gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παλι αλματα επι κοντω θα κανει κι αποψεΤην έκανε λαχείο ο Μήτσος τελικά
παλι αλματα επι κοντω θα κανει κι αποψεΤην έκανε λαχείο ο Μήτσος τελικά
Είπε καληνύχτα απ ότι διάβασα και ότι πήγαινε για νάνι.Μάλλον γέμιζε την μπανιέρα με νερό και άρχιζε δοκιμές στο εργαλείο
Κροσάκιας ο Μήτσος;Ρε τον μπαγάσα τον Μήτσο είναι και μερακλήςθα ξαναμπει κατα τις 6 μαν που γυρναει απο τις πιατσες των κρος αποκαμωμενος να μας βρισει
θα ξαναμπει κατα τις 6 μαν που γυρναει απο τις πιατσες των κρος αποκαμωμενος να μας βρισειΕίπε καληνύχτα απ ότι διάβασα και ότι πήγαινε για νάνι.Μάλλον γέμιζε την μπανιέρα με νερό και άρχιζε δοκιμές στο εργαλείο
Κροσάκιας ο Μήτσος;Ρε τον μπαγάσα τον Μήτσο είναι και μερακλής
Λογικό μου ακούγεται.Ο φεμινισμός ανθεί όπου υπάρχει μπαζοκατάστασηΤο παρακάτω το βρήκα στο ίντερνετ και μου άρεσε.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ....
A STRANGE THOUGHT: The most mixed up and most feminist women seem to come from nations where men are better looking than women (USA, Britain, ext) while the most secure women seem to come from countries where women are beautiful and men ugly (central Europe). Nations such as Italy where both men and women are good looking seem to be somewhere in between.
για την ελλαδα δεν λεει κατι καθοτι εδω οι δικες μας ειναι ειδικη περιπτωση που χρηζει μελετης επιστημονικηςΤο παρακάτω το βρήκα στο ίντερνετ και μου άρεσε.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ....
A STRANGE THOUGHT: The most mixed up and most feminist women seem to come from nations where men are better looking than women (USA, Britain, ext) while the most secure women seem to come from countries where women are beautiful and men ugly (central Europe). Nations such as Italy where both men and women are good looking seem to be somewhere in between.
Να 'μαι κ εγώ!!!Να γυρισει και η Ροζυ και βλεπουμε.
Γιατί wilde και όχι wild απλό?
Για να παραπέμπει στην υπογραφή που ειναι από οσκαρ ουάιλντΓιατί wilde και όχι wild απλό?
Να 'μαι κ εγώ!!!
Για να παραπέμπει στην υπογραφή που ειναι από οσκαρ ουάιλντ
Μπα κοπελιά...Διαβάζουμε και Oscar Wilde;;Για να παραπέμπει στην υπογραφή που ειναι από οσκαρ ουάιλντ
Φου κ φου...Μπα κοπελιά...Διαβάζουμε και Oscar Wilde;;