John Hoston
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
που να ξερω τυπε;δεν παρακολουθω τοσο καιρο το φορουμ οσο εσυ,δεν προλαβαινω εχουμε και δουλειες
στο συμβολαιογραφειο τι ωρα πας το πρωι μαν;
τυπε μηπως με μπερδευεις με καποιον αλλον;πχ τον παπαζολη;Ασε τα σάπια κάθε μέρα μέσα είσαι...
Να σε ρωτήσω μια κατεστραμμένη σαν και σένα, η Loukritia ξέρεις τι απέγινε; Έσπαγα πλάκα με τα posts της. Αν και κόβω να ήταν η τρσμέγιστη φωτογράφος Μαριάννα Ξεκωλιαροπούλου...
Η λουκριτίτσα σε γράφει στα παλαιότερα τον υποδημάτων (αντίστοιχο της φρασης που σίγουρα γνωρίζεις εξ ακοης ως "γραφω στα αρχιδια", τα οποία δεν πάω και στοιχημα ότι διαθέτεις ). Κι ενώ η ίδια ούτε σε θυμάται μιας και δεν υπάρχει εδώ σαν νικ, εσύ όχι μόνο την θυμάσαι αλλά διαρκώς ρωτάς γιαυτήν.Βρες το λάθος και κάνε και τις αναγωγές σου
Το "μια κατεστραμμενη σαν κι εσενα" που βρεθηκε σε σχεση με το αρχικο ποστ?Η λουκριτίτσα σε γράφει στα παλαιότερα τον υποδημάτων (αντίστοιχο της φρασης που σίγουρα γνωρίζεις εξ ακοης ως "γραφω στα αρχιδια", τα οποία δεν πάω και στοιχημα ότι διαθέτεις ). Κι ενώ η ίδια ούτε σε θυμάται μιας και δεν υπάρχει εδώ σαν νικ, εσύ όχι μόνο την θυμάσαι αλλά διαρκώς ρωτάς γιαυτήν.Βρες το λάθος και κάνε και τις αναγωγές σου
Θες να συναντηθούμε να σου δείξω αν έχω όρχεις;
Όχι. Βλέπω ακριβώς τι δεν έχεις και απο εδώ
τυπε ο μεγάλος ειχε πει σαν συμβουλή σας δίνω μην επιχειρήσετε να αυτοκτονησετε βουτώντας στην θάλασσα αν ξέρετε μπάνιο εγω λέει παλευα μάταια όλο το βράδυεγω διαβαζω κιπλινγκ και καρυωτακη.....την γνωμη σου
τυπε ο μεγάλος ειχε πει σαν συμβουλή σας δίνω μην επιχειρήσετε να αυτοκτονησετε βουτώντας στην θάλασσα αν ξέρετε μπάνιο εγω λέει παλευα μάταια όλο το βράδυ
Γιατι εισαι αυστηρη με τα αγορακια?
Δεν είμαι με όλα..με μερικά δε, είμαι ιδιαιτέρως δεκτική και γλυκιά
στην πρεβεζα δεν ζουσε;λογικο.....τυπε μην κοροιδευεις, προσπαθουσε 2 μερες να αυτοκτονησει ο τυπος και δεν το καταφερνε και στο τελος πηγε και πηρε περιστροφο για σιγουρατζα. τρατζικ.
την Πρέβεζα την ειχε γράψει για αφιέρωση στον βάτραχοτυπε μην κοροιδευεις, προσπαθουσε 2 μερες να αυτοκτονησει ο τυπος και δεν το καταφερνε και στο τελος πηγε και πηρε περιστροφο για σιγουρατζα. τρατζικ.
Πεθαίνω με το φλερτ Ερης-Σεβαλιέ
Ε ναι..Αντε παίξτε παιχνίδι εδώΒαρετος ο χιος αποψε?
Ε ναι..Αντε παίξτε παιχνίδι εδώ