Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.982

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Εγω δεν σου λεω οτι δεν υπαρχουν καποιες που ψαχνουν οντως χορηγο,σου λεω οτι τα πραγματα δεν ειναι στα επιπεδα που ηταν παλια τα πραγματα.
Και σε αυτο φταιει και ο αντρας που δεν επιβαλεται και εχει μαθει να ειναι μουροχαβλος.Κατηγορεις τις γκομενες χωρις να βλεπεις ομως οτι σε
καθε ελλεηνιδα αντιστοιχει και ενας ελλεηνας.

ολες ψαχνουν οτι καλυτερο μπορουν , δεν ειναι μεμπτό αυτο ..
αλλα ετσι οπως ειναι η κατασταση στις μερες μας και απλα να μπορει να συννενοηθει και να εχει μια δουλεια οτιδηποτε τους κανει και τους περισσεύει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλα με 27 τα εκατο επισημη ανεργια και 60 στους νεους/νεες  εχω εγω αδικο και εσυ δικιο....0κ.δεν ψαχνουν χορηγο οι ελλεηνιδες
Εγω δεν σου λεω οτι δεν υπαρχουν καποιες που ψαχνουν οντως χορηγο,σου λεω οτι τα πραγματα δεν ειναι στα επιπεδα που ηταν παλια τα πραγματα.
Και σε αυτο φταιει και ο αντρας που δεν επιβαλεται και εχει μαθει να ειναι μουροχαβλος.Κατηγορεις τις γκομενες χωρις να βλεπεις ομως οτι σε
καθε ελλεηνιδα αντιστοιχει και ενας ελλεηνας.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εγω μονο ερωτευμενα ζευγαρια βλεπω εξω , απλα τυχαίνει κατα ενα περιεργο τροπο αυτα τα αγορια να ειναι επιτυχημένα  :sunglasses:
τα alpha male που λεμε.μακαρι να ημουν αλφα αρσενικο.θα ειχα ενα χαρεμι ολοκληρο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
τα alpha male που λεμε.μακαρι να ημουν αλφα αρσενικο.θα ειχα ενα χαρεμι ολοκληρο

τα euro male τυπε , τι αλφα male και αρχιδια , πακετο να υπαρχει και Ζ male να εισαι γαμας μεχρι θανατου

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
εγω μονο ερωτευμενα ζευγαρια βλεπω εξω , απλα τυχαίνει κατα ενα περιεργο τροπο αυτα τα αγορια να ειναι επιτυχημένα  :sunglasses:

Που ειναι το περιεργο, αρχηγε;
Ποτε οι γυναικες ερωτευονταν αποτυχημενους, αδυναμους η ανασφαλεις;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Παιδια σωστα τα λετε. Ολοι εχουμε ζησει στο πετσι μας ποσο φτηνες και τιποτενιες ειναι οι ελληνιδες. Ομως και οι αντρες δεν πανε πισω. Προσωπικα εχω φιλους που θελουν να μια εληνιδα για να κρεμαστουν απι τα φουστανια τους. Για να μην πουμε για την γυναικουλιστικη συμπεριφορα πολλων αντρων. Οι ελληνιδες ειναι ελεηνιδες γιατι και ο ελληνας ειναι για τα μπαζα μαγκες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Παιδια σωστα τα λετε. Ολοι εχουμε ζησει στο πετσι μας ποσο φτηνες και τιποτενιες ειναι οι ελληνιδες. Ομως και οι αντρες δεν πανε πισω. Προσωπικα εχω φιλους που θελουν να μια εληνιδα για να κρεμαστουν απι τα φουστανια τους. Για να μην πουμε για την γυναικουλιστικη συμπεριφορα πολλων αντρων. Οι ελληνιδες ειναι ελεηνιδες γιατι και ο ελληνας ειναι για τα μπαζα μαγκες.
σωστος....πρεπει το αντρικο φυλο να αποκτησει αξιοπρεπεια

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τα παραλες φιλε.μια χαρα παιδια ειναι οι ελληνες σε σχεσει με τις ελληνιδες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θα στο χαλασω το παραμυθι,αλλα εγω επιτυχημενο η πλουσιο,δεν εχω δει να κυκλοφοραει μετρια γκομενα.Ολο σουπερ μουναρες
κυκλοφορανε.Και ειναι λογικο.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εχεις κανει πολλες σχεσεις με ελληνες και ξερεις  :think:
λοιπον για να τελειωνει το αστειο.ο ελληνας αξιζει πολυ καλυτερες γυναικες απο αυτες που εχει.απλα δεν εχει καταλαβει ποσο καλος ειναι και τον δουλευουν οι ελληνιδες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Καλα κάθεσαι και κράζεις τους φιλους σου σε εμάς και μετα λές για τις ελληνιδες? τι ντροπές ειναι αυτες που κανετε μερικοι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Ρε παιδια και μονο σαν φιλοι δειτε πως φερονται. Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν καλα και ξηγημενα παιδια. Αλλα δυστυχως ειναι λιγα. Και για την κοπελα δυσκολο ειναι. Κυκλοφορουν ατελειωτοι μαλακες. Βλεπω γνωστους πως φερονται σε κοπελες και μετα μενουν με την ψολη στο χερι. Οπως ειναι δυσκολο για μας να βρουμε μια κοπελα της προκοποης να κανεις μια  σχεση, με αγαπη και συντροφικοτητα, αλλο τοσο και πιο δυσκολο ειναι γι αυτες. Φαυλος κυκλος. Η ελληνιδα εγινε ελεηνιδα, απο, μαλακες γκομενους,  οικογενεια, ελλειψη παιδειας, πραγματα που τελικα χαρακτηριζουν και τον νεοελληνα

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Καλα κάθεσαι και κράζεις τους φιλους σου σε εμάς και μετα λές για τις ελληνιδες? τι ντροπές ειναι αυτες που κανετε μερικοι
Μπολντη τους εχω ηδη κραξει στην μουρη τους πριν τους κραξω σ εσενα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom