Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Θα στο χαλασω το παραμυθι,αλλα εγω επιτυχημενο η πλουσιο,δεν εχω δει να κυκλοφοραει μετρια γκομενα.Ολο σουπερ μουναρες
κυκλοφορανε.Και ειναι λογικο.

θα σου χαλασω την διορθωση,
δεν λεω καπου οτι βρισκουν ασχημες τυπε  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
λοιπον για να τελειωνει το αστειο.ο ελληνας αξιζει πολυ καλυτερες γυναικες απο αυτες που εχει.απλα δεν εχει καταλαβει ποσο καλος ειναι και τον δουλευουν οι ελληνιδες.
Κατεβαινεις αυριο για δημοτικος συμβουλος;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Καλα κάθεσαι και κράζεις τους φιλους σου σε εμάς και μετα λές για τις ελληνιδες? τι ντροπές ειναι αυτες που κανετε μερικοι

Μπολ ποσα θα βγαζεις τον χρονο απο εκει που δουλευεις ?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ρε παιδια και μονο σαν φιλοι δειτε πως φερονται. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν καλα και ξηγημενα παιδια. Αλλα δυστυχως ειναι λιγα. Και για την κοπελα δυσκολο ειναι. Κυκλοφορουν ατελειωτοι μαλακες. Βλεπω γνωστους πως φερονται σε κοπελες και μετα μενουν με την ψολη στο χερι. Οπως ειναι δυσκολο για μας να βρουμε μια κοπελα της προκοποης να κανεις μια  σχεση, με αγαπη και συντροφικοτητα, αλλο τοσο και πιο δυσκολο ειναι γι αυτες. Φαυλος κυκλος. Η ελληνιδα εγινε ελεηνιδα, απο, μαλακες γκομενους,  οικογενεια, ελλειψη παιδειας, πραγματα που τελικα χαρακτηριζουν και τον νεοελληνα
τριχες κατσαρες φιλε μου.μια χαρα ειναι οι ελληνες.προσπαθουμε να μοιρασουμε τις ευθυνες στα ισα αλλα κατι τετοιο δεν ισχυει.ελαχιστο ρολο επαιξε η συμπεριφορα τον αντρων στη συμπεριφορα της ελληνιδας

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι. Τι νομιζεις οτι επειδη τους κράζεις εξυψώνεσαι και διαφοροποιείσαι?

αυτο νομιζεις?
Καλα εσυ μια ζωη στο κοσμο σου και χαλας την κουβεντα. Μηπως ταυτιστηκες με τον μαλακα νεοελληνα μπολντη μου.......!????

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπολντη τους εχω ηδη κραξει στην μουρη τους πριν τους κραξω σ εσενα

Δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι. Τι νομιζεις οτι επειδη τους κράζεις εξυψώνεσαι και διαφοροποιείσαι?

αυτο νομιζεις?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
θα σου χαλασω την διορθωση,
δεν λεω καπου οτι βρισκουν ασχημες τυπε  ;)
Οποτε ερχεσαι στα λογια μου.Αντι ο μετριος να κοιταζει μια μετρια κοιταζει τον υπερμουναρο.Ε λογικο ειναι βρε φιλε μετα να τρωει το χυλοπιτιδι
και να τις κατηγορει για ελλεηνιδες.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Υπαρχουν τυποι σαν τον Κοσαμφ και τον Κρις που λενε ετσι απλα "δεν το χω με τις γκομενες και τελος". Μοιρολατρεια και ηττοπαθεια στον κυβο. Και μετα φταινε οι γκομενες που δεν ριχνουν δευτερη ματια στους looser.  :jerking:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Οποτε ερχεσαι στα λογια μου.Αντι ο μετριος να κοιταζει μια μετρια κοιταζει τον υπερμουναρο.Ε λογικο ειναι βρε φιλε μετα να τρωει το χυλοπιτιδι
και να τις κατηγορει για ελλεηνιδες.

χτυπας και αναλογα ποσο καλος εισαι εχεις και το αναλογο αποτελεσμα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
chris33 δεν το έχεις με τις γκομενες ... τουλαχιστον ελπιζω να μη ζαλιζεις ετσι τον κοσμο και εκτος Ιντερνετ.

Οσοι δεν το έχουν καλα κανουν και λενε οτι δεν το έχουν... δεν γεννηθηκαν ολοι καζανόβες και οσοι πανε να τους παραστήσουν ενω δεν ειναι απλα ρεζιλεύονται βλεπε λάκης33 και άλλοι

Μπολ ξερεις ποσο θα ειναι περιπου το ετησιο εισοδημα σου ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
chris33 δεν το έχεις με τις γκομενες ... τουλαχιστον ελπιζω να μη ζαλιζεις ετσι τον κοσμο και εκτος Ιντερνετ.

Οσοι δεν το έχουν καλα κανουν και λενε οτι δεν το έχουν... δεν γεννηθηκαν ολοι καζανόβες και οσοι πανε να τους παραστήσουν ενω δεν ειναι απλα ρεζιλεύονται βλεπε λάκης33 και άλλοι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σου απευθυνα το λογο, ρε νουμερο;

Χαζος εισαι ρε αγορι μου? τι πεταγεσαι και σχολιάζεις τις ερωτησεις του αλλουνού που απευθυντονται σε μενα? πηρες την αδεια μου? για να μιλήσεις? για μενα? ε? πως την έχεις δει?

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αμα αξιωθεις να κανεις κορη να την στειλεις σε κανα μπουρδελο να στα φερνει κιολας  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Θεε τι μαλακες υπαρχουν σε αυτο τον κοσμο ....  :S

Ρε Μήτσο αφού είσαι άκυρος και δε μπορείς να κάνεις οικογένεια γιατί πετάγεσαι σαν την πούτσα στη συζήτηση; Πήγαινε να συζητήσεις για πράγματα που σε αφορούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom