Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.005

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και συνεχίζω σε 2ο ποστ αυτά που θέλω να πω καθότι διαφορετικά από το προηγούμενο.

:grin: <- έτσι είμαι τώρα που τα γράφω.

την έχω πάθει άπειρες φορές και μάλλον θα την ξαναπάθω αλλά δεν θα μάθω γιατί δεν είναι στο χέρι μου να ξέρω.

πάντα μα πάντα μια γκόμενα θα χαλάσει την παρέα (συγκεκριμένα 2 τώρα). και τι εννοώ με αυτό.
εννοώ ότι 2 από τους κάμποσους στενούς φίλους τώρα που βρήκαν γκόμενα έχουν ρίξει μαύρη πέτρα πίσω τους.
δηλαδή το νινί καράβια σέρνια αλλά και εμείς είμαστε ΓΤΠΚ.
αλλά ο Τσολιάς ο μλκας θέλοντας να κρατήσει ισσοροπίες κάθε φορά που έχει γκόμενα... καρταλήγει στο να βγαίνει εκτεθημένος όλη την ώρα και στην γκόμενα και στην παρέα γιατί απλά μοιράζεται τον χρόνο, Δεν τα προλαβαίνω και τα 2.
δηλαδή όταν είμαι με αντροπαρέα  έχω την άλλη να με ζαλίζει για το που είμαι και ότι δεν περνάω πολύ ώρα με εκείνη.
έχω και τους άλλους να με ζαλίζουν γιατί όταν τους λέω δεν μπορώ έχω με την γνωστή... δουλειά ,με αρχίζουν στο ψιιλό , στο "κάτσε ρε μλκα. δεν παθαίνει τίποτα".

ρε δεν αντέχω θα με τρελάνουν και όλοι αρσενικοί θυληκοί. εγώ τι να κάνω όταν αυτοί με το κακό ξεκολήσουν ή αν βρω γκόμενα και είναι αυτοί μπακούρια, θα τους έχω όλους πάνω στο κεφάλι μου.

άμα μάθεται κανέναν στο ηράκλειο να κάνει μαζική εκαθάρηση λογαριασμών ΕΓΩ θα είμαι.

ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Sτην Ελλαδα με τοσους μαλακες καραγκιοζηδες ακομα και οι Ελλεηνιδες εχουν βρει τον παραδεισο τους!

Ο παραδεισος τους ειναι αυτη η χωρα.....οι μαλακες αντρες......σαβουρηδες του κερατα.

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Να κάνω κι εγώ ένα ποστ σε αυτό το thread. Συμφωνώ σε αυτό που λέει ο Duracell , δλδ όντως οι περισσότερες είναι μόνες και φυσικά δεν κάνουν σεξ.Και αν υποθέσουμε ότι δεν τις ενδιαφέρει το σεξ , και πάλι δεν πιστεύω ότι τους αρέσει αυτή η μακροχρόνια μοναξιά. Το ότι μπορούν να βρουν σεξ ότι ώρα θέλουν είναι και λίγο θεωρητικό και εξηγούμαι: α) αν είναι έτσι γιατί δε βρίσκουν και β) αν κάθε γυναίκα αρχίσει να το αναζητεί ο άντρας θα βρεθεί σε μπροστά σε πολλές επιλογές και θα διαλέξει την καλύτερη , οπότε δε θα βρουν όλες κοκό. Κάτι σαν το χρηματιστήριο , αν μια μετοχή λέει στο ταμπλή μαι τιμή Χ δε σημαίνει ότι η μετοχή αξίζει τόσο. Βλέπετε , αν όλοι πάνε να πουλήσουν τη μετοχή η αξία της θα κατρακυλήσει...
Πάντως για τη διαφορά σκέψης,νοοτροπίας,αντίληψης ή όπως αλλιώς θέλετε μεταξύ άντρα και γυναίκας διαβάστε τη ποστ μου εδω
Η κατάσταση δυστυχώς σήμερα έχει ξεφύγει κατά πολύ  :headbang:

alllanel

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Φιλοι μου να παραθεσω και εγω την αποψη μου..

Οποιος κανει σχεση και δεν κραταει ισοροπιες με την παρεα του τους κολητους του κτλ κακο του κεφαλιου του κανει.. τον πρωτο χρονο θα χαρει τον δευτερο θα παχηνη και τον τριτο θα κουβαλαει τσαντες απο το σουπερ-μαρκετ και παλι παραπονο θα εχει η γκομενα..

Οι αγαπημενες μου εληνιδες που χανουν τα νιατα τους στην μαλακια και στην αρνηση ουσιαστικα αποτελουν την εκολαπτομενη γενια των 30+ ελληνιδων που ξαφνικα ανακαλυπτουν οτι τελος τα νιατα και η ομορφια και η επιβεβαιωση και ξεκινανε σαν υαινες το κυνηγι του πεους και καβαλανε οτι διαθεσημη μπαρα βρουν στο περασμα τους για να κερδισουν  τα χαμενα νιατα τους. Δυστηχως αυτη ειναι η πικρη αληθεια κοριτσια..

Δρατωμε της ευκαιρειας φιληδονοι συντροφοι να θιξω και ενα αλλο γεγονος
Η ελληνιδα ψαχνει για γαμο απο μικρη και μετα για να βγαλει υα ματια της γ αυτο υπαρχουν τοσα προβληματα ειναι θεμα αντιληψης και λαθος αντιμετωπισης της πραγματικοτητας..

Παντος αν βρειτε εκει εξω κοπελα που αξιζει τον κοπο καντε τους συμβιβασμους σας να κανει και εκεινη τους δικους της και χαρειτε το γιατι μια καλη σχεση σου δινει παρα πολλα ωπος και ενα-δυο καλα φιλαρακια επισης..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εγώ ΕΥΤΥΧΩΣ επειδή λόγω δουλειάς ταξιδεύω πολύ συχνά στο εξωτερικό, τις έχω γράψει εδώ και χρόνια στ' αρχίδια μου κ ησύχασα! :dancing:
Φυσικά υπάρχουν κ μερικές εξαιρέσεις (που βεβαίως δεν τις αφήνω να ξεφύγουν), αλλά γενικά ΔΕΝ χάνω τον χρόνο μου με την κάθε μαλακισμένη που την μεγάλωσε η μάνα της νομίζοντας ότι είναι Πριγκήπισσα... ούτε παρακαλάω καμία!

Κι όπως είχε γράψει κάποτε ένα παλιό μέλος... "ΘΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ; ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ PM... ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΑ ΖΑΛΙΖΕΙΣ" :rockon:

Αμ έτσι εξηγείται.... Και προσωπικά που βρίσκομαι με Ελληνίδες όχι της επιλογής μου μόνο με κάτι υφιστάμενες :cheesy: λογικά.

poutSAMURAI

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Οποιος κανει σχεση και δεν κραταει ισοροπιες με την παρεα του τους κολητους του κτλ κακο του κεφαλιου του κανει.. τον πρωτο χρονο θα χαρει τον δευτερο θα παχηνη και τον τριτο θα κουβαλαει τσαντες απο το σουπερ-μαρκετ και παλι παραπονο θα εχει η γκομενα..

Οι αγαπημενες μου εληνιδες που χανουν τα νιατα τους στην μαλακια και στην αρνηση ουσιαστικα αποτελουν την εκολαπτομενη γενια των 30+ ελληνιδων που ξαφνικα ανακαλυπτουν οτι τελος τα νιατα και η ομορφια και η επιβεβαιωση και ξεκινανε σαν υαινες το κυνηγι του πεους και καβαλανε οτι διαθεσημη μπαρα βρουν στο περασμα τους για να κερδισουν  τα χαμενα νιατα τους. Δυστηχως αυτη ειναι η πικρη αληθεια κοριτσια..

Η ελληνιδα ψαχνει για γαμο απο μικρη και μετα για να βγαλει υα ματια της γ αυτο υπαρχουν τοσα προβληματα ειναι θεμα αντιληψης και λαθος αντιμετωπισης της πραγματικοτητας..

Παντος αν βρειτε εκει εξω κοπελα που αξιζει τον κοπο καντε τους συμβιβασμους σας να κανει και εκεινη τους δικους της και χαρειτε το γιατι μια καλη σχεση σου δινει παρα πολλα ωπος και ενα-δυο καλα φιλαρακια επισης..
ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ οτι για ολα αυτα φταινε οι παλιοκαριολες οι μαναδες τους που τα μεγαλωσαν ετσι απο μικρα. ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ & ΟΛΕΣ

και συγνωμη για την φραση αυτη

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τωρα αμεσως?
να μην κατσουμε λιγο να πιουμε ενα καφε?
ΟΧΙ.....να εξαφανιστείτε απο προσώπου γής......παλιοκουφάλες....άντε γιατί πολύ αέρα σας δώσαμε....μαστίγιο και 16 ωρες δουλειά στα χωράφια..γρήγορα...και να μην ξεχνάμε.....
η σωστή γυνα'ίκα είναι η ...νεκρή γυναίκα.... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
συνεχισε ετσι ταλος...
κ θα σου στειλω την οχια να σε δαγκωσει γιατι εγω τωρα ειμαι μπιζι κ η οχια μου ειναι πιο λιθαλ.. χαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Οι νεότερες είναι πολύ πιο ισορροπημένες. 26 και κάτω. Πολλές στη δουλειά τις βοηθάω και έχουν επαγγελματικότητα και αντίστοιχη συμπεριφορά μερικές φορές καλύτερη από τις ανάλογες ηλικίες στους άντρες.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
συνεχισε ετσι ταλος...
κ θα σου στειλω την οχια να σε δαγκωσει γιατι εγω τωρα ειμαι μπιζι κ η οχια μου ειναι πιο λιθαλ.. χαχαχα
ωρέ....φοβούνται οχιές τα παλλουκάρια?.....απλά μόλις τις δούνε..τρέχουνε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
ΟΧΙ.....να εξαφανιστείτε απο προσώπου γής......παλιοκουφάλες....άντε γιατί πολύ αέρα σας δώσαμε....μαστίγιο και 16 ωρες δουλειά στα χωράφια..γρήγορα...και να μην ξεχνάμε.....
η σωστή γυνα'ίκα είναι η ...νεκρή γυναίκα.... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Δεν τα ξέρεις καλά.
Αυτά δεν είναι τίποτε.

Γαμήσι και ξέραμα στον ήλιο.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εχουμε πηξει στη τεστοστερονη κ σημερις... χα χα

χα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Whitey = το πιθανότερο, κλώνος του personanongrata.

ΣΙΓΟΥΡΑ ρουφιάνος

McLein (alias Μεφιστοφελής, alias +30) = το πιθανότερο, κλώνος του personanongrata.

ΣΙΓΟΥΡΑ ρουφιάνος

Palios pounai alios....

Σιγουρα,μα πολυ σιγουρα....

ΠΑΠΑΡΑΣ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γκαμπαντου οχι γιατι το λες αυτο? χαχαχα
έτσι...να μας βλέπετε και να πέφτετε στα τέσσερα...να προσκυνάτε.....μαχαραγιάς ταλουλάχ κι έτσι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλα πηγαινε να κανεις κανα κοκκινιστο κ μην μιλας...!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
συνεχισε ετσι ταλος...

Ερωτηση..
  Εσυ τι μπιζι εισαι Κυριακατικα,που δεν μπορεις να κανεις την δουλεια μονη σου;

:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom