The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 38.978
- Πόντοι
- 25.467
διαφωνάς ;;;;;;;
Μπά...
Ποιός έχει κουράγιο στις 2.30΄ το ξημέρωμα να διαφωνήσει μαζί σας;
διαφωνάς ;;;;;;;
Αν κάνεις συνέχεια καμάκι, στην αρχή θα τρως πίτες.
ΟΣΟ ΠΑΙΖΕΙΣ , θα γίνεσαι καλύτερος.
Αν κοιτάς και ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ....
ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ....
Οπότε από ένα σημείο και μετά , θα έχεις επιτυχίες.
ειναι σαν το τετρις ενα πραμα...ανεβαινεις διαρκως λεβελ
Σιγά μην τον κυνηγήσεις ο ίδιος,την υπηρεσία θα βάλεις με το σκουπόξυλο.ελα να σου πω να του πεις , τα αθλητικα σου να φορας μονο οταν θα ερθεις για να μπορεις να τρεξεις ;)
ελα να σου πω να του πεις , τα αθλητικα σου να φορας μονο οταν θα ερθεις για να μπορεις να τρεξεις ;)
τι λες ρε πλάκα κανεις τωρα?αρχιδια μπορει....ολες μονες και αγαμητες ειναι.....οι αντρες πλεον εχουν ανεβασει κι αυτοι τα στανταρς τους....δεν γαμανε οποια να ναι
Λες και δεν σας ξέρουμε εσάς τους πρώην πλούσιους(νυν χρεοκοπημένους) πως βαριέστε τον κώλο σας να σηκώσετε και για όλα τρέχουν άλλοι.
Απάντα του εδώ τύπε. Σου έκανε μια απλή ερώτηση για τη σεξουαλικότητα σου. Υπάρχει λόγος που υπεκφεύγεις;
Αν ρωτούσαμε τον Αμτζίκ (που ποστάρει τις αγαπημένες φωτο ;)) δε νομίζω να είχε τις δικές σου αντιδράσεις...
Α τέτοιος είναι και αυτός...εσυ δεν μπορεις να μιλησεις για υπεκφυγές , οταν κρυβεσαι
Α τέτοιος είναι και αυτός...
Σιγά μην τον κυνηγήσεις ο ίδιος,την υπηρεσία θα βάλεις με το σκουπόξυλο.
Λες και δεν σας ξέρουμε εσάς τους πρώην πλούσιους(νυν χρεοκοπημένους) πως βαριέστε τον κώλο σας να σηκώσετε και για όλα τρέχουν άλλοι.
τι λες ρε πλάκα κανεις τωρα?
Άμα έρθει υπόσχεσαι ότι δεν θα του βάλεις χέρι;παρακαλεσε τον να ερθει , μπορει απο πουστη σε πουστη να απαντησει στην προσκληση , κοιτα μην αρχισει να σου απανταει παλι οτι να ναι , κανα μηνα τα ιδια κανει ;)
Α τέτοιος είναι και αυτός...
Εμένα τον Σεπτέμβρη που θα ξανά κατέβω Αθήνα για τις εξετάσεις μου στο θέατρο θα έρθεις να με βρεις;μαλακα πανω απο μηνα του λεω να τον βρω και αν δεις τις απαντησεις του θα ψηφισεις Σαμαρα αυριο απο αγανακτηση
Άμα έρθει υπόσχεσαι ότι δεν θα του βάλεις χέρι;
Εμένα τον Σεπτέμβρη που θα ξανά κατέβω Αθήνα για τις εξετάσεις μου στο θέατρο θα έρθεις να με βρεις;
Θα έχω και τον θείο μου τον ράμπο μαζί!!!!
πω πω και πούστης και ζηλιάρης...ζηλεύεις το ταλέντο μουθα πω να το κλεισουν το Εθνικο να τελειωνουμε με εσενα.
Αν δεν το κλεισουν θα το αγορασω και θα το γκρεμίσω
μαλακα πανω απο μηνα του λεω να τον βρω και αν δεις τις απαντησεις του θα ψηφισεις Σαμαρα αυριο απο αγανακτηση