Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.418
- Πόντοι
- 12.756
μεγαλε εισαι πολυ ρομαντικος
εγω μονο ερωτευμενα ζευγαρια βλεπω εξω , απλα τυχαίνει κατα ενα περιεργο τροπο αυτα τα αγορια να ειναι επιτυχημένα
μεγαλε εισαι πολυ ρομαντικος
Εγω δεν σου λεω οτι δεν υπαρχουν καποιες που ψαχνουν οντως χορηγο,σου λεω οτι τα πραγματα δεν ειναι στα επιπεδα που ηταν παλια τα πραγματα.
Και σε αυτο φταιει και ο αντρας που δεν επιβαλεται και εχει μαθει να ειναι μουροχαβλος.Κατηγορεις τις γκομενες χωρις να βλεπεις ομως οτι σε
καθε ελλεηνιδα αντιστοιχει και ενας ελλεηνας.
Εγω δεν σου λεω οτι δεν υπαρχουν καποιες που ψαχνουν οντως χορηγο,σου λεω οτι τα πραγματα δεν ειναι στα επιπεδα που ηταν παλια τα πραγματα.καλα με 27 τα εκατο επισημη ανεργια και 60 στους νεους/νεες εχω εγω αδικο και εσυ δικιο....0κ.δεν ψαχνουν χορηγο οι ελλεηνιδες
τα alpha male που λεμε.μακαρι να ημουν αλφα αρσενικο.θα ειχα ενα χαρεμι ολοκληροεγω μονο ερωτευμενα ζευγαρια βλεπω εξω , απλα τυχαίνει κατα ενα περιεργο τροπο αυτα τα αγορια να ειναι επιτυχημένα
Που ειναι το περιεργο, αρχηγε;
Ποτε οι γυναικες ερωτευονταν αποτυχημενους, αδυναμους η ανασφαλεις;
τα alpha male που λεμε.μακαρι να ημουν αλφα αρσενικο.θα ειχα ενα χαρεμι ολοκληρο
εγω μονο ερωτευμενα ζευγαρια βλεπω εξω , απλα τυχαίνει κατα ενα περιεργο τροπο αυτα τα αγορια να ειναι επιτυχημένα
πως το αποκτας το πακετο ομως φιλε?τα euro male τυπε , τι αλφα male και αρχιδια , πακετο να υπαρχει και Ζ male να εισαι γαμας μεχρι θανατου
εκτος απο την μανα σου κανεις δεν σ αγαπαει να ξερειςφιλε , η αγαπη κερδιζει , μύθοι ειναι αυτα που λες
σωστος....πρεπει το αντρικο φυλο να αποκτησει αξιοπρεπειαΠαιδια σωστα τα λετε. Ολοι εχουμε ζησει στο πετσι μας ποσο φτηνες και τιποτενιες ειναι οι ελληνιδες. Ομως και οι αντρες δεν πανε πισω. Προσωπικα εχω φιλους που θελουν να μια εληνιδα για να κρεμαστουν απι τα φουστανια τους. Για να μην πουμε για την γυναικουλιστικη συμπεριφορα πολλων αντρων. Οι ελληνιδες ειναι ελεηνιδες γιατι και ο ελληνας ειναι για τα μπαζα μαγκες.
Κανεις λαθος.Υπαρχει και ο σκυλος.εκτος απο την μανα σου κανεις δεν σ αγαπαει να ξερεις
τα παραλες φιλε.μια χαρα παιδια ειναι οι ελληνες σε σχεσει με τις ελληνιδεςΠαιδια σωστα τα λετε. Ολοι εχουμε ζησει στο πετσι μας ποσο φτηνες και τιποτενιες ειναι οι ελληνιδες. Ομως και οι αντρες δεν πανε πισω. Προσωπικα εχω φιλους που θελουν να μια εληνιδα για να κρεμαστουν απι τα φουστανια τους. Για να μην πουμε για την γυναικουλιστικη συμπεριφορα πολλων αντρων. Οι ελληνιδες ειναι ελεηνιδες γιατι και ο ελληνας ειναι για τα μπαζα μαγκες.
Θα στο χαλασω το παραμυθι,αλλα εγω επιτυχημενο η πλουσιο,δεν εχω δει να κυκλοφοραει μετρια γκομενα.Ολο σουπερ μουναρεςεγω μονο ερωτευμενα ζευγαρια βλεπω εξω , απλα τυχαίνει κατα ενα περιεργο τροπο αυτα τα αγορια να ειναι επιτυχημένα
λοιπον για να τελειωνει το αστειο.ο ελληνας αξιζει πολυ καλυτερες γυναικες απο αυτες που εχει.απλα δεν εχει καταλαβει ποσο καλος ειναι και τον δουλευουν οι ελληνιδες.Εχεις κανει πολλες σχεσεις με ελληνες και ξερεις
Εχεις κανει πολλες σχεσεις με ελληνες και ξερειςτα παραλες φιλε.μια χαρα παιδια ειναι οι ελληνες σε σχεσει με τις ελληνιδες
Παιδια σωστα τα λετε. Ολοι εχουμε ζησει στο πετσι μας ποσο φτηνες και τιποτενιες ειναι οι ελληνιδες. Ομως και οι αντρες δεν πανε πισω. Προσωπικα εχω φιλους που θελουν να μια εληνιδα για να κρεμαστουν απι τα φουστανια τους. Για να μην πουμε για την γυναικουλιστικη συμπεριφορα πολλων αντρων. Οι ελληνιδες ειναι ελεηνιδες γιατι και ο ελληνας ειναι για τα μπαζα μαγκες.
πως το αποκτας το πακετο ομως φιλε?
Μπολντη τους εχω ηδη κραξει στην μουρη τους πριν τους κραξω σ εσεναΚαλα κάθεσαι και κράζεις τους φιλους σου σε εμάς και μετα λές για τις ελληνιδες? τι ντροπές ειναι αυτες που κανετε μερικοι