Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.976
Πόντοι
12.756
Και δεν με ρωτάγατε να σας πώ πως θα τον βρείτε;

Συχνάζει σε  καφενείο, που ο πρώην ιδιοκτήτης του είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.  :)

μοιρασε τις γνωσεις σου Sir  :sunglasses:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.457
Πόντοι
2.606
μπορει να το ειχε κανονισει το ραντεβου ρε φιλε και να μην μπορουσε να το αλλαξει
και για ποιο λόγο να το αλλάξει ? μήπως λες να υπήρχε αρ ες τεσσερο για να ρθει?
Έχασε και τον δρόμο για  το νήμα ......

Επισκέπτης
ο Λάκης πήγε για σκοποβολή λέει.....   :jerking:

Κυριακή κλειστά τα σκοπευτήρια ....

γαμώ τη δημοκρατία σας ....

Υ.Γ. Έχω γράψει πουθενά , ότι τα αυτοκίνητά μου, τα έχω για να κάνω κόντρες με περιθωριακούς κάγκουρες με τα μπυορδελοάμαξά τους, που τα έχουν για να φορτώνουν μαύρες πουτάνες του δεκάρικου ;;;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366

Υ.Γ. Έχω γράψει πουθενά , ότι τα αυτοκίνητά μου, τα έχω για να κάνω κόντρες με περιθωριακούς κάγκουρες με τα μπυορδελοάμαξά τους, που τα έχουν για να φορτώνουν μαύρες πουτάνες του δεκάρικου ;;;
κυριακη ημερα του θεου...η εκκλησια δεν το επιτρεπει....τι ειναι μωαμεθανοι οι εργαζομενοι των σκοπευτηριων για να δουλευουνε τις κυριακες?  :grin:

ασκησατε το εκλογικο σας δικαιωμα-καθηκον?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Όλες τις κυριακές δουλεύουν και έχουν αργία δευτέρα.
:think:

οπως τα γηπεδα να εκτονωνετε ο κοσμακις

αφου εισαι μονος στο σπιτι ρε, γιατι δεν καλεις καμια νιτσα να την ξεκολλιασεις κι ασε τις σκοποβολες

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.457
Πόντοι
2.606

περιγελε τον κόφτη γιατί τον έβγαλες για να κουβαλάς τα ψώνια απο την λαϊκή στο σπίτι?
Και που σε θρασύδειλε την άλλη φορά να διαλέγεις προσεκτικοτερα με ποιους θα τα βάζεις  ενα πενηνταρικο κι ενα τηλέφωνο θα μου κοστίσει να έρθω  προσωπικά ο ίδιος μόνος μου με το σαξοραλο να σε φορτοσω απο το σπίτι σου μαύρη πουτανιτσα  ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
περιγελε τον κόφτη γιατί τον έβγαλες για να κουβαλάς τα ψώνια απο την λαϊκή στο σπίτι?
Και που σε θρασύδειλε την άλλη φορά να διαλέγεις προσεκτικοτερα με ποιους θα τα βάζεις  ενα πενηνταρικο κι ενα τηλέφωνο θα μου κοστίσει να έρθω  προσωπικά ο ίδιος μόνος μου με το σαξοραλο να σε φορτοσω απο το σπίτι σου μαύρη πουτανιτσα  ;)
o λακης εχει δηλωσει(δεν το χει δει κανεις),πως εχει rs4..
για να τον φορτωνεις,πρεπει να σαι πανω απο 480ps αν μιλαμε για σενταν..
το μπραμπους που χεις στο νικ,ειναι μερσεντες;;;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.457
Πόντοι
2.606
o λακης εχει δηλωσει(δεν το χει δει κανεις),πως εχει rs4..
για να τον φορτωνεις,πρεπει να σαι πανω απο 480ps αν μιλαμε για σενταν..
το μπραμπους που χεις στο νικ,ειναι μερσεντες;;;
ο Λάκης το αρ ες τεσσερο το εχει δει μονο στο τοπ γκιαρ άντε και στο δρόμο να περνά δίπλα του .οσον αφορά το δεύτερο ερώτημα σου οχι

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
καλημερα παιδια.Κατηγορουμε τις ελλεηνιδες αλλα το μεγαλυτερο φταιξιμο ειναι στους Ελλεινες αντρες.
Τι εννοω

ενα μεγαλο ποσοστο περιπου 90% ειναι παρακαλακιδες και κροταλιες(ερπετα) οποτε μην κατηγορουμε τις ελλεινιδες πρωτου τα χωσουμε στους εαυτους μας.
Οπως και την δουλεια οτι εχει περασει ακριβπληρωνεται ετσι και οι Ελλεινηδες εχουν ψηλα τον αμανε γιατι υπαρχουν μαλακες και τις παρακαλανε.

Οι λυση ειναι απλη σταματηστε να παρακαλατε μην πληρωνεται τα ποτα τους μην γινεσται ταξιτζηδες μην εισαι γενικος μουνακιδες μουχλες και ολα θα γινουν οπως πρεπει .

Ειμαστε ισοι και οχι ανισοι μην το ξεχνατε δινεις στον αλλο δυναμη απο μονος σου.

Δυσκολο γιατι ολοι θελουν να γαμησουν αλλα αυτη ειναι η λυση.Βεβαια οι πιο πολλοι ειναι καληνυχτακιδες οποτε....

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
17
Πόντοι
16
καλημερα παιδια.Κατηγορουμε τις ελλεηνιδες αλλα το μεγαλυτερο φταιξιμο ειναι στους Ελλεινες αντρες.
Τι εννοω

ενα μεγαλο ποσοστο περιπου 90% ειναι παρακαλακιδες και κροταλιες(ερπετα) οποτε μην κατηγορουμε τις ελλεινιδες πρωτου τα χωσουμε στους εαυτους μας.
Οπως και την δουλεια οτι εχει περασει ακριβπληρωνεται ετσι και οι Ελλεινηδες εχουν ψηλα τον αμανε γιατι υπαρχουν μαλακες και τις παρακαλανε.

Οι λυση ειναι απλη σταματηστε να παρακαλατε μην πληρωνεται τα ποτα τους μην γινεσται ταξιτζηδες μην εισαι γενικος μουνακιδες μουχλες και ολα θα γινουν οπως πρεπει .

Ειμαστε ισοι και οχι ανισοι μην το ξεχνατε δινεις στον αλλο δυναμη απο μονος σου.

Δυσκολο γιατι ολοι θελουν να γαμησουν αλλα αυτη ειναι η λυση.Βεβαια οι πιο πολλοι ειναι καληνυχτακιδες οποτε....
Στο Ελλάντος δεν μπορούν να οργανωθούν δέκα άτομα για να μποϋκοτάρουν βενζίνη, σούπερ μάρκετ κλπ και ευελπιστείς σε συντονισμένη αποχή από τα ντόπια γύναια προκειμένου να συμμορφωθούν? Ποτέ των ποτών

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τι εννοω

εγω ποτε δν κερναω πρωτος παντα ειμαι καφρος κ αλητης και παντα πιανει  :grin: :grin: :grin: :grin:
τις λιγες φορες π καψουρευτηκα οι γκομενες με ειχανε χεσμενο οποτε παθαινοντας και μαθαινοντας  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom