειμαστε ακομα στον προλογο.Προς το παρον υπαρχουν διαφημισεις.Συντονισου για την συνεχεια.
Οκ. Resume. Την ξερω 2 μηνες. Πηδιομαστε βγαινουμε ολα καλα. Η δουλεια μου ειναι λιγο περιεργη. Ειμαι εκτος Ελλαδος. Πριν την γνωρισω ειχε εναν ερεθισμο στο στηθος. Σημερα εβγαλε αλλους 2 στην πλατη και φρικαρε. Μιλωντας ελεγα τα δικα μου οτι ολα καλα θα ειναι να παει σε εναν δερματολογο να δει τι ειναι. Και ελεγα οτι μπορει να πει κανεις σε τετοια κατασταση. Που σιγα την κατασταση δλδ. Και στο τελος μου την ειπε κιολας.
Σε καλυψα?
ε βες αλλη. Αυτη ειναι γκρινιαρα
Εσυ δεν εβγαλες ομως αλλους 2.Αρα δεν μπορεις να την πεις ακομα στον δικο σου.Απο 3 και πανω θα εχεις το δικαιωμα.Για τον αλλο ερεθισμο δηλωνω γυναικολογος.αργκαχαλ πρεπει να ξέρω γιατι είμαστε όλες πουτάνες. Εγω ας πούμε δεν έχω κανένα ερεθισμό στην πλάτη. Για αλλου το συζητάμε
Τυπε εχεις παρει τις αποφασεις σου?Βιαστικο σε βλεπω.Και εγω σε αυτο καταληγω.
Εσυ δεν εβγαλες ομως αλλους 2.Αρα δεν μπορεις να την πεις ακομα στον δικο σου.Απο 3 και πανω θα εχεις το δικαιωμα.Για τον αλλο ερεθισμο δηλωνω γυναικολογος.
Ποσα συμφωνα θα μου βαλεις ακομα τυπισσα?Για την ταμπακερα τιποτα?είσαι ένα κουκλί άργκαχλιαλ
μην γκρινιαζεις αραγκον :-* τι μου την χαρισες αυτη την ταμπακιερα;Ποσα συμφωνα θα μου βαλεις ακομα τυπισσα?Για την ταμπακερα τιποτα?
Σωπα σου ειπε τέτοιο πράγμα? πολυ σοβαρο.
Οκ. Resume. Την ξερω 2 μηνες. Πηδιομαστε βγαινουμε ολα καλα. Η δουλεια μου ειναι λιγο περιεργη. Ειμαι εκτος Ελλαδος. Πριν την γνωρισω ειχε εναν ερεθισμο στο στηθος. Σημερα εβγαλε αλλους 2 στην πλατη και φρικαρε. Μιλωντας ελεγα τα δικα μου οτι ολα καλα θα ειναι να παει σε εναν δερματολογο να δει τι ειναι. Και ελεγα οτι μπορει να πει κανεις σε τετοια κατασταση. Που σιγα την κατασταση δλδ. Και στο τελος μου την ειπε κιολας.
Σε καλυψα?
Eυτυχως το διορθωσες το ονομα.Η ταμπακερα ηταν ο ερεθισμος σου και ο γυναικολογος.μην γκρινιαζεις αραγκον :-* τι μου την χαρισες αυτη την ταμπακιερα;
Εσυ τωρα ηθελες να την πεις την μαλακια σου.
Τελικα ειστε για τον πουτσο ετσι. Για τις Ελληνιδες μιλαω.